Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
http://b0.ww.np.dl.playstation.net/tppkg/np/BLUS30544/BLUS30544_T0/ee658d4113c9a01e/UP2047-BLUS30544_00-NAILDGAMEPNPATCH-A0102-V0100-PE.pkg - stáhni tohle a http://www.megaupload.com/?d=G6SRVXHJ tohle, to první nakopíruj na externí hdd to druhý nakopíruj přímo do složky s tou hrou, všechno přepiš a pak to nakopíruj na interní hdd, pak spusť gaia manager a najdi tu hru spusť ji a dej fix eboot, potom najeď v xmb menu na instal packing files (nevím jak se to přesně jmenuje) v sekci game, nainstaluj to co se ti tam objeví a pak spusť hru takle sem to udělal já a jede to bez problémů

a složku s tou hrou nemám přejmenovat?

Odesláno

Ahoj mám PS3 FW3.50 a chtěl bych downgradet na fw kde jde jb četl jsem že už to jde tak bych se chtěl zeptat pomocí jakého zařízení to lze nejlépe a kde ho mohu koupit na ceně mi moc nesejde hlavní priorita pro mě je aby to bylo možné upgradovat to JB zařízení a byla tam co největší snaha programátorů to vylepšovat

Odesláno

mám teensy 1.0. nahral jsem pres loader hermes. nemáte někdo poslední verzi hermesu?

spustil jsem ps3. app_home/PS3_GAME/ vidim, ale když tam chci jit tak error. Vidím Install pacage Files. Nainstaloval jsem tedy backup manager a pak i PS3 FTP Server. Ale když chci spustit backup manager nebo i ten ftp server. tak černá obrazovka a konec. co dělám špatně. Případně jaký backup manager mám nahrát a jaký ftp server. díky

Odesláno
Rád bych navázal na dotaz předemnou .. Stačí mi tedy Teensy na který nahraju co to potřebuju a když budu postupovat dle návodu sem schopen i jako laik rozchodit JB ? :) mám FW 3.50 děkuji :)

Jako absolutní laik jsem rozchodil JB na Teensy 1.0 na FW 3.41.

Sice se teď (včera) objevil na Teensy i downgrade (který bys Ty určitě potřeboval), ale vypadá to, že pak některým nejdou přehrávat BD filmy

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu