Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PS3 Jailbreak - všechny otázky SEM!

tekken90

Recommended Posts

muzete mi pls nekdo poradit jak spustit hry z interniho disku? mam je nakopirovane v poradku, ale v backup manageru a v open manageru vidim jen "null" a po spusteni hry mi hlasi corrupted data - nedela to pouze jedna hra ale vsechny (zkouseno napr dirt2, hawx2) . diky za rady

edit// neni nahodou potreba nejdriv zformatovat disk? fakt uz nvm :/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jeste septam, ted mi bracha Dal delany JB postaveny na PIC18F2550 ale asi tam poslal spatne HEX, protoze ani PC to vubec nerozpoznava. Rekl bych ze se to na PC musi detekovat jako USB HUB, tak jsem snim mluvil a rikal ze pri programovani je hrozne moc prepinacu co se musi nastavit. Tak by bylo super kdyby nekdo poslal presny navod co a jak nastavit a v jakym programu. A mozna i treba planek na nejaky levny mozno podomacku vytvoritelny programator. Sice mame v praci, ale nechci je pri kazdy aktualizaci otravovat, ale i to by se nejak prekouslo, ale jestli by teda nekdo napsal postup, nejlepe i s obrazky. Diky moc

Odkaz ke komentáři

Kony.cz:

1) on se ten podomacku udelany PIC da updatovat pres USB? Pokud neprobehla ve vyvoji nejaka zmena, tak ne, protoze PIC nema vlastnil bootloader, narozdil od atmelu, a tak je pro jeho prehrani vzdy potreba programator - jinak muzes prehravat jen datovou, a ne programovou cast.. Jak jiste vis, mikrocipy maji striktne oddelenou programovou a datovou cast - aby se neprepsal vlastni program..

2) uz jsme to tu jednou resili - ty prepinace by vzdy mely byt napsane primo ve zdrojaku nebo v popisu u nej.. Ja kdyz nakukoval do tech HEX souboru, tak to tam vzdy bylo - opravdu jsem nekoukal, zda to byly vsechny prepinace, ale takovych 5-10 jich tam vzdy bylo.. Takze minimalne vetsina. Jinak ja PICy vzdy palil pres WinPIC.

A pro snazsi updatovani si na ten cip udelej patici, aby sel snadno vyndavat, aby jsi ho vzdy nemusel pajet ven.

Odkaz ke komentáři

mohl by mi nekdo poradit zda zalezi na velikosti pismen v nazvu adresare "gamez"? Hry jsem nakopiroval pres FTP server do ‘dev_hdd0/game/LAUN12345/Gamez/"nazev hry" ‘ a v backup manageru je nevidim. Pokud musi byt jmeno velkym pismem lze to nejak prejmenovat nebo presunout do noveho adresare? nechce se mi to tam nahravat znova :(

Odkaz ke komentáři

Kony.cz:

1) on se ten podomacku udelany PIC da updatovat pres USB? Pokud neprobehla ve vyvoji nejaka zmena, tak ne, protoze PIC nema vlastnil bootloader, narozdil od atmelu, a tak je pro jeho prehrani vzdy potreba programator - jinak muzes prehravat jen datovou, a ne programovou cast.. Jak jiste vis, mikrocipy maji striktne oddelenou programovou a datovou cast - aby se neprepsal vlastni program..

2) uz jsme to tu jednou resili - ty prepinace by vzdy mely byt napsane primo ve zdrojaku nebo v popisu u nej.. Ja kdyz nakukoval do tech HEX souboru, tak to tam vzdy bylo - opravdu jsem nekoukal, zda to byly vsechny prepinace, ale takovych 5-10 jich tam vzdy bylo.. Takze minimalne vetsina. Jinak ja PICy vzdy palil pres WinPIC.

A pro snazsi updatovani si na ten cip udelej patici, aby sel snadno vyndavat, aby jsi ho vzdy nemusel pajet ven.

Na pic jsou napsaný dva bootloadery jeden orig od microcip a druhy z psx-scene ( vše tam najdeš ) oba ale mají rozdílný přepínání do boot režimu ( jiné schéma ). Pokud chceš můžeš si ještěi postavit levný PIC programátor : ART2003. Vše mám vyzkoušený a je to funkční.

Odkaz ke komentáři

no tak bych ani nerekl ze je to vsechno dany..... Mame v praci profi programatory a tam je prepinacu milion, proto se ptam kde sehnat je´dnodussi postup, kde to vsechno bude..... Samozrejme patici mam, a PIC je vyndatelny (proste jde vytahnout a dat do programatoru), ale jedna se mi o zpusob ja to udelat co nejjednoduseji...

Odkaz ke komentáři

mohl by mi nekdo poradit zda zalezi na velikosti pismen v nazvu adresare "gamez"? Hry jsem nakopiroval pres FTP server do ‘dev_hdd0/game/LAUN12345/Gamez/"nazev hry" ‘ a v backup manageru je nevidim. Pokud musi byt jmeno velkym pismem lze to nejak prejmenovat nebo presunout do noveho adresare? nechce se mi to tam nahravat znova :(

Hm, on je opravdu strasny problem to pres nejakeho FTP klienta prejmenovat, ze?

Odkaz ke komentáři

PSGrove Maker - Mňa by zaujímali tie písmena pri výbere LED čo vlastne označujú (PB,PC,PD a PE)! Čo vlastne dosiahnem s novým HEXom keď ten pôvodný mi funguje zatiaľ bez problémov?

Já sem to PB/PC/PD/PE nevyplňoval a jede to...no s tim prvnim (v4b-PSN+mathfix) můžeš pařit online na PSN ;)

Odkaz ke komentáři

KONY.CZ: jak ti bylo napsano....postav si http://www.foxdelta.com/products/art2003.htm mas to max. za pul hodky. Jsou tam planky i SW na PRG tusim winpic. Ja si ho delal taky a funguje dobre, do clean PIC nahrajes potrebny bootloader a pak uz muzes prehravat pres USB v PC. Vse zalezi taky jake mas zapojeni...zatim si podal malo informaci. Vse potrebne najdes tady http://psx-scene.com/forums/f178/illnesss-psgroopic-hexes-information-thread-67940/

Odkaz ke komentáři

:arrow:PKG Balíky

PSjailbreak ma možnost instalace nepodepsaných klasických PKG balíku. Tedy se všem otevíra možnost spustit homebrew - Emulatory ( S rychlosti CELL CPU a GPU v Ps3 se otevírají možnost zajimavým emulátorum -xbox,ps2,ps,gamecube,n64...Wii ??? a PSmove ? :D) Kompatibilita pro PS2 hry!, a další zajimavé homebrew hry/aplikace které znáte z PSp a mnohem Více !

Mužete se podívat na strukturu balíku,tady je link na "backup manager" který mužete instalovat pomocí PSjailbreak :)

http://www.megaupload.com/?d=Z96RAJC1 

Nevíte, zda-li je to stále aktuální ?

Odkaz ke komentáři

tak konečne DG z 3.50 na 3.41 a nasledny JB ! doufám že až se to víc rozjede bude tu i navod podle toho co jsem videl z videi na youtube by to mnelo jít i s normalním PSjelibreakem ale neni to 100 % jisty jediny co vím že to rozhodne Fake neni

http://playstation-3.logic-sunrise.com/news-171710-les-fichiers-du-psdowngrade-publies.html

Odkaz ke komentáři

Takze nic budu uz na veky offline :-)

Me jen ciste zajimalo co tam je vsechno zajimaveho na psn hry,pac nikde nemuzu najit stranku kde by meli vsechno info o psn her.Co vyjde,co vyslo a co je dobry a pod.

Kazdopadne budu chodit spis na PSN offline od tech borcu co se tam da krasne stahovat .-)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu