asterix13 Odesláno Leden 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2013 eboot patch podle toho co to je jestli instlacka pkg a nebo ciste ebooty.bin v pirpade ciste ebootu to nakopiruj do slozky s hrou a nahrad jak crack u hry a mnelo by to jet vip passu si nevsimej to je na zrpovozneni online hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ripper61468628136 Odesláno Květen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2013 Takze jailbreak na tyhle novejsi konzole co koupite v krame neni? Pokud konzole maji napr Firmware 4.41 a vyssi nejdou hry hrat zdarma ani z HDD? Ze treba byste tam stahli hry jako je Heavy Rain, Siren Blood Curse, Beyond: Two Souls, Silent Hill Downpour. Problem je ze novejsi hry chtej proste new FW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2013 pro superslim - to nejnovejsi bezne v krame zatim nelze nahrat cfw - pro ps3 slim jen do serie starší než 3000 ... konkretní tabulka pro info zde: http://www.ps3devwiki.com/wiki/SKU_Models kazdopadne neni problem koupit neco z druhy ruky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ripper61468628136 Odesláno Květen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2013 aaischa: dekuji a jaka je pravdepodobnost ze tohle je jeste ta verze do 3000? nebo uz takove nejsou normal v prodeji? http://herni-konzole.heureka.cz/sony-playstation-3-320gb/ Jak to ted jinde ctu, z druhe ruky se zrejme temer konzole nevyplati, problem je YLOD a to koupis treba nekde z aukce tesici se a za par mesicu se to muze vyhodit :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2013 riziko z druhy ruky je dycky ale daj se koupit treba pri trose stesti s rocni zarukou ofiko ... pripadne kdyz koupis slimko tak ty tolik neodchazej.. co se tyce prodavani Slimek(ne superslimek) tak by to musel bejt velkej lezak nekde ve skladu.. cili leda nejakymu malymu obchudku treba pisnout jestli kouknou jestli nemaj neco na sklade ale je to spis uz vymecny.. slimko urco neumre dva roky od koupení.. musi vydrzet x let.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noba Odesláno Květen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2013 Nevíte prosim vás náhodou o někom kdo provádí downgrade a instalaci CFW? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ripper61468628136 Odesláno Květen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2013 aaischa: ted se objevuje na aukcich casto slim verze ale sem tam i ta superslim. Tak to me prave zajmalo jak to je, aby to zas nebylo nejaky rychlo upraveny, pak se to podela a co s tim. Jedine kde by byla alespon rok zaruka. Ja takhle blbe dopadl s HDD jsem vydrazil jeste takovy ty lepsi na aukru, bezelo to v pc pak asi 7 dnu a musel jsem to vratit. Nastesti prodavajici daval zaruku 14dni na vyzkouseni. Podobne dopadl jeste jeden hdd taky (nastesti mi vratily vzdy penize). Vzhledem k tomu ze konzole ma jeste vic moznosti, kde se muze neco pokazit je ta sance pomerne vysoka ze se do mesice neco stane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2013 superslim je "nanic" na tyhle ucely dycky napis prodavajicim co je to za model .. cech - ... podle tabulky pak koukne jestli se ta downgradnou .., ci spis tady na foru od nekoho s dobrym hodnocenim rovnou kup slimko s cfw.. a mas po starostech kompletne.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marara Odesláno Červen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2013 Ahoj, koupil jsem PS3 s OFW 3.50. Je lepší použít CFW 3.55 nebo CFV 4.40 od Rogero? Jdemi o to že to budu potřebovat časem vrátit na OFW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Červen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2013 dej si tam CFW 4.40, aspoň pak nebudeš muset řešit patchování her, na OFW se lze vrátit vždycky když tam budeš mít ověřený CFW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marara Odesláno Červen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2013 Tak jsem tam hodil Rogera 4.40, musim ještě nahrávat multimana? nebo tam již je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Červen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2013 stahni a doinstaluj :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marara Odesláno Červen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2013 Dík už to mám, a ještě jeden dotaz, co s hrou ve formátu iso? Jeto klasická PS3 hra a nechci to vypalovat, stačí překopírovat obsah do složky GAMES? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 přesně stačí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda44 Odesláno Červen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2013 Zdravím ,mám konzoli ps3 320gb,CECH-2504B,date code 0D a firmware ukazuje 4.41 a chtěl bych udělat Jailbreak,aby jsem si mohl udělat záložní kopie her na disk a chci se zeptat jestli existuje i na tuto konzoli nějaké to funkční update a pokud ano tak kde ho mám najít,aby fungovalo jak má.Předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Červen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2013 http://www.thebitbag.com/jb/minimum-version-checker-released-determine-your-ps3s-base-firmware/ pomocí tohohle programu zjisti minimální verzi FW která ale na PS3 nahrát, pokud budeš mít FW větší jak 3.55 tak bohužel, jailbreak na této konzoli udělat nejde. Pokud budeš mtí FW 3.55 a nižší, tak lze konzoli downgradnout pomocí flasheru, někdo by se zde na foru možná našel kdo ho má a downgrade by ti udělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda44 Odesláno Červen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2013 tAKŽE VERZI MI TO NAPSALO 3.50 or later Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Červen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2013 pak to flasherem v pohode pujde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luftpumpa252 Odesláno Červenec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2013 Zdravim, na hodne forech sem cetl ze CFW na super slima pry jeste neni ale na strance https://www.facebook.com/ps3jailcom funguje CFW pry i na konzoli co ma OFW 4.46. Da se tomu verit kdyz to ma tolik komentaru a vsem to pry jede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kraby Odesláno Červenec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2013 (upraveno) Jsem s PS3 uplny novacek a omlouvám radsi uz předem, zda sem davam uplnou blbost. Je toto fake nebo to vazne funguje? Popravde mam strach to zkusit, abych si nahodou PS nebricknul. Diky za odpověď... [url="http://www.ps3-downgrade.net/"]www.ps3-downgrade.net/[/url][/Code] Upraveno Červenec 16, 2013 uživatelem kraby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Červenec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2013 je to fake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matús Odesláno Červenec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 Chcem sa opýtať či sa dá flashnut PS3 s najnovším firmware Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Červenec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 Sežen si někoho,kdo má E3 flasher,ale nedjřív si zjisti,jestli je tvé PS3 flashnutelné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matús Odesláno Červenec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 ako to zistím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Červenec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 Řekni mi jakej typ PS3 máš ,potom se zeptám na další věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.