stoupa88 Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 To neni tim, ze je nekdo vedma :) nejsem linej a nez se na neco zeptam prolezu si nase i zahranicni fora a pokud to tam nenajdu teprv se ptam. Pokud tohle beres jako machrovani tak ano machruju :) Jak bylo napsano spousta z vas chce hry zdarma a neni schopna spojit ani PS3-PC po ftp protokolu...natoz ji pak treba v internim disku prejmenovat nebo ji presunout do jine slozky atd...tomu se opravdu muzu jen smat :D Podivej ja rad poradim, ale pokud nevidim sebemensi zajem si neco dohledat tak me to max nastve. Pokud jsi se urazil jedine dobre a patris pravdepodobne do te skupiny na, kterou jsem narazel. Lidem co nejsou schopni natukat na klavesnici www.google.com se rozhodne omlouvat nechci a nebudu. Tim bych z me strany tuto trapnou debatu, ktera rozhodne nikoho nezajima ukoncil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pluhín Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 Dobře, nebudem tady rozpoutávat slovní boje.Prostě sem tady nenašel odpověď na mou otázku (české fórum , od toho tu je) a myslím že by to zajímalo i víc lidí. A pokud znáš odpověď , mohl si ji sem za dobu tvého vymýšlení "trapné debaty" prostě napsat odpověď. Odpovím si tedy sám. http://dukio.com/ps3-jailbreak/update-jailbroken-ps3-games.html A jestli ste už někdo zkoušel toto? http://www.ps3news.com/forums/ps3-guides-tutorials/how-update-games-jailbroken-ps3-guide-113989.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3dmaya Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 Bude to asi OT, ale neobjednal by mi nekdo teensy, nenahral nejnovejsi hex a neposlal domu? PS: jo a kdyz uz jsme u toho nemohl by si nekdo zridit doma ftp natahal tam nejlepsi herni pecky a neposlal by mi na jeho ftp link? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 nasel jsem dalsi PSJB.Cena 21 $ a freeshipping http://www.r4king.com/ps-jailbreak-modchip-for-ps3_p720.html je to doopravdy tak jednoduse upgradovatelny nebo je to zase jenom kec ... Ale koukam ze to ma asi jenom 12 KB flash, takze se tam asi novy HAX soubory nevejdou, kdy zse jenom podivam ne nejnovejsi HERMES a ten ma pro tento USB 32 KB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 vy jste hovna!!! neumíte si kupovat pořádné hry na pořádnou konzoly na pálení je tu snad xšrot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 sam ses hovno...pokud nemas nic k tematu, tak radeji nepis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 mám tu dost k tématu jste zkurvený zmrdi doufám že sony vymysli jak s těma co maj jail zatočit nejlépe brick a na vždy ban na mac adresu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 No a ja doufam, ze dostanes BAN semka na forum, za ty tvoje urazky atd..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 :-D:-D tady :-D:-D to jsi špatně pochopil já tě neurážím ani nikoho jiného jen píšu pravdu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal123 Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 Myslím že by to stačilo ne? Jestli chceš hloupě rejpat tak seš na špatným foru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 Na Aukru už neni nikde teensy,kde se dá teď pořídit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal123 Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 Na aukru dokonce přibyl další prodejce... Hledej TEENSY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 Jo paráda tak už ho mam objednanej.. Zkoušel už někdo rozjet Vanquish? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sukacek Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 ahoj, omlouvám se za možná zbytečný dotaz, ale nikde jsem nenašel odpověď. Je možné mít už externí disk naformátovaný na NTFS nebo jen pořád FAT32? Koupil jsem si nový tak abych ho naformátoval podle potřeby. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 pouze FAT32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa88 Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 Sukacek: pokud ho nutne potrebujes a neni uplne malej tak ho rozdel na dve partition NTFS/FAT32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 nema uz nekdo tohle http://www.r4king.com/ps-jailbreak-modchip-for-ps3_p720.html ???? potreboval bych vedet jak je na tom z upgradama .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holub Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 Uf tak sem přečetl cely tema o jailbreaku.Doufám a fandim at se to dostane pokud možno na uroven PSP,nějakej cfw by byl přijemnej,rád bych používal LINUX a i homebrew v hernim systému.Bojim se aby to vubec tak ale dopadlo. Na novější fw než 3.41 teda projistotu nepřecházet ?Jsem zvědavej co budem dělat až vyjdou novy hry pro 3.50 jestli s tim nic neudělaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candymann Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 Uf tak sem přečetl cely tema o jailbreaku.Doufám a fandim at se to dostane pokud možno na uroven PSP,nějakej cfw by byl přijemnej,rád bych používal LINUX a i homebrew v hernim systému.Bojim se aby to vubec tak ale dopadlo.Na novější fw než 3.41 teda projistotu nepřecházet ?Jsem zvědavej co budem dělat až vyjdou novy hry pro 3.50 jestli s tim nic neudělaj tak linux tam jiz jde ted.....ale ten na hry nic moc....spis je dobrej na emulatory a hlavne na nejakej ten lepsi prohlizec treba mozzila atd.... ale to v dnesní dobe neni uz moc aktualni protoze tyto funkce zastane vykonnejsí mininotebook tak nevidim duvod to rvat do ps3 ktera ma asi tak 10krat tak vetsi spotrebu energie kterou zatim ani neni mozno vyuzit. mel bych spise vetsí radost s dobre fungujicich windows xp ale to neni realne zejmena kvuli pameti ram:( hry ktere se daji jailbreakovat zatim za moc nestojí krom par vyjimek........jde o to co od ps3 chces,pokud nejnovsi hry pravdepodobne budes muset firmware aktualizovat.... ja zatim tak neucinim PTZ hraju spise ps1,ps2 tituly ktere sou opravdu kvalitní a skvele hratelne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candymann Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 hosani nevyte zda uz nekdo vydal back up manager ktery dokaze natahovat ps1 a ps2 hry???nebo zde je sance ze to nekdo vyda?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holub Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 LInux tam jde už ted ? Kdyt na 3.41 je dávno zablokovaná možnost jeho instalace.Ty myslíš asi pomocí JB ? No ono já se vlastně nemám ani na co ptát ono asi nikdo neví víc než já pokud vyloženě na něčem takovim nepracuje :D HOlt počkám ještě par měsíců jak se to vyvine,nerad bych si to blonkul novějším fw abych se připravil o možnost JB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomax Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 sorry za offtopic, ale pánové, když už neumíte psát česky, tak si aspoň nainstalujte do prohlížečů kontrolu pravopisu...to je samá hrubka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 když chci kopírovat hry na flasku kam je mam nakopírovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 Prosim poradte nekdo snazim se spustit red red redemption samozrejme sem to nahral na interni hdd ale dkyz to spustim vyhodi mi to hlasku ze na disku neni dost mista ze hra potrebuje aspon 520MB a pritom je tam ete 66GB volnych nechapu .. nevite nekdo co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 Prosim poradte nekdo snazim se spustit red red redemption samozrejme sem to nahral na interni hdd ale dkyz to spustim vyhodi mi to hlasku ze na disku neni dost mista ze hra potrebuje aspon 520MB a pritom je tam ete 66GB volnych nechapu .. nevite nekdo co s tim? Otázka je do akej zložky si to nahrál. Pokiaľ spúšťaš hru z interného HDD musí byť nahratá v zložke GAMEZ konkrétne /dev_hdd0/game/LAUN12345/GAMEZ/ID_hry. Konzola si túto zložku vytvorí sama pokiaľ skopíruješ originálnu hru. Nevytváraj zložku ručne bude ti hádzať chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.