huhla Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 U externího HDD nejde o velikost, spíše o souborový formát. Podívej se do topicu věnujícímu se tomuto temato. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa88 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Bylo tu dost dotazu na GT5...prekladat tech par slov nema smysl. 1.Editing the eboot will not work 2.Editing the param.sfo will not work 3.Replacing the eboot with the one from gt5 Prologue will not work 4.Review copies will not work on 3.41 or below 5.Debug Updates Will not work Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Zkratka duvod o to vic proc se maka na CFW ... tohle je hlavne vyzva pro Hackery a jiny machyrky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3dmaya Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 To je uplne jednoduchy, pokud se nestane zazrak a nebudeme mit servisni pristup k FW 3.5 nebo CFW v ktery moc nedoufam. V lepsim pripade moznost podepsat JB zarizeni tak mame po prdeli. Je skoda ze to spousta lidi porad nechape :-( Reseni uz neni ani PSgrade na kterym se ted dost maka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal123 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Podle mě je to jen otázka času a konce JB se bát nemusíme, když už byla konzole jednou otevřená nevím proč by nám to měl překazit nějakej novej software. Ale jak říkám je to jenom můj subjektivní názor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3dmaya Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Konzole bohuzel odemcena neni a nebyla, jedine co se stalo je to ze se v lidskou chybou ocitl servisni klic v nespravnejch prackach :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Konzole bohuzel odemcena neni a nebyla, jedine co se stalo je to ze se v lidskou chybou ocitl servisni klic v nespravnejch prackach :-))))) citace ze serveru hrejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal123 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Konzole bohuzel odemcena neni a nebyla, jedine co se stalo je to ze se v lidskou chybou ocitl servisni klic v nespravnejch prackach :-))))) Tak se omlouvám, chtěl jsem to (odemčená) dát do uvozovek ale říkal jsem si že se toho snad nikdo nebude chytat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3dmaya Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Ale ja to pochopil, byla to ironie :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3dmaya Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Kdyz nad tim tak premyslim tak jsem zvedavy kam to povede protoze jestli se neudela neco cim Sonakum zavreme hubu tak prijdou jiny FW, novy SDK kity a ja nevim konretne co dalsiho, tak je otazka kdy nepujdou dalsi hry atd... To jsou Japonci a a ty se jak znamo jen tak nevzdavaj :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa88 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Ja dnes vlozim konecne GT5 do mechaniky a udelam upgrade na 3.50 a kaslu na celej JB... nene nekaslu mam dve konzole :) za cenu cca 5 orig her za dalsi PS3 to neni zas tak spatne reseni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Ja dnes vlozim konecne GT5 do mechaniky a udelam upgrade na 3.50 a kaslu na celej JB... nene nekaslu mam dve konzole :) za cenu cca 5 orig her za dalsi PS3 to neni zas tak spatne reseni :D presne tak ! To stejny jsem udelal i Ja, jednu mam ofiko s 3.50 a PSN a z druhe jsem udelal 3.41 s JB. Kdyz si clovek spocita par her, co si chce koupit, tak zjisti, ze dalsi konzole ho prijde levneji a jeste na tom vydela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHD Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Dobrý večer, mám jailbreaknutou ps3 s nainstalovaným managerem, ale když vložím usb disk naformátovaný na fat32, tak ho ps3 nevidí. Mohu jej sformátovat ještě na ntsc a exFat, ale vždy je to bezezměny. Nemůžu kůli této chybě hrát hry... Poraďte prosím Děkuji , CHD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Dnes sem zapl ps3 bez i z JB a po nacteni profilu jsem videl jen ikony jak se nacitaji a furt a furt. Setkal jste se s tiám nekdo? Kdyz dam restore vymazu vse z disku a fw3.41 tam zustane a pak si zase vytvorim novy ucet a dam tam open manager a tak a povali to? Nebo restore mi uplne rozhaze ps3 a ja budu v haji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Dnes sem zapl ps3 bez i z JB a po nacteni profilu jsem videl jen ikony jak se nacitaji a furt a furt. Setkal jste se s tiám nekdo? Kdyz dam restore vymazu vse z disku a fw3.41 tam zustane a pak si zase vytvorim novy ucet a dam tam open manager a tak a povali to? Nebo restore mi uplne rozhaze ps3 a ja budu v haji? to se mi taky stalo, ale po vypnuti a zapnuti, vse zas OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 vypl zapl a fuet to samy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 back up nejede taky, nevite co s tím muze byt???ty ikony na plose se proste to jen toci, jakoze nacita a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa88 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Muzes mit i poskozeny HDD.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal123 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Dnes sem zapl ps3 bez i z JB a po nacteni profilu jsem videl jen ikony jak se nacitaji a furt a furt. Setkal jste se s tiám nekdo? Kdyz dam restore vymazu vse z disku a fw3.41 tam zustane a pak si zase vytvorim novy ucet a dam tam open manager a tak a povali to? Nebo restore mi uplne rozhaze ps3 a ja budu v haji? Zdravím, být tebou tak bych zkusil uplně vypnout ps3 i kabely, vyndat HDD a pořádně pročistit od prachu. Nedávno jsem měnil disk a věř že tomu místu se prach nevyhýbá. Disk dej zpátky a zkus to zapnout, pokud to bude furt stejný tak by opravdu mohl být disk v háji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 už to jede udělal jsem restore system file nebo tak neco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 presne tak ! To stejny jsem udelal i Ja, jednu mam ofiko s 3.50 a PSN a z druhe jsem udelal 3.41 s JB. Kdyz si clovek spocita par her, co si chce koupit, tak zjisti, ze dalsi konzole ho prijde levneji a jeste na tom vydela. taky tak :) čekat při téhle situaci s jednou konzolí je naprd. Jenže já je měl už před jailbreakem,jednu pěkně doma a druhou v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Nechcem sa nikoho dotknúť, ale mať doma jednu konzolu na PSN a druhú pre JB je choré. Neviem akú máte hoši kalkulačku, ale ako rátam tak suma za dve konzoly je 700€ + 20€ JB. Za 350€ (jedno PSko) musíš nakúpiť toľko origoš hier, že ich ani nedohráš. Síce sa dá zohnať staršia konzola cez bazár a tak suma môže byť nižšia, ale nič to nemení. Môžete mi vysvetliť čo sa na tomto riešení dá získať? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHD Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Dobrý večer,mám jailbreaknutou ps3 s nainstalovaným managerem, ale když vložím usb disk naformátovaný na fat32, tak ho ps3 nevidí. Mohu jej sformátovat ještě na ntsc a exFat, ale vždy je to bezezměny. Nemůžu kůli této chybě hrát hry... Poraďte prosím Děkuji , CHD Nikdo nepomůže :-( ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Disk musí být primární aktivní a na něm musí být složka GAMEZ do které vkládáš hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHD Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Složka Gamez v něm je, co je aktivní nevím.... Je to flashka 8GB Kingston. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.