Neeo Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Tak to máš čo doháňať. 78 strán myslím bude stačiť pre informáciu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Mam externí hdd ale při naformátování je tam jen možnost NTFS,jak to udělam na FAT32? Nebo to nejde u všech? Tak už jsem to předělall přes SwissKnife ale teď tam nejde zkopírovat Motorstorm P.R. píše že mam vyčistit disk při tom je prázdej,máte s tim někdo zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Maikl.kom Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Formátování HDD na fat32? program fat32format Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffy Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Ahoj u hry WRC2010 mi to po pár závodech vyhodí chybu disku.A musím hru pustit znovu.Nedá se to nějak ošetřit nebo není už to nějak vyřešeno?Děkuji za odpověd Víta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Formátování HDD na fat32? program fat32format To už mam ale teď na něj nejde nic zkopírovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 To už mam ale teď na něj nejde nic zkopírovat.. Pokud je soubor větší než 4GB tak ho na ten HDD nedostaneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schimpy Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 To už mam ale teď na něj nejde nic zkopírovat.. a nekopíruješ tam náhodou hry vo formáte ISO??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Pokud je soubor větší než 4GB tak ho na ten HDD nedostaneš. A jak to teda děláte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Na PS3 nainstaluješ FTP server a z PC pomocí FTP klienta, nakopíruješ na interní HDD jak velký soubor chceš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schimpy Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 A jak to teda děláte? Všetky súbory ktoré sú nad 4 GB ti ext. HDD nezoberie. Preto je tu FTP cez ktore do PS3 nakopíruješ stiahnuté hry. Na externom HDD možeš mať len niektoré hry: http://www.psjcl.com/gamelist-R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Tak to by mělo jít kopírovat i přes PS3media server ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Přes PS3mediaserver to opravdu nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Hmm tak to hned tak nerozchodim,teď do ps3 dávam teensy s V1.1 hex a ty dvě položky v game se mi neukazujo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Hmm tak to hned tak nerozchodim,teď do ps3 dávam teensy s V1.1 hex a ty dvě položky v game se mi neukazujo.. To preto, že si ich vytvorí konzola sama pri kopírovaní originálnej hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 On ale mysli instal package files a app home ps3 game, bez toho nedostaneš do PS3 backup manager, ten teprve vytváří složky s games ID. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMike Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Jde přes Open Manager PSko připojit k PC rovnou kabelem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Pokud seženeš verzi s funkcí FTP (viděl jsem jen prtscr) pak by to mělo jít. Osobně jsem to nezkoušel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Upir Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 a co OpenSplit ten dokáže rozdělit hru a pak ji můžu dát na externí disk nebo ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Tak jsem dneska koupil MOVE, prdel jak krava :)))) ale nemuzu dostat hru EyePet na interni disk, Spustim FTP server a kdyz tam pripojit, tak se sice pripoji, ale zadny slozky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
QQQ1468625373 Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 http://www.gamebox.hk/ co rikate na tohle....?to vypada dost dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Tak jsem dneska koupil MOVE, prdel jak krava :)))) ale nemuzu dostat hru EyePet na interni disk, Spustim FTP server a kdyz tam pripojit, tak se sice pripoji, ale zadny slozky..... skus blackb0x Ftp server mě to jelo nádherně vubec to nevipadávalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 diky, pres to to jede krasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Stahl jsem eyepet hru a hodim na interni a kdyz spustim tak po nejake dobe se to sekne a konec, musim vypnout a zapnout PS3. nevite o nejaky 100 % funkcni verzi eYePet s podporou MOVE ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NixnM Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Ahoj pls potreboval bych poradit s PS3 dostal jsem ho z nemecka a kdyz ho zapnu tak se na obrazovce napise napise starten nicht möglicht die richtige festplatte wurde nicht gefunden Jinak na ps3nebyl disk ten byl vyndanej tak sem sehnal 80GB, pak je odpojena DVD mechanika tu jeste pripojim jestli to pomuze :( Nevite co to presneji znamena za chybu? predem dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Presne tak..... Pise to:" Selhani startu: nebyl nalezenm spravny pevny disk" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.