jaccomo Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 PSFreedom port pro Sony Ericsson Xperia X1 to to jede teda http://www.ps3hax.net/2010/09/psfreedom-port-for-sony-ericsson-xperia-x1/ PSFreedom Port pro HTC Evo http://www.ps3hax.net/2010/09/psfreedom-port-for-htc-evo/ Exkluzivně: Použijte "Remote Play" na každém PS3 hry na PSP! http://www.ps3hax.net/2010/09/exclusive-use-remote-play-on-any-ps3-game-on-psp/ tady je dukaz video jak hraje infamous na PSP http://www.youtube.com/watch?v=Kgrgz1xrb5U Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Září 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Sony velmi ostře doplatila za 3.42 ! Mnoho lidi co updatolali na 3.42 oznmili že tento update přinesl mnoho problému...Teplota systému se zvýšila, nadmerně video a audio problémy a zasekávání her..či při nejhorším se při spuštění PS3 zasekné do nekonečné smyčky při boot sekvenci. (Tady je dukaz toho že sony a jejich rychlé a nodzkoušené vydání záplaty na PSjailbreak zkončí fiasekm). SONY bude čelit utoku nespokojených zákazníku, někteři již podali tesrtní oznámení (a né málo)...Jelikož SONY odmíta opravu na konzolích bez záruki, i když to bylo zapřičiněno jejich oficiálním updatem. Na tento firmware doplatili pouze ti co se zde vychavlují jak jednou jen originálky =P Buh žehnej SONY, nastává těžké období...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavczech Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 PSP Port by mohl být brzo dokončen! Alespoň to tvrdí na fóru, kde ho programujou... Pro aktuální informace sledujte toto fórum. http://www.elotrolado.net/hilo_investigacion-psgroove-en-psp_1480135_s1190 (nechte si to přeložit Gtranslate, protože je to španělsky) Tady v tom vlákně se to testuje + aktuální info o stavu na hlavní stránce. http://www.elotrolado.net/hilo_debate-y-testers-psgroove-en-psp_1480315 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Srry za OT, ale problém se vyskytl pokud ja vim pri kazdem update. Pricitam to na vrub koncinam, kde se vetsina elektroniky vyrabi. Jsem po update na 3.42 a zadny problem sem nepozoroval. fyi jedu originálky:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 ty voe...záruki? trochu FAIL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Hoj, tak jsem si nechal u brachy zhotovit desku podle pshax.cz/?p=292 ale mam problem. Tohel mi napsal :" Zapakovaný soubor obsahuje pouze zdrojový kód v jazyce C, který se musí ještě v prostředí zkompilovat, aby se vytvořil HEX (případně BIN).", "při programování toho procesoru se v programátoru nastavuje mnoho parametrů, jak ten procesor má fungovat. Chtělo by to taky tyto informace někde získat" Mohl by me nekdo prosim pomoci s tema dvouma otazkama ???? Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frey Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 no palenky me nelakaj, ale podpora MKV, NTFS disku apod to je to co sony dlouho ignorovala, lide to chteli, ale sony ocividne nema zajem o zakazniky, takze jim preju at je ted poradne oskubou. Nečetl jsem celou diskuzi, protoze cist zvasty typu zabanujte piraty atd me nebavi, ale doufam ze az to bude fci, objevi se tu tutorial. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Je pravda ze Sony na zakazniky dost s*re. Do FW nedali jedinou opravdu poradnou vec, od FW 1.0 to sou samy neuzitecny picovinky a FW je v podstate porad stejnej. Proominte za OT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Možná se hnou ledy, a díky JB začnou přidávat pořádné věci. Ale pokud vznikne CFW, tak už jim ani toto nepomůže. CFW bude vždy o krok napřed + bude možnost HB, které jdou už ted bez CFW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 PSLiberator Clone vice zde http://www.ps3hax.net/2010/09/psliberator-clone-announced/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armstrogg Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Potřebuju jeden nevíte kde bych ho tady sehnal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 zatim to je nesahnatelný! Např já si ho budu dělat sám. Jen čekám, až se tu An objeví musem se ho ještě optat a kupuji i poslední čip. Jinak důvod "potřebuji" není důvod! