Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

A já se rovnou zeptám... Když mám hru s ajchy např. dokonči hru na easy, normal, hard atd. Stáčí mi dohrát hru na nejtěžší úroveň abych dostal ajchy i za dohrání hry na easy a normal? Nebo prostě hru musím hrát na všechny obtížnosti, abych získal všechny ajchy?

P.S. Omlouvám se za double post, ale nechtěl jsem dotaz psát do prvního (informačního) příspěvku. Díky za pochopení.

• 1 month later...
Odesláno
Zdravim, mam problém u hry Alan Wake... Už jsem jí třikrát dohrál a ani jednou jsem nenalezl poslední termosku. Tu, která má být jako úplně poslední, v šesté kapitole. Jinak už mam splněný komplet všechny achievementy, tohle je poslední, co mi chybí. Co může být špatně?

Neviem, naco sem davam odkazy na http://www.xbox360achievements.org/ , ked nie si schopny si to tam pozriet.

http://www.xbox360achievements.org/game/alan-wake/guide/

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Odesláno
Naprosto stupidní dotaz, ale nemůžu si pomoci takže: co jsou to vlastně ty achievmenty? :D

Zoombik ti to pekne vysvetlil. Mozes sa porovnavat s ostatnymi aky si hrac. Achievy roznej hodnoty ziskavas v hrach. Niektore sa ziskavaju tazsie a vtedy ak ich ziskas si frajer pred ostatnymi hracmi. Pri hrach mas popis za kolko bodov G musis co urobit, ziskat atd. v konkretnej hre. Niektore su skryte. Hadam si to uz pochopil.

• 1 year later...
Odesláno

takže to tu trochu oživim..mam problem s ajchem AROUND THE WORLD u FIFA 11 za 25G...jde o to že si musim zahrat zapas s aspon 1 tymem z uplně všech lig co ve hře jsou, jako i druhy,třeti,čtvrty ligy apod....někde sem čet než sem s tim žačal že to někdo dělal na amateur obtižnost a nenaskočilo mu to..proto seem to pro jistotu dělal se všema na Semi-Pro, nevěděl sem jestli se do toho počitaj "ligy" jako sou "Rest of world", "International" apod. takže sem hral zapasy i ve všech těhle "ligach", sem si 100% jistej že sem si zahral fakt za každou ligu aspon 1 match- všechny sem je hral v Kick-Off v Exhibition Match, hodně z těch zapasu sem ale třeba i prohral pač už mě to pak ani nebavilo a nechal sem hrače volně pobihat tudiž sem občas dostal vyprask i 4:0..určitě je tu plno lidi co ten ajch maj tak bych chtěl radu kde sem udělal chybu ? musim ty zapasy vyhrat? nebo sem misto exhibition matche měl hrat "BE a Pro: Player" zapasy ? nebo prostě aspon rady jak ste ten ajch dostali vy...dohromady mi to zabralo něco přes 3 dny pač sem u toho samozřejmě neseděl furt takže ted po 3 dnech zjistit že sem vlastně ukol splnit a ajch nedostat je docela flustrujici...tak co pomuže mi tady někdo ?

• 7 years later...
Odesláno

Sniper Ghost Warrior - podařilo se někomu najít všech 30 Secretů - notebooků? Mám jich 28. V Aliance Rodrigez a v Dangerouse Groud mi údajně chybí po jednom,že jsem našel 1/2 nebo 2/3, ale prohledáno a nic nenalezeno ani s pomocí netu. Dle návodu jsem našel všechny,ale podle Secret v Menu hry mi chybí Secret 5 a 8,což je Mise 2 a Mise 8 (plošina) a né Mise 3 a 4,tak nevím kde je chyba. Prostě se dva secrety nechtějí započítat.

• 2 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu