Lazyt Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 Je to vůbec možné? Ale žádné cédečka. Jdou spustit filmy na usb nebo kartě ve formátu avi ,pořád jenom přepaluju a mechanika hlási chyby a CD letí rovnou do koše vyhazování peněz je to už otravné všude se jenom skladují cdčka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 8ball Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 Jj jde to celkem snadno... Musíš mít Homebrew channel a pak si stáhnout mPlayer CE - potom můžeš přehrávat filmy na Wii z HDD, flashky, SD i přes wifi s nasdílenou složkou v počítači... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Srpen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 takže stáhnu nahraju přes homebrew , může hrozit BRICK ? mám verzi 4.2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 8ball Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 Počítám že teda máš hack a Homebrew channel...? Jenom si stáhneš mPlayer CE buď přes PC nebo nejlíp přímo ve Wii přes Homebrew Browser (pokuď ho máš) A spustíš přes Homebrew channel... Reálný nebezpečí bricku neni... (taky mám verzi 4.2) Kdyžtak napiš kdyby ti něco nešlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Srpen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 no homebrew chanell mám ale nemám ten homebrew broswer to jde o nějaké speciální stahování hacků přímo z internetu na wii že ? ale já si to stýhnu na sd kartu tak to funguje parádně ale když spustim fil tak ta modra dioda na wii stalé přeblikává podle zvuku ve filmu to má být schválně ? a nedá se to vypnout ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 8ball Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Homebrew Browser je na stahování Homebrew aplikací přímo přes Wii (nemusíš nic řešit přes PC - doporučuji stáhnout) S tou diodou (počítám že myslíš to osvětlení kolem mechaniky (nebo diodu na tlačítku power)) je to zvláštní - koukal jsi do nastavení mplayeru? Třeba se to tam dá někde vypnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maverik Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Ahoj, jak ten Mplayer dám do úvodní obrazovky Wii? (myslím abych nemusel klikat na Homebrew channel ale měl to jako samotnej channel.... :-) ) Nevím jestli jsem se dobře vyjádřil.....ale snad mě pochopíte....Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 8ball Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Čau, už se to řešilo tady: http://console-forum.net/tema/78691-funkcni-mplayer-0-76-jako-channel-jeho-upravy-a-nastaveni?highlight=mplayer EDIT: Možná by se ti moh hodit Mplayer CE Forwarder - to je channel kterej funguje jako odkaz (ikona) pro Mplayer nainstalovanej na karte. Více info a download najdeš tady: http://www.wiihacks.com/homebrew/47722-mplayer-ce-0-77-here.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Září 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 a ten Mplayer CE Forwarder to funguje jak to jenom nainstaluju přes wad manager a už to budu mít na wii menu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 8ball Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 ...to jenom nainstaluju přes wad manager a už to budu mít na wii menu ? Přesně tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Září 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 a v tom wad souboru je i uz ten mplayer ce ? nebo je to tak že kdiž spustím ten forwader tak on si najde cestu na ten mplayer ce ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 8ball Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 Funguje to jako ikona ve Windows takže "je to tak že když spustím ten forwader tak on si najde cestu na ten mplayer ce". Má to tu výhodu že můžeš zaktualizovat Mplayer CE bez toho abys musel přeinstalovávat wad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Září 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 nehrozi pri tom brick nekde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 8ball Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Prakticky ne... (všechno stahuj z prověřenejch stránek a bude to OK) (ale teoreticky ti to zaručit nikdo nemůže) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Říjen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 no forwarder jsem si nainstaloval ale cestu si nenašel a po spuštění vždy restartuje wii. Prakticky mi to nevadí ale bylo by vhodné kdyby mi to šlo (takové ozdobené wii menu různými ikonkami se mi líbí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 8ball Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Zkoušel jsi všechny 3 forwardery? Mě teda fungovaly všechny. (navíc oba máme FW 4.2) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MedaBeda1468625172 Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 cau me to taky nefunguje,nic si z toho nedelej!!!a to mam wii pres 3 roky<4.2e> + chip a flash, stale mi neco nefunguje staci si pockat az vyjde nova verze!!:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 8ball Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Wii-čko je asi vážně zakletý... :? :) (a já nadával, že nemám starej chipset a všechny jeho výhody) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wiihack.cz Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Nebo si to nechej udělat na klíč na wiihack.cz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lazyt
Je to vůbec možné? Ale žádné cédečka. Jdou spustit filmy na usb nebo kartě ve formátu avi ,pořád jenom přepaluju a mechanika hlási chyby a CD letí rovnou do koše vyhazování peněz je to už otravné všude se jenom skladují cdčka.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
18 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.