Nemec30 Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 Ahoj, chtel bych se zeptat, jestli je nejaka moznos JB na PS3 s fw 3.56, jestli je mozny nejaky downgrade na 3.55 nebo tak neco.Diky za opoved Nemůžeš, žádný downgrade neni, jedině čekat nebo se smířit s OFW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 Já se ještě než udělám 3.50 -> 3.55OFW -> 3.55CFR (asi ten Kmeaw) zeptám, jestli je to nějak méně spolehlivější, když mám původní FAT 60GB starter pack s čtečkama a 4x USB? Někde jsem viděl mihnout se informaci o tom, že se to nechová tak stabilně. Už to nemůžu najít, abych zareagoval v tom konkrétním vlákně. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smer88 Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 Hod si tam CFW 3.55 Kmeaw je výborný v kombinaci s multiManem... Sam mam tuhle starou konzoli jako ty a bezi na tom zatim vse bez problemu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varinek Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Já se ještě než udělám 3.50 -> 3.55OFW -> 3.55CFR (asi ten Kmeaw) zeptám, jestli je to nějak méně spolehlivější, když mám původní FAT 60GB starter pack s čtečkama a 4x USB?Někde jsem viděl mihnout se informaci o tom, že se to nechová tak stabilně. Už to nemůžu najít, abych zareagoval v tom konkrétním vlákně. Dík. Davno je kmeaw v2, ktery je mnohem stabilnejsi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marous Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 Ahoj,netusite nekdo jestli je uz nejaky upraveny eboot pro hru Resistance 3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 neee.. pro nový hry už žádný fixi (ebooty) nebudou! Prostě dokavad nebude novej cfw tak nový hry nepoběží.. :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 neee.. pro nový hry už žádný fixi (ebooty) nebudou! Prostě dokavad nebude novej cfw tak nový hry nepoběží.. :? No niečo sa chystá, ale kedy to bude je otázne. Majú sklz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 jj ale když projedeš tohle DemonHades.Org [Lugar alternativo de Scene,comunidad anti EOL]Prohibido copiar contenidos a EOL y estercoleros parecidos. • Página principal tak je vidět že na tom makaj a už to bude brzo hotoví.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 Tam sa nedostanem, ale to nevadí. Sú toho plné fóra, počitam, že do vianoc to určite stihnú. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Tam sa nedostanem, ale to nevadí. Sú toho plné fóra, počitam, že do vianoc to určite stihnú. Do vánoc?? Nechci předbíhat ale 1.10. to chtěli vydat ale prej se to opozdí o týden nebo dva takže si myslim že max. do konce října a je to venku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Bodaj by si mal pravdu. Nechám sa prekvapiť. No ja určite do toho nepôjdem som totiž tvor vyčkávací. Počkám ako sa to vyvinie a aké na to budú ohlasy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kpt.Morgan Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 http://aukro.cz/e3-flasher-downgrade-ps3-z-fw-3-73-na-3-55-i1980678320.html ma s tim nekdo zkusnesoti funguje to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 Ano funguje... Návod najdeš pomocí googlu ale musíš v tom trochu umět upravuješ tam plno věcí + musíš rozebrat konzoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 Po tom co mi odešla FAT konzole do YLOD, Koupil jsem slimku a protože jsem měnil HDD za větší, konzole chtěla FW, stáhl jsem 3.73 a nahrál z flešky. Teď nemůžu do toho storu a podobně, to mi nevadí, nehraju, ale nahrávám a přehrávám pořady. Je mi jde o to, jestli počkat a neupdatovat na 4.0 Neplánuju jailbreak v nejbližší době a nevím jestli vůbec v záruce, tak se chci zeptat jestli setrvat u 3.73 nebo tam šoupnout tu 4.0 O co přícházím? Ale jestli budu dělat JB třeva za rok, tak je to z hlediska dnešních možností jailbreaku asi stejně jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 jedinej věrohodnej JB an kterej se čeká je od kakarota a ten napsal že jeho JB funguje na 4.0 furt takže klidně updatuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Ty jses borec na konec se tomu musim jen smat !!! V zadnem pripade neupdatuj !!! Je to uplne prozatim stejne jako u psp. A mimo jine Kakaroto nepodporuje WAREZ.To znamena ze pokud vyjde z jeho strany CFW tak tam bude pouze umozneno instalace Homebrew a to pouze video prehravace ! :-) Tot vse s mozna par mini blbovinek od lidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 s tim jak na tom momentálně PS3 scéna je pochybuju že vyjde něco normálního i s backup managerama. nejsou známý klíče z FW 3.60+ takže nemůžem očekávat ani CFW a čekat dalších půlroku je zbytečný, když neni nic jistýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Proto jsem si dal do Xka cip a vesele hraju tam. A az nekdy zas neco noveho vyjde.Tak si to tam dam. Je jasne ze dost lidi se boji ,ale stejne je tohle nevyhnutelny. Pokrok nezastavis a pokud to pujde ,jako u psp kde na novy rok vyjde nova verze CFW proc ne.Podle me je CFW davno hotovy,ale Sony dava medialni masaz jako prase .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Ok, vlastně mně k tomu nic netlačí, tak tam nechám tu 3.73 a na 4.0 kašlu. Já o 4.0 vlastně přemýšlel jen v rovině toho, co mi přinese zajímavějšího v praxi oproti současné 3.73. Protože k JB nemám moc zatím důvod, tak na něj taky kašlu i kdyby byl hned, jen si nechci tak nějak 4.0 zavřít vrátka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos9921 Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Chtel bych se zeptat jestli wxistuje nejaky opravdu funkcni downgrade na ps3. Potrebuji z verze 4.10 na verzi 3.55(nebo nejakou ktera ma CFW nebo JailBreak). Děkujki zapomoc P.S. hodil by se odkaz a popřípadě i návod, jsem nováček v oboru ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Pokud je tovární (tedy původní) FW nižší, nebo stejný, než 3.55, tak pomocí E3 flasheru (vygoogluj si). Jinak bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos9921 Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 A jak zjistím tovární verzi? ja sem to nedavno aktualizoval a ted nwm tu verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 Radši se v tom nevrtej, moc zkušeností asi nemáš. Mrkni sem na inzerát, a zkus napsat na jejich ICQ a domluvit se: http://console-forum.net/tema/104344-ps3-cfw-3-55-nebo-ab-pro-nahravani-zaloh-na-hdd-servis-a-prodej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHITE-CZ Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=t0CbcZKxg_k http://www.youtube.com/watch?v=ZBC9Ry33T_Q&feature=related Tohle jsou asi fejky že ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 bohužel... a našel bys jich na youtubu určitě další hromady. až vyjde nový funkční CFW tak o tom bude mluvit celá PS3 sekce tak neni třeba hledat jinde. (jestli chceš sledovat aktuální info tak jsou tu stránky jako www.ps3hax.net www.psx-scene.com třeba) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.