Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

CFWEnabler 3.70 - ISO/CSO/PSX pomocí ChickHEN (PSP 2000/3000 bez rozdílu!)

ice22222

Recommended Posts

takže gen,jeden nebo druhej(to je jedno) mi po zmačknutí kolečka vypne i chickhen........cfwenabled mi zase sčerná obrazovka a konec,musím to vypnout že to dýl podržím,jinak to nejde............sorry za chyby mam narozky ale ještě nejsem tak že bych nemyslel,jen ta čeština................

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 589
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

no ted jsem momentálně použil ten navod jak se to dávalo na kořen (h-b),pak do foto(chick)a pak zase na kořen h-b nebo tak nějak to bylo....chicken mi najížděl skoro na poprvé,ale to bylo vše.........když jsem dal chicken normálně na kořen...........tak jsem to dneska rozcházel tak 5hodin a nic a to jsem měl na 8gb karte a 64mb......... tak nevím.první psp co mi dělá takovej problém...

Odkaz ke komentáři

Čau kluci. Mám takovej blbej dotaz, sem v pluginech úplnej začátečník, takže o nich nic nevím.

Mohl by mi sem někdo(nejlépe ice2222) napsat, jak zprovoznit plugin le_recovery na ChickHEN R2 -> CFWEnabler 3.60 ?

Nevím jak mám chápat "Poté musí být v textacích game.txt, vsh.txt, pops.txt odkaz na umisteni pluginu", to jako mám vytvořit textový soubor game.txt, otevřít ho, napsat tam ms0:/seplugins/le_recovery.prx ?

Thanks za odpověď ;)

Odkaz ke komentáři

na karte v umisteni X:/SEPLUGINS/ musis mit soubory VSH.TXT, GAME.TXT, ... a do tech musis mit vlozeny radek "ms0:/seplugins/le_recovery.prx 1" pak akorat das v aplikacich cfw enabler aby se znova zapl a melo by to valit

JJ, jenomže já nevím nic o pluginách ..jak zprovoznit atp. ..;)

Odkaz ke komentáři

1) jak se to instaluje je napsane v mojich programech a pluginech

2) to co musis zmenit a jak sem ti napsal v minulem postu...

to takhle vzit psp do ruky a zkusit to co sem napsal?...

A jak to mám aktivovat v Recovery Menu, když CFWEnabler nemá Recovery menu ? :roll:

Odkaz ke komentáři

ale prdlačky :) cfwenabler má místo recovery menu takový jiný menu :cheesygrin:, který najdeš, když spustíš tu aplikaci cfwenabler znova (po nahození MHU), tam najedeš do settings = plugins a tam to je, jsou tam i jiný druhy nastavení, ale ty nejsou tak důležitý

Odkaz ke komentáři

už je aktivován.. tím, že napíšeš tohle "ms0:/seplugins/le_recovery.prx 1" - ta jednička udává, že je plugin aktivní.. jinak pokud vím, tak nejdřív musíš spustit nějakou aplikaci nebo hru a až poté bude funkční.. případně znovu spustit ChickHEN a CFWEnabler..

Odkaz ke komentáři

ale prdlačky :) cfwenabler má místo recovery menu takový jiný menu :cheesygrin:, který najdeš, když spustíš tu aplikaci cfwenabler znova (po nahození MHU), tam najedeš do settings = plugins a tam to je, jsou tam i jiný druhy nastavení, ale ty nejsou tak důležitý

No jenomže mě to hází Error, že pluginy se nenašli nebo tak ..;)

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu