Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Flasher E3


Damon Salvatore

Otázka

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
  • Moderators

Ahoj,

Kdyby jsi jen trochu hledal po fóru namísto toho, aby jsi to tu začal spamovat tvými opakovanými příspěvky napříč všemi sekcemi a to dokonce i tam, kde tvoje příspěvky nemají co dělat, ušetřil by sis čas a práci nejen sobě, ale i mně! Velmi bych uvítal, kdyby jsi se zde jako nový uživatel nejprve seznámil se zdejšími pravidly fóra (ani se nebudu ptát, jestli jsi je četl, odpověď totiž znám) a respektoval zdejší kulturu chování (zejména používání tlačitka "EDIT" namísto double-postů, vyhýbání se duplicitním tématům a otázkám a především - ze všeho nejdříve se snažil použít funkci "SEARCH" ještě předtím, než se zeptáš na něco, na co zde již existují odpovědi.

Tak, lekci z chování jsi už dostal a abys to nebral jako útok na vlastní osobu, tak jsem za tebe našel jeden celkem čerstvý inzerát s nabídkou prodeje E3 flasheru - LINK

P.S. Jestli ti můžu poradit, tak pokud jsi nováček, netuším o čem se točí a nedržel jsi nikdy v ruce pájku, nepouštěj se do toho a svěř to někomu, kdo ví víc. Alespoň pokud máš trochu rád svoji PS3.

Díky za porozumění.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ja som to len chcel rýchlo zistiť prepáčte že som zakladal nové témy potreboval som to na Call of duty BO2 DLC ale radšej si to kúpim lebo sa asi dá hacknut iba E3 flasherom ale nepoznám v okolí nikoho kto by to vedel spraviť ešte raz prepáčte za to že som sa pýtal stále dookola to isté.

Upraveno uživatelem Damon Salvatore
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu