Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Ja dnes vlozim konecne GT5 do mechaniky a udelam upgrade na 3.50 a kaslu na celej JB... nene nekaslu mam dve konzole :) za cenu cca 5 orig her za dalsi PS3 to neni zas tak spatne reseni :D

presne tak ! To stejny jsem udelal i Ja, jednu mam ofiko s 3.50 a PSN a z druhe jsem udelal 3.41 s JB. Kdyz si clovek spocita par her, co si chce koupit, tak zjisti, ze dalsi konzole ho prijde levneji a jeste na tom vydela.

Odesláno
Dnes sem zapl ps3 bez i z JB a po nacteni profilu jsem videl jen ikony jak se nacitaji a furt a furt. Setkal jste se s tiám nekdo? Kdyz dam restore vymazu vse z disku a fw3.41 tam zustane a pak si zase vytvorim novy ucet a dam tam open manager a tak a povali to? Nebo restore mi uplne rozhaze ps3 a ja budu v haji?

to se mi taky stalo, ale po vypnuti a zapnuti, vse zas OK

Odesláno
Dnes sem zapl ps3 bez i z JB a po nacteni profilu jsem videl jen ikony jak se nacitaji a furt a furt. Setkal jste se s tiám nekdo? Kdyz dam restore vymazu vse z disku a fw3.41 tam zustane a pak si zase vytvorim novy ucet a dam tam open manager a tak a povali to? Nebo restore mi uplne rozhaze ps3 a ja budu v haji?

Zdravím, být tebou tak bych zkusil uplně vypnout ps3 i kabely, vyndat HDD a pořádně pročistit od prachu. Nedávno jsem měnil disk a věř že tomu místu se prach nevyhýbá. Disk dej zpátky a zkus to zapnout, pokud to bude furt stejný tak by opravdu mohl být disk v háji...

Odesláno
presne tak ! To stejny jsem udelal i Ja, jednu mam ofiko s 3.50 a PSN a z druhe jsem udelal 3.41 s JB. Kdyz si clovek spocita par her, co si chce koupit, tak zjisti, ze dalsi konzole ho prijde levneji a jeste na tom vydela.

taky tak :) čekat při téhle situaci s jednou konzolí je naprd. Jenže já je měl už před jailbreakem,jednu pěkně doma a druhou v práci

Odesláno

Nechcem sa nikoho dotknúť, ale mať doma jednu konzolu na PSN a druhú pre JB je choré. Neviem akú máte hoši kalkulačku, ale ako rátam tak suma za dve konzoly je 700€ + 20€ JB. Za 350€ (jedno PSko) musíš nakúpiť toľko origoš hier, že ich ani nedohráš. Síce sa dá zohnať staršia konzola cez bazár a tak suma môže byť nižšia, ale nič to nemení. Môžete mi vysvetliť čo sa na tomto riešení dá získať?

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu