SebastianMoor Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 psgroove 1.1 se me zda daleko lepsi jak Hermes. Musím souhlasit, měl jsem to tam hned od začátku a zbytečně jsem začal zkoušet novinky (navíc změny jsem jako laik vůbec nepoznal :-)), s psgroove 1.1 mi de všechno v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3dmaya Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Tak se mi konečně povedlo rozjet F1, nechápu, proč to zničeho nic jde, ale povedlo se mi s kombinací psgroov 1.1 a OM 1.14.2. Mohl by jsi mi prosim te poslat hex do teensy? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SebastianMoor Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Mohl by jsi mi prosim te poslat hex do teensy? Diky http://www.mediafire.com/?ji42deb3vxbvlle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3dmaya Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 http://www.mediafire.com/?ji42deb3vxbvlle Diky za link. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drako83 Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Nevite nekdo jak rozbehat PRINCE of PERSIA:The Forgotten Sands ? Skoušel jsem BU manager 1.0 aj open manager 1.14.2 a porad black screen po startu (EXT aj INT HDD) :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafol Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 zdravim mam dotaz kdyz v playku spustim ftp server a v pocitaci filezilu zadam IP konzole ve filezile jako hostitele pouziku to jmeno+heslo co tady nekde nekdo psal tak se mi to ukaze ze se to naslo mezi sebou ale kdyxz dam pak z pocitace do playka kopirovat slozku Bles...(s hrou metal gear)tak mi to nic neprenese a kazdy pokus zkonci tim ze to napise prekrocen casovy limit jak muzu prenest ty soubory do playka diky za pomoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cratos Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Stáhni si open manager s koncovkou .pkg, dej ho na flashku, vlož do ps3 a pak nainstaluj. no stiahol som open manager v.1.16 a je to priecinok s neakymi subormi,preto som z toho jelen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Na 69,9 % NENI PROBLEM V OPEN MANAGERU ! A nemusi jit ani o problem klasickeho manageru. Na 90% se jedna o problem s HEX souborem,ktery pouzivate ve vasi flashce. Nebo si nejprve precit info o hre na cem byla hra zpustitelna. Doporucuji : PSgroove 1.1 : Kde sice musi byt vlozeny disk pokud chceme hrat,ale taky nemam problem s cernou obrazovkou !!! Takze na 99.9% problemy s cernou obrazovkou ne nemoznost botovani disku.Takze kdo chce : Zvolte Groove 1.1 a hrejte v pohode s diskem. Treba casem vyjde verze,ktera uz nebude tolik zlobit jako ty verze od Hermese. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spraTECH Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Chlapy, rozběhnul už někdo hraní na ps3 když tam nemá mechaniku? už mě odešla před pul rokem...zkouším už to asi 14 dní a sem už zoufalej zkoušel sem přes FTP server do backup manageru..prvně mě to psalo že tam musí bejt cd ve vnitř, tak sem to zkoušel na manageru 2 to už hra jakoby nabíhala ale jen to problikne a vrátí se do menu...teřba to funguje bez cd ale jen na plně funkčním ps3 s funkční mechanikou bez vložení cd...fakt už nevím co dělám blbě...včera sem zkoušel naformátovat svůj ext. disk 160 giga na FAT 32 abych zkusil nakopčit přes Open manager ale ps3 mě stejně nepřečetl ten ext. disk 160 giga...prosím má někdo stejný problém?...prosím o návod pro ty co nemaj mechaniku v ps3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumdi Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Zdar rozchodil nekdo Tomb Raider: Underworld? Vyskousel sem snad uz vsechno a porad to nejde!!! Jestli se to nekomu povedlo prosim napiste info! A hra Clash of_The Titans se chova stejne jak Tomb Raider,Ps3 zamrzne a musi se rucne vypnout! Dobra rada nad zlato! Diky vsem za info!