Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

muzu ti klidne pomoct jestli budes chtit, co kdyby si napsal navod ???? Myslim si ze by se tady ukazalo hooodne lidi co by se do toho taky vrhla, kua a tolik by bylo prekladu.. .Nebo mi prosim napis na ICQ 177496090, klidne bych vzdycky stahl nejakou hru a mohl vyzkosuet a potom by se prekladalo, mam 60 Mbit ve full duplexu, takze neni problem stahovat

Odesláno
castlevania by byla super, to bych si klidně zahrál znova.

dala by se i nadabovat hehe ale kdo ma taky prisny hlas :) babujagu by mohla mluvit moje zena :)) zvuk uz mam vytazeny i texty jen to bude trvat trochu a bude to trosku vetsi cestina tak 1,3 giga pac je to soubor Package

udelam pak topik jen na cestiny kdo bude chtit pomoc tak neni problem poslu texty na preklad. tady koncime z OT je to sekce JB

Odesláno

ViperXP : tak nahod nejaky ten navod ..... at se to trosku hejbne... ted jsem zkousel hru The Shoot, texty jsem nasel, jsou ulozeny v obyc textovym souboru, ale cokoliv zmenim, a nahraju zpet, tak ve hre se nic nezmeni. Asi to neni to pravy orechovy. Napis semka navod a programy, ktery na to pouzivas. Urcite by se to vic rozjelo, pokud by lidi vedeli postup, nez kdyz to budes delat sam a budes jednu hru prekladat tyden.

Ale treba v jinaci hre uz nejsou vubec texty v txt souboru, takze nemam tuseni kde je vytahnout. Urcite to nejak pujde, kdyz treba na PC prekladat taky neni zadny problem, tak to musi byt podobny.

Odesláno
jo tak z move edition jsem taky mel problem, napred musis vymazat vsechny data z PS3 vcetne ulozenych slozek atd..... potom nainstaluj patch a potom nakopiruj hru na interni disk. Pak jede pekne, holky se u toho docela bavijou... Ale co by to chtelo tak dotoho nejak dostat nejaky cesky texty, prece jenom to je hra pro deti a tem mym je 4 roky a 9 let, a anglicky teda neumi. Takze kdyby to nekdo zvladl do toho cesky texty dokazal dat, tak bych urcite prispel nejakou financni podporu.

Aký patch? K tej hre som nič nenašiel.

Odesláno

První custom firmware na světě http://psgroove.com/content.php?614-KaKaRoTo-Creates-First-PS3-Custom-Firmware

Ovšem jesli to dobře chápu, zatím jen s podporou instalace homebrew přes balíčky, nic méně tenhle CFW jde instalovat i na verzi 3.55. Zatím není podpora nepodepsaného kodu, ale to se podle mího změní.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu