BigMike Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 skus blackb0x Ftp server mě to jelo nádherně vubec to nevipadávalo odkud se dá stáhnout prosím tě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 http://www.multiupload.com/SCN13MNJG0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Ahoj pls potreboval bych poradit s PS3 dostal jsem ho z nemecka a kdyz ho zapnu tak se na obrazovce napise napise starten nicht möglicht die richtige festplatte wurde nicht gefunden Jinak na ps3nebyl disk ten byl vyndanej tak sem sehnal 80GB, pak je odpojena DVD mechanika tu jeste pripojim jestli to pomuze :( Nevite co to presneji znamena za chybu? predem dik Překlad: Nemůžu najet nebyl nalezen správný HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMike Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 A po nainstalování BlackBox do Pska musím mít v PC taky nějaký soft, abych je propojil? Používám přímé připojení přes křížový kabel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 stačí obyčejný total commander ale já používám filezilla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMike Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 stačí obyčejný total commander ale já používám filezilla a jak to teď propojím? Přes průvodce nastavení sítě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 jestli používáš total commander tak takto: zmáčkneš ctrl+f (popř můžes najet na sít/protokol ftp-připojit se k serveru),nové připojení a vyplníš to viz obrázek a do kolonky heslo dáš 1234567890 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Pravděpodobně jsi se ptal jak nastavit spojení mezi PC a PS3 na úrovni LAN. Začni PS3 v nastavení network dej manual a jako IP dej treba 10.0.0.1 maska podsite 255.255.255.0 vychozi brana 10.0.0.2 primary DNS server 10.0.0.2 na LAN karte nastavení/sítova pripojen/pripojeni k mistni siti/vlastnosti/protokol site internet TCP/IP dej manual a vypln jen IP 10.0.0.2 a masku podsite 255.255.255.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMike Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Pravděpodobně jsi se ptal jak nastavit spojení mezi PC a PS3 na úrovni LAN. Začni PS3 v nastavení network dej manual a jako IP dej treba 10.0.0.1 maska podsite 255.255.255.0 vychozi brana 10.0.0.2 primary DNS server 10.0.0.2 na LAN karte nastavení/sítova pripojen/pripojeni k mistni siti/vlastnosti/protokol site internet TCP/IP dej manual a vypln jen IP 10.0.0.2 a masku podsite 255.255.255.0 Mám to, ale v síti se mi nezobrazí. A ta první IP neměla by být stejná jako ta druhá? jestli používáš total commander tak takto:zmáčkneš ctrl+f (popř můžes najet na sít/protokol ftp-připojit se k serveru),nové připojení a vyplníš to viz obrázek a do kolonky heslo dáš 1234567890 Bez názvu.JPG připojení se nezdařilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Jestli se PC s PS3 nevidí a ani ti to nepíše nějakou chybovku, pak je problém v kabelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMike Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Jestli se PC s PS3 nevidí a ani ti to nepíše nějakou chybovku, pak je problém v kabelu. Vyřešeno v Commanderu jsem zadával IP jak mi radil David32, ale ta byla změněna podle tvé rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Tak včera jsem to všechno rozjel až na hru..:? Nahrál jsem Motorstorm P.R. na interní hdd a když ho pak v backup manageru chci pustit napíše "Game EBOOT.BIN is not valid,can't launch" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Tak včera jsem to všechno rozjel až na hru..:? Nahrál jsem Motorstorm P.R. na interní hdd a když ho pak v backup manageru chci pustit napíše "Game EBOOT.BIN is not valid,can't launch" přes FTP nebo přes EXT.HDD jestli ext tak mě to tky dělalo a udelal sem to přez FTP a jede to jinak pro příšte google je tvuj přítel :) já to tam tky našel hned první :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri6609 Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Ja vam neco povim, tohle ma byt stranka o Jailbreak, ale seriozni informaci tu nenajdete a ite proc? protoze tu pisete takovy pindy co by klidne mohli bejt v jine teme. Skuste se zamyslet esli si nejake problemy nechcete resit pomoci chat. Lip by se tu dalo orientovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candymann Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Překlad:Nemůžu najet nebyl nalezen správný HDD ja mam na varici z nemecka napsano nicht abdecken!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candymann Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 A proc bys ho prodaval, kdys teensy je to nej, co muzes sehnat? Kdo myslis, ze vyviji software pro jailbreak - at uz se jedna o firmware nebo o backup manager? Kdo tahne vyvoj kupredu? No prodejci to nejsou! Jsou to nezavisli vyvojari a ti pouzivaji, podporuji a vyvijeji prave pro Teensy, jelikoz je to normalni devboard (tedy zadny vysledek nejakeho komercniho mamona, ktery na tom vsem chce zbohatnout). Vyrobci se samozrejme snazi drzet krok a tak vzdy co nejdrive po "oficialnim FW" pro teensy, vydavaji svuj vlastni, jenze prvni je vzdy ten na teensy. Navic u vyrobcu nemas jistotu, ze svuj produkt stale budou podporovat - mohou si kdykoliv rict, ze jim vydelek uz staci nebo na ne vztahne ruku Sony a ty koncis, protoze do uzavreneho produktu nedostanes HEX pro Teensy a sam si a to svuj FW asi vyvijet nebudes (jednak to nemusi byt kvuli nedostupnym specifikacim mozne a jednak to asi neni cil, s jakym jsi to kupoval - nehlede na to, ze asi nejsi programator [ktery umi programovat mikrocipy]).Tenhle muj post plati pro vsechny, kteri by meli stejny dotaz (jestli brat Teensy nebo neco jineho). Navic cenove nejsou ty ruzne psjailbreak oproti Teensy ani moc vyhodnejsi - mnohdy jdou i drazsi... Navic kdyz se na to podivam jeste vic do budoucna, tak Teensy se da vzdy prodat (je to normalni devboard, takze normalne ho pouzivaji ti, kteri vyvijeji nebo se uci programovat Atmel mikrocipy), kdezto psjailbreak jako takovy je jednoucelova vec, ktera nikdy nebude a nemuze slouzit k nicemu jinemu, nez pro jailbreak ps3... napsal si to fajnove,pokud to nikomu nedoslo porad tak je to imbecil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 ja mam na varici z nemecka napsano nicht abdecken!! ......... jak to souvisí s pskem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 no asi poznal ze jsou zde dobri prekladatele , tak se chtel taky zeptat... Co je na to, spatnyho :)))) Jinak abych se vratil k tematu.... objednal jsem http://www.amazebreak.cc/ v3.0 tak jak dojde tak napisu popis a vsechno okolo. Cena na eshopech je 8.99$ coz je hodne dobry a dost jsem cetl na netu ze je to funckni a da se jednoduse upgradovat a co jsem koukal na vyrobce, tak je tam uz Open hermes V4B, takze by to snad melo byt i aktualni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzef Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Ahoj nemáte někdo zkušenost s tímto kouskem? http://aukro.cz/item1292244781_original_ps3_break.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 jestli chceš ps3break tak ho kup tady: http://www.ps3break.cz/ máš aspon trochu jistotu že to nebude fake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Jak je přeně s tima složkama a ID? Nejde mi nic spustit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Jak je přeně s tima složkama a ID? Nejde mi nic spustit.. Dávam sem citáciu tu už niekoľkokrát komentovanú "hry sa ukladajú primárne pri FTP do /dev_hdd0/game/LAUN12345/GAMEZ - každá hra je pod iným ID tzn. že napríklad pri hre Mafia to bude následovné: /GAMEZ/BLESxxxx(ID hry- Mafia 2= BLES00521), ID hry si zistíš v subore PS3_DISC)/PS3_GAMES (složka nemusí obsahovať PS3_UPDATE a PS3_DISC) " - zložku GAMEZ vytvoriíš tak, že skopíruješ nejakú originálnu hru na interné HDD, konzola si ju pri kopírovaní vytvorí sama a následne už postupuješ podľa krokov vyššie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzef Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 jestli chceš ps3break tak ho kup tady:http://www.ps3break.cz/ máš aspon trochu jistotu že to nebude fake Jak, ale vim, že na těch stránkách se nejedná o fake? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Dávam sem citáciu tu už niekoľkokrát komentovanú"hry sa ukladajú primárne pri FTP do /dev_hdd0/game/LAUN12345/GAMEZ - každá hra je pod iným ID tzn. že napríklad pri hre Mafia to bude následovné: /GAMEZ/BLESxxxx(ID hry- Mafia 2= BLES00521), ID hry si zistíš v subore PS3_DISC)/PS3_GAMES (složka nemusí obsahovať PS3_UPDATE a PS3_DISC) " - zložku GAMEZ vytvoriíš tak, že skopíruješ nejakú originálnu hru na interné HDD, konzola si ju pri kopírovaní vytvorí sama a následne už postupuješ podľa krokov vyššie. No tak jsem to udělal přesně jak píšeš a stejně to nejde... Ensalved se v backup manageru zobrazuje jako BLES-00989 bez obrázku to je dobře? Mam teensy s hex 1.1 a backup managera 1.0 Teď jsem zkoušel i ten motorstorm,ten už se zobrazuje normálně ale když ho zapnu tak to skočí do xmb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 No tak jsem to udělal přesně jak píšeš a stejně to nejde... Ensalved se v backup manageru zobrazuje jako BLES-00989 bez obrázku to je dobře? Mam teensy s hex 1.1 a backup managera 1.0Teď jsem zkoušel i ten motorstorm,ten už se zobrazuje normálně ale když ho zapnu tak to skočí do xmb omg stáhni Hermes v3 nebo v4 to je jedno a rogero manager skopíruj hru na flashku zapni rogero manager zmáčkni X na hře kterou chceš hrát ono tě to vrátí do xmb a měl bys to mít místo disku (to modrý kolečko s dirkou u prostřed :dozey: v xmb :dozey: ) najedeš na to a zmáčkneš X a když to nepude tak to udelej přez FTP server :) :dozey: SUPER NÁVOD PRO IDI*TY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.