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drako83 Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Na 69,9 % NENI PROBLEM V OPEN MANAGERU ! A nemusi jit ani o problem klasickeho manageru.Na 90% se jedna o problem s HEX souborem,ktery pouzivate ve vasi flashce. Nebo si nejprve precit info o hre na cem byla hra zpustitelna. Doporucuji : PSgroove 1.1 : Kde sice musi byt vlozeny disk pokud chceme hrat,ale taky nemam problem s cernou obrazovkou !!! Takze na 99.9% problemy s cernou obrazovkou ne nemoznost botovani disku.Takze kdo chce : Zvolte Groove 1.1 a hrejte v pohode s diskem. Treba casem vyjde verze,ktera uz nebude tolik zlobit jako ty verze od Hermese. ja prave pouzivam Groove 1.1 na teensy . Vsechny hry zatim jeli ,ale spustim prince a black screen. Info tam nebylo zadne takze nevim co s tim :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka73 Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 mě nechodí na interním disku RidgeRacer7 - black screen, Uncharted 2 tam dosáhnu jen obrazovky kde se v rohu otáčí dýka, mám teensy v ní groove1.1 a OM 1.14.2, zkoušel jsem i jiné managery, ale nic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumdi Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Tomb raider nevi nekdo???? Jestli ji nekdo rozchodil dejte vedet!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxakapsa Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Ahoj, byl jsem odvaznej a objednal tento USB dongle http://www.volumerates.com/product/simple-usb-dongle-91761. Cca po 8 dnech dorazil z HK, pravdepodobne byl predflashlej, ale i tak jsem si ho odkousel flashnout sam. Je to na bazi Atmel 90USB162 a blizsi info na http://psx-scene.com/forums/showthread.php?t=66105 I kdyz je to asi takovej paskvil funguje to prozatim bezvadne, nainstaloval jsem si pretty manager a odzkousel par her s externiho disku a vse bez problemu maka. Ani netusim co jsem pouzil za HEX ( asi psgroove 1.1), vzal jsem proste ten, na ktery se odkazuje vyse uvedena stranka, leds na tom asi nefungujou, ma to jen 16kB pameti, takze asi naky uber vychytavky na to nepujdou, ale zas to stalo 20dolacu i s postou... Takze pokud chce nekdo levny reseni do 400kc muze objednat tento dongle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snakeee Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Ahoj, ted premejslim ze se konecne pustim do koupi JB nebo nejake kopie. Asi pudu do toho donglu ktery doporucujes kdyz je tak levnej. Mam ps3 s 3,41 ale jeste sem nic z tohohle nezkousel. Tak se chci zeptat, kdyz ho koupim a stahnu si nakej ten backup manager (moc tomu nerozumim je toho tady tolik ze se v tom nevyznam) a pripojim externak s hrama ktery sou do 4 giga tak to bude fachat v pohode? A casem az se vyda neco s podporou her vetsich 4 giga tak si zahraju i zbytek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snakeee Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Ahoj,byl jsem odvaznej a objednal tento USB dongle http://www.volumerates.com/product/simple-usb-dongle-91761. Cca po 8 dnech dorazil z HK, pravdepodobne byl predflashlej, ale i tak jsem si ho odkousel flashnout sam. Je to na bazi Atmel 90USB162 a blizsi info na http://psx-scene.com/forums/showthread.php?t=66105 I kdyz je to asi takovej paskvil funguje to prozatim bezvadne, nainstaloval jsem si pretty manager a odzkousel par her s externiho disku a vse bez problemu maka. Ani netusim co jsem pouzil za HEX ( asi psgroove 1.1), vzal jsem proste ten, na ktery se odkazuje vyse uvedena stranka, leds na tom asi nefungujou, ma to jen 16kB pameti, takze asi naky uber vychytavky na to nepujdou, ale zas to stalo 20dolacu i s postou... Takze pokud chce nekdo levny reseni do 400kc muze objednat tento dongle. To na tom donglu neni zadnej obal? kouka primo karta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxakapsa Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 To na tom donglu neni zadnej obal? kouka primo karta? Ano je to bez obalu, ale bytelný. Případně si k tomu nějáký kryt uděláš, třeba gumový obal z rozbité flashky. Jinak někdo to prezentuje jako Teensy developer kit na aukro http://aukro.cz/item1262127257_developerska_deska_teensy_1_0.html , neznám teda přesně základ teensy, ale podle mně je to právě výše zmíněný usb dongle a nebo jeho přesná kopie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxakapsa Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Ahoj, ted premejslim ze se konecne pustim do koupi JB nebo nejake kopie. Asi pudu do toho donglu ktery doporucujes kdyz je tak levnej. Mam ps3 s 3,41 ale jeste sem nic z tohohle nezkousel. Tak se chci zeptat, kdyz ho koupim a stahnu si nakej ten backup manager (moc tomu nerozumim je toho tady tolik ze se v tom nevyznam) a pripojim externak s hrama ktery sou do 4 giga tak to bude fachat v pohode? A casem az se vyda neco s podporou her vetsich 4 giga tak si zahraju i zbytek? Diky turoriálu na http://pshax.cz/?p=563 mám dokonce na externím disku hru God of War Collection, která obsahuje soubory větší jak 4GB, trik je v tom, že ten velký soubor je vlastně archív, který rozbalíš a obsahem toho archívu nahradíš ten stávající velký soubor. Odzkoušeno a funkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Maikl.kom Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Šlo by nakopírovat hry ps3 z mého pc na interní PS3 HDD bez užití internetu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 ja prave pouzivam Groove 1.1 na teensy . Vsechny hry zatim jeli ,ale spustim prince a black screen. Info tam nebylo zadne takze nevim co s tim :( Jedna hra z 50ti porad lepsi nez ,kdyby ti neslo 5 ? Jako me.Nejvic me nasral hokej kterej normal sel a najednou ne.To uz me bylo dost divny co stim je.Takhle mam aspon klid.Me by DVD mechanice nevadilo,kdyby se to jen roztocilo a zas zastavilo. Kdyz s toho pak DVD vytahnu hra normal jede.Proc se nekdo nezameri aspon na tohle ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Ano je to bez obalu, ale bytelný. Případně si k tomu nějáký kryt uděláš, třeba gumový obal z rozbité flashky.Jinak někdo to prezentuje jako Teensy developer kit na aukro http://aukro.cz/item1262127257_developerska_deska_teensy_1_0.html , neznám teda přesně základ teensy, ale podle mně je to právě výše zmíněný usb dongle a nebo jeho přesná kopie. Vůbec, Teensy je normální vývojovej kit, který má náhodou kompatibilní čip.. nic víc ;-) Šlo by nakopírovat hry ps3 z mého pc na interní PS3 HDD bez užití internetu? Internet? Nepotřebuješ... stačí je propojit kabelem a udělat FTP. Nebo stačí nakopírovat na externí disk a pak v Open Manageru zkopírovat na interní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sirren Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 zdravim mam dotaz kdyz v playku spustim ftp server a v pocitaci filezilu zadam IP konzole ve filezile jako hostitele pouziku to jmeno+heslo co tady nekde nekdo psal tak se mi to ukaze ze se to naslo mezi sebou ale kdyxz dam pak z pocitace do playka kopirovat slozku Bles...(s hrou metal gear)tak mi to nic neprenese a kazdy pokus zkonci tim ze to napise prekrocen casovy limit jak muzu prenest ty soubory do playka diky za pomoct Dulezita je prave aktualni IP adresa v PS3. Jmeno a heslo nezadavam a port by mel byt 21, ale bez portu mne to taky tusim funguje. Pokud Filezilla hlasi, ze je prekrocen casovy limit, zkus pres prave tlacitko mysi v PS3 vytvaret adresare a do nich kopirovat jednotlive soubory (samozrejme tak, aby to na PS3 vypadalo uplne stejne jako v PC). Tech souboru neni tolik, aby to znamenalo nejaky vetsi problem ... Osobne jsem ale Filezillu vymenil za WinSCP. Je pro me prehlednejsi a spolehlivejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 No ja neviem, ale FileZilla sa mi nezdá komplikovaná. Čo môže byť jednoduchšie ako keď z ľavej strany potiahneš súbor do pravej a začne sa prenos? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k-boy Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Dulezita je prave aktualni IP adresa v PS3. Jmeno a heslo nezadavam a port by mel byt 21, ale bez portu mne to taky tusim funguje. Pokud Filezilla hlasi, ze je prekrocen casovy limit, zkus pres prave tlacitko mysi v PS3 vytvaret adresare a do nich kopirovat jednotlive soubory (samozrejme ta Osobne jsem ale Filezillu vymenil za WinSCP. Je pro me prehlednejsi a spolehlivejsi. mám úplně stejný problém. Sesíťuju PS3 s compem přes routera. Přetáhnu hru do PSka a totálně nic nepřenesu do PSka. Firewall a vše možný mám vypnutý. Používám taky Filezillu.. Poradí někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sirren Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Presne to ze je FileZilla komplikovana jsem umyslne nenapsal :). FileZilla je sice o pretahovani z leva do prava, ale ma svuj vlastni system a vzhled a nejakou dobu jsem si musel zvykat. WinSCP vypada a funguje jako Total Commander, tim paden jsem hned vedel co delat - tim padem je pro me prehlednejsi. A zaroven je pro me spolehlivejsi proto, ze problem s prekrocenim limitu jsem mel ve FileZille taky a u WinSCP ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.