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armstrogg Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Kolik to tak bude stát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 čti :dozey: 62$ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frey Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Možná se hnou ledy, a díky JB začnou přidávat pořádné věci. Ale pokud vznikne CFW, tak už jim ani toto nepomůže. CFW bude vždy o krok napřed + bude možnost HB, které jdou už ted bez CFW. Asi ano, ale pokud by me dali NTFS, PS2 emulaci (origo her), MKV tak bych nemel duvod shanet se po nejakekem breaku :) Ale neverim ze to stema tupcama pohne, podle me spis budou chtit jit opacnym smerem, to jest tomu zabranit za kazdou cenu nikoliv pretahovat uzivatele. Osobne asi pockam na nejakou overenou funkcni vec a az potom si ji koupim, jsem si jist ze i tady na foru budou lide kteri budou prodavat tyhle srandy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavczech Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Port pro iPHONE je na světě! http://www.ps3news.com/PS3-Hacks/psfreedom-psgroove-ported-to-apples-iphone-and-ipod/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 HURAAA, jdu to hnedka vyzkouset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 By mě zajímalo, kdy SONY začne uvažovat tak, aby dokázala alespoň trochu přilákat i potenciální piráty teď je ta správná doba (mno...) vytasit nový FW s podporou OS, PS2, HB... ale to se nikdy nestane a upřímně nechápu proč, vždyť jim jde o peníze a s lepším SW se lépe prodává edit: omlouvám se, měl jsem otevřené oba topicy a napsal jsem to do toho špatného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvorakpeter Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Sony velmi ostře doplatila za 3.42 !Mnoho lidi co updatolali na 3.42 oznmili že tento update přinesl mnoho problému...Teplota systému se zvýšila, nadmerně video a audio problémy a zasekávání her..či při nejhorším se při spuštění PS3 zasekné do nekonečné smyčky při boot sekvenci. (Tady je dukaz toho že sony a jejich rychlé a nodzkoušené vydání záplaty na PSjailbreak zkončí fiasekm). SONY bude čelit utoku nespokojených zákazníku, někteři již podali tesrtní oznámení (a né málo)...Jelikož SONY odmíta opravu na konzolích bez záruki, i když to bylo zapřičiněno jejich oficiálním updatem. Na tento firmware doplatili pouze ti co se zde vychavlují jak jednou jen originálky =P Buh žehnej SONY, nastává těžké období...:D Nil3e - Jestli to neschytali právě jilbreakaři, kterým se pak podělala konzole a teď chudinky podávají trestní oznámení. Já i tuna mých známých co přešli kvuli online na 3.42 žádné problémy nemají... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koben Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Ahoj lidi dnes jsem aktualizoval ps3 a az pak jsme se docetl ze je to zaplata proti tomu Jailbreakru a ten uz mam na ceste postou a tak se chci sezptat nejakeho dobreho mastra ktery mi poradi jakou moznost mam opet rozchodit funkcnost Jailbreakru. Docetl jsme se tu o jednom tematu ale to se mi nabehlo jen jednou a nakonec ze stranka nereaguje a pak uz se mi nikdy nenabehla a tak zdali nemate nekdo neco jineho diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Ahoj lidi dnes jsem aktualizoval ps3 a az pak jsme se docetl ze je to zaplata proti tomu Jailbreakru a ten uz mam na ceste postou a tak se chci sezptat nejakeho dobreho mastra ktery mi poradi jakou moznost mam opet rozchodit funkcnost Jailbreakru. Docetl jsme se tu o jednom tematu ale to se mi nabehlo jen jednou a nakonec ze stranka nereaguje a pak uz se mi nikdy nenabehla a tak zdali nemate nekdo neco jineho diky moc. zatím bohužel žádnou...jenom počkat jestli prolomí i ten nový FW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koben Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 kdy bude prolomen 3.42 ? mesic ?? do konce roku ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 To myslím že tu nikto nevie ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uunek Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Kobene, na prvním místě mezi "PS3 Software - Důležité témata" je "PS3 Jailbreak - všechny otázky SEM!". Máš nějaký nápad, jak to vylepšit, aby sis toho všiml i ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
badboytm25 Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Potvrdzujem funkcnost psfreedom na telefone sonyericsson XPERIA 1. Akurat to treba skusat viackrat nie vzdy sa to podari na prvy pokus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.