tekken90 Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Datum vydání: leden 2011 Platformy: PS3, dříve Xbox36, PC Mass Effect 2 oficiálně i pro PS3 O čem se povídalo už dlouho, se nyní stává realitou. Majitelé PS3 mohou bouchnout šampus, jelikož se mistrovské dílko studia BioWare, dostane i na jejich konzoli. Mluvíme tu o překvapivě pouze druhém díle Mass Effect, který se ukáže na konzoli od Sony v lednu příštího roku. Epické putování si tak prožijí všichni, nezávisle na barvě konzole. Pravděpodobně se tak mohou majitelé PS3 těšit i na chystaný třetí díl, ovšem zarážející je absence prvního Mass Effectu. Nebudeme mít díry ve vzdělání? Třeba ještě nebylo řečeno vše. http://link.brightcove.com/services/player/bcpid47033724001?bctid=558164496001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Hurá, jen doufám, že to nebude "jen" port, a že si s tím dají trochu práci. Konečně! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Konečně je to tu. EA konference jede v plném proudu a BioWare před malou chvilkou oznámili tak dlouho očekávanou informaci, že se série Mass Effect dostane i na konzoli od Sony. Toto výjimečné RPG se objeví na trhu už v lednu příštího roku. PS3 verze se samozřejmě dočká i několika bonusů, která X360 verze nemá. Ještě jednou, KONEČNĚ ! Tak skvělé RPG, jakým MS2 je si určitě nenechte ujít… Zdroj: http://www.playstation.hodnoceniher.cz/ Tahle hra mi na ps3 dost chyběla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Paráda, dle mého názoru nejlepší X360/PC exkluzivka. Ani jsem nedoufal že bude port na PS3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 jednotka byla super.a dvojka bude bomba.doufejme ze to bude nova hra na ps3 a ne xbox port. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Teaser:http://n4g.com/news/586074/gamescom-mass-effect-2-ps3-trailer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Parada! Jednicku sem si odehral jeste na PC, kdyz sem nemel PS3 - vyborna gameska :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodak Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Taky se moc těším jedna z her, kterou si určitě v roce 2011 koupím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Měl bych dvě otázečky k této hře 1.Obsahuje hra CZ lokalizaci? ...něják se mi nepodařilo najít jasné informace ohledně lokalizace 2.Lze přepínat pohledy? V Demu byl pohled z pravé strany a častokrát mi vadilo že to nejde přepínat(třeba jako v Uncharted 2) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 1. Jednoznačně ne, a schopnost rozumnět rozhovorum a dělat rozhodnutí má na hru značný vliv., 2. Nejsem si tím jistý na 100%, ale myslím že ne. BTW opravdu skvělá hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Jedničku i dvojku jsem hrál na PC. Oba díly jsou pecky a díky češtině jsem si hru opravdu užil. Podobně jako Dragon Age. Takže jestli ti angličtina moc nejde, připravíš se o hodně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 Příběh je super, dohrál jsem to jak na PC tak i na XBOX360. Po vydání na PS3 jsem si to pořídil i na tuto konzoly :) Nicméně zdá se mi že na všech platformách to chodí super, nicméně na PS3 to trošičku škobrtá... Sem tam Lag a pomalé načítání, doufám že to nějak brzo odladí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 Bylo vtipné sledovat komix, kdybych nedohrál jedničku na PCčku, tak bych byl stejně z komixu hodně mimo mísu. Lokalizace na PS3 verzi rozhodně není a nebude. Ten bezdůvodný škobrtavý framerate mi zas až tak nevadí, trochu jsem si zvykl od dob MGS4, každopádně od Unreal Engine 3 bych čekal naprostou spolehlivost na PS3, což mě tady zarazilo. Snad to ještě do ME3 poladí. Delší načítání mi vadí hlavně na Normandii. Díky mojí horší angličtině jsem se už rozhodl jedinkrát jinak, než jsem zamýšlel, každopádně to není zas až tak tragické. Čeština by bodla, k životu ji nezbytně nepotřebuju. U konzolí jsem si zvykl, že čeština není, hlavně když nejsou DRM (zatím). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 Já jsem si komix nestahoval a šel jsem s nativním setupem do hry a vcelku dobrý :) Spoustu věcí se dá pochopit z těch dialogů a v nejhorším jde mrknout na internet, kdyby měl někdo potřebu :) Jinak parádní hra :) snížení fps jsem nezaznamenal, jediné, co je otravné, jsou dlouhé loadingy.. Jak píšeš na Normandii je to fakt opruz.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.