HoUsE1468624125 Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 Nevíte si rady s achievementem? Chcete poradit? Máte jakýkoli dotaz týkající se achievementů? Jste na správné adrese! Zakládám tento topic pro ty, kteří chtějí poradit například jen s jedním ajchem a proto není důvod zakládat nový topic atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Srpen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 A já se rovnou zeptám... Když mám hru s ajchy např. dokonči hru na easy, normal, hard atd. Stáčí mi dohrát hru na nejtěžší úroveň abych dostal ajchy i za dohrání hry na easy a normal? Nebo prostě hru musím hrát na všechny obtížnosti, abych získal všechny ajchy? P.S. Omlouvám se za double post, ale nechtěl jsem dotaz psát do prvního (informačního) příspěvku. Díky za pochopení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaNa Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 zatim u kazde hry co sem takhle dohral dostanes ajchy najednou (dohrajes to na normal a dostanes ajch i za easy)....akorat casto byva ze na zacatku mas jen easy a normal a az kdyz hru dohrajes odemkne se ti hard ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Uděal by tu nědko návod na L4D 2? Mimochodem jeden ajch je dohrát jednu champangin bez smrti na expert :D a to nejde :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Uděal by tu nědko návod na L4D 2? Mimochodem jeden ajch je dohrát jednu champangin bez smrti na expert :D a to nejde :D:D http://www.xbox360achievements.org/game/left-4-dead-2/guide/ prelozene: http://translate.google.sk/translate?js=n&prev=_t&hl=sk&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=en&tl=cs&u=http%3A%2F%2Fwww.xbox360achievements.org%2Fgame%2Fleft-4-dead-2%2Fguide%2F&act=url http://www.youtube.com/results?search_query=left+4+dead+2+expert&aq=f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sk1X1 Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Zdravim, mam problém u hry Alan Wake... Už jsem jí třikrát dohrál a ani jednou jsem nenalezl poslední termosku. Tu, která má být jako úplně poslední, v šesté kapitole. Jinak už mam splněný komplet všechny achievementy, tohle je poslední, co mi chybí. Co může být špatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Zdravim, mam problém u hry Alan Wake... Už jsem jí třikrát dohrál a ani jednou jsem nenalezl poslední termosku. Tu, která má být jako úplně poslední, v šesté kapitole. Jinak už mam splněný komplet všechny achievementy, tohle je poslední, co mi chybí. Co může být špatně? Neviem, naco sem davam odkazy na http://www.xbox360achievements.org/ , ked nie si schopny si to tam pozriet. http://www.xbox360achievements.org/game/alan-wake/guide/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sk1X1 Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Pročetl jsem sedm stránek a ani na jedný není řešení mého problému. Já vim, kde ta termoska má být, ale ona tam prostě neni, ten nápis se tam neukáže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 A je to spravne miesto hladania? Uz si ju odtial nezobral? Nemas hladat termosku niekde inde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sk1X1 Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 určitě je to tahle, už poprvý, když jsem to procházel, tak jsem si všiml, že tam neni, tak jsem to nechal, že to je třeba až na nightmare. Ale ten nápis se tam prostě vůbec neobjevil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 Možná dost stupidní dotaz, ale k čemu jsou vlastně ty achievmenty dobrý? Předpokládám, že najdou uplatnění pouze v online módu a přijde mi, že akorát porovnávají kdo co dohrál a jakej je frajer :-D nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Říjen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 ano presne k tomu to je :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Christian1468625435 Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Naprosto stupidní dotaz, ale nemůžu si pomoci takže: co jsou to vlastně ty achievmenty? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Naprosto stupidní dotaz, ale nemůžu si pomoci takže: co jsou to vlastně ty achievmenty? :D Zoombik ti to pekne vysvetlil. Mozes sa porovnavat s ostatnymi aky si hrac. Achievy roznej hodnoty ziskavas v hrach. Niektore sa ziskavaju tazsie a vtedy ak ich ziskas si frajer pred ostatnymi hracmi. Pri hrach mas popis za kolko bodov G musis co urobit, ziskat atd. v konkretnej hre. Niektore su skryte. Hadam si to uz pochopil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Christian1468625435 Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 @Zoombik psal k čemu jsou..ne co to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 @Zoombik psal k čemu jsou..ne co to je Ak si to z toho nepochopil, tak jednoduchsie. Nie su k "nicomu". Su na to, aby si sa mohol vystatovat pred ostatnymi, aky si gamer. Staci? Ja osobne mam nahratych okolo 56.000 G (za 3 roky hrania,...flash) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Christian1468625435 Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Já to pochopil už předtím, ale díky za vysvětlení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Já to pochopil už předtím, ale díky za vysvětlení Aha, takze si si robil srandu s tymi opakovanymi otazkami :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tawnos Odesláno Srpen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2012 takže to tu trochu oživim..mam problem s ajchem AROUND THE WORLD u FIFA 11 za 25G...jde o to že si musim zahrat zapas s aspon 1 tymem z uplně všech lig co ve hře jsou, jako i druhy,třeti,čtvrty ligy apod....někde sem čet než sem s tim žačal že to někdo dělal na amateur obtižnost a nenaskočilo mu to..proto seem to pro jistotu dělal se všema na Semi-Pro, nevěděl sem jestli se do toho počitaj "ligy" jako sou "Rest of world", "International" apod. takže sem hral zapasy i ve všech těhle "ligach", sem si 100% jistej že sem si zahral fakt za každou ligu aspon 1 match- všechny sem je hral v Kick-Off v Exhibition Match, hodně z těch zapasu sem ale třeba i prohral pač už mě to pak ani nebavilo a nechal sem hrače volně pobihat tudiž sem občas dostal vyprask i 4:0..určitě je tu plno lidi co ten ajch maj tak bych chtěl radu kde sem udělal chybu ? musim ty zapasy vyhrat? nebo sem misto exhibition matche měl hrat "BE a Pro: Player" zapasy ? nebo prostě aspon rady jak ste ten ajch dostali vy...dohromady mi to zabralo něco přes 3 dny pač sem u toho samozřejmě neseděl furt takže ted po 3 dnech zjistit že sem vlastně ukol splnit a ajch nedostat je docela flustrujici...tak co pomuže mi tady někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinius75 Odesláno Říjen 19, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2019 Sniper Ghost Warrior - podařilo se někomu najít všech 30 Secretů - notebooků? Mám jich 28. V Aliance Rodrigez a v Dangerouse Groud mi údajně chybí po jednom,že jsem našel 1/2 nebo 2/3, ale prohledáno a nic nenalezeno ani s pomocí netu. Dle návodu jsem našel všechny,ale podle Secret v Menu hry mi chybí Secret 5 a 8,což je Mise 2 a Mise 8 (plošina) a né Mise 3 a 4,tak nevím kde je chyba. Prostě se dva secrety nechtějí započítat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinius75 Odesláno Leden 2, 2020 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2020 Sniper Ghost Warrior - tak jsem to vzal od začátku a Secret 5 se v Menu ukazuje jako Secret 27, takže po prvních pěti sebraných je 1,2,3,4,27. Secret 6 se po sebrání neukázal a po sebrání dvou secretů ve čtvrté misi (7 a 8 ) mám místo 8 sebraných secretů jen 6 ( 1, 2, 3, 4, 7, 27 ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.