predatorx Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 a nejde ten PSGroove zpustit něak přes USB flash ? myslím tím normal flashku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Září 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Ta na N900 stáhnout de ale musí se to pouštět přes terminál a tomu já moc nerozumim. Tady je tutoriál http://pshax.cz/?p=240 a nejde ten PSGroove zpustit něak přes USB flash ? myslím tím normal flashku Ne, to opravdu nejde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 sakra tak kdyz uz to jde na N900 tak proc ne na necem normlanim, treba na PSP nebo Iphone... to uz prece nemuze byt takovy problem... kua to uz abych zacal stahovat hry a nekde splasil nejaky velky disk :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Ten navod mi nefunguje píše to na soubor Not Found. Nakonec se mi to podařilo rozchodit svepomocí a částečně tohodle navodu http://www.ps3hax.net/showthread.php?t=12803 Bohužel zrovna ale nemám přístup k žádný ps3 :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 :) tak to je pech :))) ja zase nemam N900 ale mam PS3 a Iphone a PSP, ale mam to taky blby :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marous Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 kurna a na omnii i900 nic neni?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 hele,jak je to s tim iphonem?jde to prez nej nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Září 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 hele,jak je to s tim iphonem?jde to prez nej nebo ne? Ne...Kdyby to šlo tak už by to tu asi bylo O_o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 hele,jak je to s tim iphonem?jde to prez nej nebo ne?Kdyť tam píšou že pro beta testery to bude až příští týden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 a kdybych si na nej nahral androida tak by to slo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny9509 Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Nil3E: Půjde k jailbreaku mít externí HDD se systémem souborů NTFS, nebo jen FAT32? Pokud zatím ne, tak se na tom už asi pracuje, ale zajímalo by mě jestli už teď :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 mě by zase zajímalo zda-li se dělá na nějakém tom psp portu :) protože mám bohužel nokii 5800 a na te to zatím taky není a androida nemam :( tak jestli shánět tu flashku nebo počkat předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny9509 Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Tak chvíli vydržte... ono to netrvá dlouho, jako napsat jeden příspěvek do fóra.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Září 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Nil3E: Půjde k jailbreaku mít externí HDD se systémem souborů NTFS, nebo jen FAT32?Pokud zatím ne, tak se na tom už asi pracuje, ale zajímalo by mě jestli už teď :) V Dalším backup manageru (1.1) by měla být podpora EXT3 nebo NTFS. Prozatím je funkční jen FAT32 mě by zase zajímalo zda-li se dělá na nějakém tom psp portu protože mám bohužel nokii 5800 a na te to zatím taky není a androida nemam tak jestli shánět tu flashku nebo počkat předem díky Jo dělá se na tom, u PSP a iPhone to bude trošku komplikovanejsi, nemají tak otevřený OS jako Android nebo N900 :) (Linuxy) Co se týče použití iDroid na iPhone a následně PSjailbreak..vyzkouším to,nedávno jsem tam android nahrál..ale je to projekt který má stále problemy s ovladačema na iPhone, takže tomuhle bych moc šance nedával. Jinak: Hledám někoho kdo by mi poohl s psaním novinek na pshax.cz - Sam to asi nebudu stáhat. Podmínka: Na foru minimálně déle než rok a puůl a mit 300-400+ příspěvku...Kdyžtak PM prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 mam dotaz no a co ten telefon od vodofone co ted visel s tim androidem co myslite pujde to jedna se o typ Vodafone 845 ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 a verze androidu to neomezuje?pac iDroid na iP ma verzi 1,6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Září 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 jaccomo: Pokud je to Natvní přístroj na Android , tak nebude problém. Koblizek: Na 1.6 to půjde, tady jde spíše o to že všechno v tom idroidu je komunitou vyvíjený soft, drivery a tak..takže s tímhle určitě nebudou kompatibilní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeremmy Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Ahoj.Chtel jsem se zeptat.Je nejaky rozdil mezi tim,kdyz ten Jailbreak s backup managerem udelam pres teensy doma.Nebo kdyz jsi ho koupim z netu??:-) Dale,pokud by vysel jailbreak pres Iphone.Tak bych ho musel mit po celou dobu hrani pripichnutej k PS?? Diky!:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 ano celou dobu musi byt pripojeno. Teda si aspon myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeremmy Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Aha,tak bude asi lepsi si to koupit.:-)Je nejaky rozdil mezi koupenim z netu,nebo vyrobou pres teensy??:-) Mam zatim Xbox,ale nejspis presedlam na PS jelikoz ma sirsi vyuziti.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Tak jsem nasel tohle http://ps3exploits.com/pspportpoc.rar sice to jde nejak pustit na PSP, ale nic to nedela s PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Podle mě je to přes mobil lepší, nemusíte kupovat další zařízení a mobil máte stejně furt zapnutej takhle se vám aspoň nabije. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeremmy Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 To je pravda,ale zase na druhou stranu aby se to nezrusilo,kdyz mi nekdo bude volat!!:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 zapnes letovej rezim ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3r Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 PSP PSGroove Port POC http://www.ps3hax.net/2010/09/psp-psgroove-port-poc/ na stránce je soubor ke stažení zkuste to někdo na PSP jestli to funguje :) Real progress is now being made on a PSGroove PSP port, the folks over at Elotrolado have released a proof of concept for you to enjoy on your PS3. PSGroove with SIXAXIS? http://www.ps3hax.net/2010/09/psgroove-with-sixaxis/ Now this is very interesting news that can possible render all other ports being working on quite useless. The folks over at Elotrolado have started on working on trying to get PSGroove ported to the Sixaxis/Dualshock3. *The SIXAXIS control has a memory eeprom what its programming allows. (BoRJa_FiesTeRo Thanks) *The name of the Micro ones is: TOSHIBA 15UM3EFG-001 JAPAN0703EG1 F0194ZA Hopefully this is a port to be excited about, as everyone has a PS3 controller that wants to jailbreak their PS3. You can catch up the the latest update over at their forums (its in Spanish) – we will keep you updated here when something happens. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.