Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PS3 Jailbreak - všechny otázky SEM!

tekken90

Recommended Posts

Mám problém, vložím do ps3 origo MW2, poté spustím Backup Manager a v něm spustím Mafii 2, skočí to zpět do XMb menu, ale místo MAfie tam je pořád MW2, nevíte lidi co s tim pls? Nemám třeba jenom staženej špatnej rip? Takhel mi nechce naskočit ani Blur...Díky

Edit: Problém vyřešen, vše už jede... na http://ps3.playz.it/ je návod k naprogramování TEENSY, je tam odkaz na Jailbreak fw v1.0, ale ta mi právě nefungovala, je potřeba naistalovat v1.1. Pokud by měl někdo problém, klidně napiště PM, už se v tom docela vyznám :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám problém, vložím do ps3 origo MW2, poté spustím Backup Manager a v něm spustím Mafii 2, skočí to zpět do XMb menu, ale místo MAfie tam je pořád MW2, nevíte lidi co s tim pls? Nemám třeba jenom staženej špatnej rip? Takhel mi nechce naskočit ani Blur...Díky

Přes jaký zařízení máš ps3 jailbreaknutý?

Odkaz ke komentáři

Mígl: Tak pár kliků podle návodu snad zvládneš, takže bych snad doporučil i Teensy vzhledem k tomu, že se dá rychle a snadno sehnat na Aukru. případně z DX ten JB. Cěnově cca stejný, z DX ale budeš chvilku čekat, než to přijde.

Externí disk samozřejmě nepotřebuješ, pokud máš velek interní disk.

Odkaz ke komentáři

Teensy. Je primitivni. Nebo pokud si chces priplatit a osidit se asi o 5 min "prace", tak kup originalni JB za dvojnasobek ceny..

Jestli je to primitivní tak bych to měl zvládnout. V tutoriálech nějaký návody jsou ale je tam přímo na nastavení teensy?

to tekken: DX? pošleš odkaz? Hned to mít nemusim,klidně počkam.. Interní disk mam 40Gb což moc neni tak to ten externí asi pořídim. A nebo zkusim Teensy..jak to najdu na Aukru?

Odkaz ke komentáři

Jestli je to primitivní tak bych to měl zvládnout. V tutoriálech nějaký návody jsou ale je tam přímo na nastavení teensy?

Jsem úplná lama bez znalostí, ale po přečtení zdejších topiců jsem objednal z aukra Teensy 1.0 (jiné momentálně nejsou, nebo jsem nenašel) a zprovoznil jej (včetně FTPserveru, což bylo a stále je pro mě sprosté slovo) bez nejmenších problémů. Takže stačí nebýt líný a věnovat tomu trochu času (kdyby lidé nebyli líní a dokola neopakovali stejné dotazy, bylo by info i přehlednější), teď už tu veškeré Informace myslím jsou

Odkaz ke komentáři

to tekken: DX? pošleš odkaz? Hned to mít nemusim,klidně počkam.. Interní disk mam 40Gb což moc neni tak to ten externí asi pořídim. A nebo zkusim Teensy..jak to najdu na Aukru?

Tady je TEENSY http://aukro.cz/item1241420601_vyvojovy_usb_kit_teensy.html ten chlápek mi to poslal do 4 dnů(za 5 dní jsem to měl doma) a je to easy... máš k tomu i přiručku, návod je i na netu. Potom by ti měl stačit tak 500Gb exterňák, můžeš na tom mít i filmy atd...Kdyby něco tak napiš PM ;)

Odkaz ke komentáři

Tady je TEENSY http://aukro.cz/item1241420601_vyvojovy_usb_kit_teensy.html ten chlápek mi to poslal do 4 dnů(za 5 dní jsem to měl doma) a je to easy... máš k tomu i přiručku, návod je i na netu. Potom by ti měl stačit tak 500Gb exterňák, můžeš na tom mít i filmy atd...Kdyby něco tak napiš PM ;)

Dík.. Ale koukam že je to ještě o něco dražší než hotovej JB od tuď co dával tekken http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.44846 nebylo by lepší to?

Odkaz ke komentáři

Akorát na to myslim a říkam si že asi zkusim Teensy..snad to dam nějak do kupy. Díky všem za rady!

Tak to z dealextreme tě vyjde tak na 520Kč a TEENSY na nějakejch 750Kč no, ale TEENSY tu můžeš mít už v pátek, zatímco z dealextreme bych se i bál jestli to vůbec přijde. A s TEENSY jsem se naučil za pár minut bez předchozí zkušenosti ;)

Odkaz ke komentáři

Dealextreme je spolehlivej obchod. Nikdy jsem s nim nemel problem (nepocitam ceskou postu). Akorat je tam problem prave ta delsi dodaci doba. Zpravidla je to cca 3 tydny.

A osobne bych take sel do Teensy - tam je jistota dalsi podpory.

A o jakem uceni je tu rec? O zmacknuti tlacitka na teensy, o spusteni programu, vybrani souboru a napaleni HEXu do Teensy? :lol:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu