eRik Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 Zdravím... myslel jsem si, že by se to někomu mohlo hodit, tak to sem dám. Už sem nechtěl sedět se zlámanýma zádama na židli tak jsem si lehl do postele a hele můžu si "ICQčkovat" na PSP! 1) Pro to, abyste to rozchodili budete potřebovat následující prográmek: [url]http://dl.qj.net/Pro-Messenger-v1.3-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/12940/catid/151[/url] nebo [url]http://uloz.to/708013/Pro-Messenger_zip.zip[/url] nebo http://rapidshare.com/files/191100283/ProMessenger_zip.zip.html nebo [url]http://www.edisk.cz/stahni/52246/Pro-Messenger.rar_1.46MB.html[/url] 2) Tento soubor rozbalte a nakopírujte jej do složky COMMON na vašem PSP (cesta souboru by měla být následující: ms0:/PSP/COMMON 3) Poté je zapotřebí na svém PSP zapojit internet (bez toho to samozřejmě nejde), postup jak na to najdete v této sekci: Tutoriály, připojíte se, otevřete Internet Browser a napíšete sem poté tuto adresu: file:/psp/common/pro-messenger/index.htm (celou, tzn. i s tím file:) 4) Poté si stránku uložíte do Bookmarks (záložek), nebo popřípadě si ji uložíte jako hlavní stránku, samozřejmě se ICQ samo obnovuje jako např. emailová schránka, ale pro případ, že ste náruživí "psáči" je tam tlačítko reload, chvíli potrvá, než si zvyknete na psaní...ale je to vlastně jako z telefonu. Jsou zde i funkce zapamatování hesla i čísla, možnost používání Yahoo, AIM, MSM a dalších komunikačních prográmků, možnost osobního nastavení celé stránky...ale to už nechám na Vás. (program můžu kdykoliv reupnout, stačí PM...v září bych měl mít rapid acc. tak to půjde samo ) Doufám, že se Vám bude hodit, pokudm tím někomu pomohl tak prosím o THX :-) Kredity by potěšily... :-) Tenhle článek je můj a je i najiném foru, pod jiným nickem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan1s Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 Opravdu to funkuje to funkuje jen pres nakej web bot o jede jako afkim jako porgramek a pisu si v programku??... nevim jestli to mam stahovat O_o hele pisite to ze tuituo stranko to nemuze otevrit the page cannot be open :) mas tonaky divny nevis cim to je?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 Na to žen už to t o5 několikrát je...to máš pěkně sepsáno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Srpen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 No tak jstli to tu už někde je, tak to se omlouvám, právě jsdem to tu hledal a nemohl najít...ale mně to normálně jede, ano jedná se o int. bot. A přesně tak, píšeš si normálně v prográmku, tu stránku samozřejmě napíšeš až budeš mít program v PSP ;-) před tím to nefunguje. Protože tato webová stránka se ti laicky řečeno "loaduje" z psp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Srpen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2008 eRiku vyborn aprace!dost dobry je to...akorat musim trochu pocvicit psani na PSP ale to se casem poda GW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Srpen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2008 Sry že ti tady do toho lezu ale pokud má někdo stejne problémy z iskladkou jako ja tak tanhle link na qj.net najdes vsecko : http://dl.qj.net/Pro-Messenger-v1.3-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/12940/catid/151 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Srpen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2008 Sry že ti tady do toho lezu ale pokud má někdo stejne problémy z iskladkou jako ja tak tanhle link na qj.net najdes vsecko : http://dl.qj.net/Pro-Messenger-v1.3-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/12940/catid/151 Jasně pohoda...upnu to kdyžtak na ulozto.cz a editnu k tomu tvůj link pokud neva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Srpen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2008 Opravdu to funkuje to funkuje jen pres nakej web bot o jede jako afkim jako porgramek a pisu si v programku??... nevim jestli to mam stahovat O_ohele pisite to ze tuituo stranko to nemuze otevrit the page cannot be open :) mas tonaky divny nevis cim to je?? Promiň, ale z tvého příspěvku toho nejde moc pochopit ;). Chápu, že někteří uživatelé fora ještě ani nedodělali školku, ale snaž se psát srozumitelněji :roll: Jinak, THX eRiku, celkem fajn prográmek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubDvorin Odesláno Srpen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2008 ICQ na PSP uz je tu asi 5x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Srpen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2008 ICQ na PSP uz je tu asi 5x No ano, máš pravdu, ale tenhle topic je pro ty, kterým třeba nejde AFKIM, nechtějí se furt loadovat na stránku ebuddy.com, bo jak to je, proto se tento topic nazývá NÁHRADA... Jinak, to, že už to tu je asi 5x psal také jeden člověk nahoře...takže si vlastně ty ten, kdo by měl číst ;-). Protože já jsem tu PSP Pro-Messenger např. nenašel. Každému vyhovuje něco jiného Dle gusta žádný bla bla bla bla bla... Nezlobím se, jen reaguji na tvůj off topic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubDvorin Odesláno Srpen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2008 tak srry, ja nevim co je AFKIM. ale ted se chystam delat dobrou strnku s psp hrama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Srpen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2008 tak srry, ja nevim co je AFKIM. ale ted se chystam delat dobrou strnku s psp hrama AFKIM je prográmek, cez kterej si na PSP pouštíš ICQ...Ale dost lidí si na to stěžuje, že jim ot nejde proro PRO PSP MESSENGER...chtěl jsem jim dát alternativu, kdyby to nefungovalo...(AFKIM) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubDvorin Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 Aha,tak to ja si stahnu ICQ az pujde bez netu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javor1991 Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 funguje to diky za radu hodi se to pac mi afkim nejede:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mardy Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 At sem skousel jak sem skousel, k ICQ sem se nikdy nijak nedopracoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heindlik Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 no jestli vam nejede ten prográmek, stačí vám zadat do Adresy: m.ebuddy.com -nemusíte ani nic kopírovat na kartu, aplikace funguje zcela přes internet a je to vlastně kostra toho pro-messengera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mardy Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 ten ebuddy mi taky nejak nefachci, zacne me prihlasovat a pak me hodi spatky do casti kde se mam prihlasit... Afkim mi fachci nejlip ikdyz taky nejak blbne prihlasovani, asi se s tim musim nak pohrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Prosinec 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 ten ebuddy mi taky nejak nefachci, zacne me prihlasovat a pak me hodi spatky do casti kde se mam prihlasit... Afkim mi fachci nejlip ikdyz taky nejak blbne prihlasovani, asi se s tim musim nak pohrat V čem přesně ti to hází problém? ten Pro-Messenger... Snad ti pomůžu aspoň po krocích to zvládnout... :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeeDin Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 třeba pujde meebo.com na psp :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Prosinec 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Meebo nefunguje ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mardy Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 No tak ja tam nikde nenaleznu tlacitko nebo cokoliv cim bych se dostal na ICQ, pouze na myspace a to mi je tak na dve veci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 zkus na ebuddy.com aim i icq oboje te prihlasi nebo jdi co nejblize k wifi aby si mel silny signal., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 a kde se mam sign in ...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mardy Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 ebuddy sem taky skousel, dojdu k prihlaseni a tam me to dal uz nepusti, porad pise signing in a pak me vrati na prihlasovaci obrazovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 kolik mas lidi v buddy listu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.