bartokar Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 takže gen,jeden nebo druhej(to je jedno) mi po zmačknutí kolečka vypne i chickhen........cfwenabled mi zase sčerná obrazovka a konec,musím to vypnout že to dýl podržím,jinak to nejde............sorry za chyby mam narozky ale ještě nejsem tak že bych nemyslel,jen ta čeština................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 Pouzivas chickhen r2? Zkus system settings > restore default settings. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 no ted jsem momentálně použil ten navod jak se to dávalo na kořen (h-b),pak do foto(chick)a pak zase na kořen h-b nebo tak nějak to bylo....chicken mi najížděl skoro na poprvé,ale to bylo vše.........když jsem dal chicken normálně na kořen...........tak jsem to dneska rozcházel tak 5hodin a nic a to jsem měl na 8gb karte a 64mb......... tak nevím.první psp co mi dělá takovej problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Nečesal Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 Čau kluci. Mám takovej blbej dotaz, sem v pluginech úplnej začátečník, takže o nich nic nevím. Mohl by mi sem někdo(nejlépe ice2222) napsat, jak zprovoznit plugin le_recovery na ChickHEN R2 -> CFWEnabler 3.60 ? Nevím jak mám chápat "Poté musí být v textacích game.txt, vsh.txt, pops.txt odkaz na umisteni pluginu", to jako mám vytvořit textový soubor game.txt, otevřít ho, napsat tam ms0:/seplugins/le_recovery.prx ? Thanks za odpověď ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červenec 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 na karte v umisteni X:/SEPLUGINS/ musis mit soubory VSH.TXT, GAME.TXT, ... a do tech musis mit vlozeny radek "ms0:/seplugins/le_recovery.prx 1" pak akorat das v aplikacich cfw enabler aby se znova zapl a melo by to valit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Nečesal Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 na karte v umisteni X:/SEPLUGINS/ musis mit soubory VSH.TXT, GAME.TXT, ... a do tech musis mit vlozeny radek "ms0:/seplugins/le_recovery.prx 1" pak akorat das v aplikacich cfw enabler aby se znova zapl a melo by to valit JJ, jenomže já nevím nic o pluginách ..jak zprovoznit atp. ..;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červenec 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 1) jak se to instaluje je napsane v mojich programech a pluginech 2) to co musis zmenit a jak sem ti napsal v minulem postu... to takhle vzit psp do ruky a zkusit to co sem napsal?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Nečesal Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 1) jak se to instaluje je napsane v mojich programech a pluginech2) to co musis zmenit a jak sem ti napsal v minulem postu... to takhle vzit psp do ruky a zkusit to co sem napsal?... A jak to mám aktivovat v Recovery Menu, když CFWEnabler nemá Recovery menu ? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 Co já vim, tak stačí zmáčknout select :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 ale prdlačky :) cfwenabler má místo recovery menu takový jiný menu :cheesygrin:, který najdeš, když spustíš tu aplikaci cfwenabler znova (po nahození MHU), tam najedeš do settings = plugins a tam to je, jsou tam i jiný druhy nastavení, ale ty nejsou tak důležitý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 už je aktivován.. tím, že napíšeš tohle "ms0:/seplugins/le_recovery.prx 1" - ta jednička udává, že je plugin aktivní.. jinak pokud vím, tak nejdřív musíš spustit nějakou aplikaci nebo hru a až poté bude funkční.. případně znovu spustit ChickHEN a CFWEnabler.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Nečesal Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 ale prdlačky :) cfwenabler má místo recovery menu takový jiný menu :cheesygrin:, který najdeš, když spustíš tu aplikaci cfwenabler znova (po nahození MHU), tam najedeš do settings = plugins a tam to je, jsou tam i jiný druhy nastavení, ale ty nejsou tak důležitý No jenomže mě to hází Error, že pluginy se nenašli nebo tak ..;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červenec 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 to co ti to pise za kravinu v enableru vubec neres... navic na tvuj prvni dotaz sem psal ze mas ENABLER znova zpustit (ale to asi zas necetls) - takze misto recovery menu, ted enabler akrorat znova zpust a pojede ti to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufys Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 Potřebuju simple answer - yes / no Půjde to na PSP 3000 s FW 5.5 ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x07marej Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 NO NO NO NO NO NO NO :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 23, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 Potřebuju simple answer - yes / noPůjde to na PSP 3000 s FW 5.5 ? Díky Potřebuješ proplesknout, vidíš tam, že by bylo napsané jde pod 5.5 FW ? neni co ? Takže jenom 5.03 :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaok Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 No jenomže mě to hází Error, že pluginy se nenašli nebo tak ..;) pokud mas psp 300 tak jsi stahni ChickHEN_mod2 a nezapomen prejmenovat slozku na ChickHEN (mnel jsme plne stejnou chybu ) a pak musis pokracovat podle navodu :) :psp::psp::psp::psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeStHeRo Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 mam takovej blbej dotaz pujde mi ten program CFWEnabler 3.60 i bez chickhenu a nasledně i iso nebo cso hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 5, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 ne. stačí umět číst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spuntix Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 je to lepsi nez cfw enabler 3.30? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 precti si novinky a uvidis ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Srpen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 ano. vzdy se odladovaly nejake chyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patagon Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 Proč je u linků u PSX u obou dvou úplně něco jinýho? Co z toho mám použít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Srpen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 umis cist...??? hned pod tim mas napsane tucnym pismem: stáhněte oboje! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patagon Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 Pardon :ziped: jsem mysle že to jenom nadpis, tak jsem to nečetl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.