Neeo Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 To silno pochybujem. Jediné v čom spočíva blok je na IP adresu. Neviem si predstaviť ako by to celé mohlo fungovať keď konzola je prenosná a dokázať niekomu porušenie zákona aj keď sa už konzola u dotyčného v byte nenachádza je nemožné. Nemôžeš na niekoho polovať pokiaľ nemáš dôkaz, že niečo podobné má v byte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Kdyby to někdo chtěl přímo jak je to v podmínkách Sony... You must not use any unauthorised hardware or software to access or use Sony Online Services or make, or distribute unauthorised software or hardware via, or in connection with, Sony Online Services (including but not limited to cheat code software or devices that circumvent any security features or limitations included on any software or devices). You must not modify or attempt to modify the online client, disc, save file, server, client-server communication, or other part of any Service or cause disruption to any account, system, hardware, software, or network connected to Sony Online Services for any reason, including to gain an unfair advantage in any Service. You must not bypass or attempt to bypass any user authentication systems or security feature or attempt to hack or reverse engineer any code or equipment in connection with Sony Online Services (unless permitted by applicable law). No a možná zajímavý bude i tohle Unless expressly authorised by us, you must not:share, sell, transfer, rent or sublicense any Service or part of any Service to anyone else; or Že by konec sdílení věcí na PSN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Si delaj prdel jestli skonči sdileni věci na PSN tak mě to fakt nasere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 tekku ale nynější JB je dočasný ne jako na PSP dokud se nevypne je tam..... tak jak to vystopujou? kdyz ho vypnu a dam tam originaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 proste ste trapny dete si stahovat na komp nebo na xko takle to poserete nam slusnejm co si hru klido koupi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 tekku ale nynější JB je dočasný ne jako na PSP dokud se nevypne je tam..... tak jak to vystopujou? kdyz ho vypnu a dam tam originaly Kdo ví jak to vystopujou, když se na PSN připojíš s JB, tak asi mají možnost to detekovat, o tom už se psalo. proste ste trapny dete si stahovat na komp nebo na xko takle to poserete nam slusnejm co si hru klido koupi Kdyby si byl tak slušnej, jak řikáš, tak by si hry nesdílel na 5 konzolí a kupoval si je jen sám pro sebe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 to zelvak: urcite se te vsichni na neco ptaly vypadni kdyz nemas nic k veci // soory za OT To tekk myslel jsem jako že si pustim JB nejakou hru (offline zadny PSN) vypnu zapnu bez JB a hraju origa na PSN tak si myslim ze to ze zacatku nebudou mit tak vyšmáklí aby to poznali ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Kdo ma JB at hraje offline a kdo ma origos tak z vesela online moc to nereste a hotovo :-) Ja osobne jsem PS3 kupoval na offline hrani za pomoci JB a jsem spokojenej. Nemel jsem ani nikterak v planu pouzivat ps3 online za predpokladu,ze to bude stale OK fungujici,ale nechci dostat na ps3 BAN jakoukoliv formou.Jak uz jsem vedl na Xku jsem si o tom zazil sve. Nikdy nevite co se tam muze zmenit a jak maji ban posetreny.Muze se stat,ze vam pak treba pujdou jen disky pres mechaniku a nic pres HDD nespustite .-) Ale to uz je moc sci-fi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 jasne....JB je na offline hrani....zbytek je pro kaskadery :-D....vite co,..duveruj, ale proveruj. Nekdo tam vlitnite s JB na PSN a pak pisnite :-) jestli mate banan. Budu tomu verit, az se tu nekdo prihlasi a potvrdi, ze ma banan. U Xka se taky davaly banany,ale nikdy jsem nikoho nepotkal, kdo ho dostal! Muj svara byl s Xkem na netu 16hodin denne a nikdy nic. Mozna to je u Sony pravda, mozna jen bububu. Takze kdo dostane bananas, prihlaste se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 to zelvak:urcite se te vsichni na neco ptaly vypadni kdyz nemas nic k veci // soory za OT To tekk myslel jsem jako že si pustim JB nejakou hru (offline zadny PSN) vypnu zapnu bez JB a hraju origa na PSN tak si myslim ze to ze zacatku nebudou mit tak vyšmáklí aby to poznali ne? Kdo ví, ale JB prý nechává v PS3 stopu o tom, že byl spuštěn. Tohle jsou ale jens pekulace, uvidíme co přinesou další dny. jasne....JB je na offline hrani....zbytek je pro kaskadery :-D....vite co,..duveruj, ale proveruj. Nekdo tam vlitnite s JB na PSN a pak pisnite :-) jestli mate banan. Budu tomu verit, az se tu nekdo prihlasi a potvrdi, ze ma banan. U Xka se taky davaly banany,ale nikdy jsem nikoho nepotkal, kdo ho dostal! Muj svara byl s Xkem na netu 16hodin denne a nikdy nic. Mozna to je u Sony pravda, mozna jen bububu. Takze kdo dostane bananas, prihlaste se. No u Xka se bany opravdu dávaj :D Vždycky ve vlnách najednou po celým světě, většinou na podzim po vydání COD :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GangBik3r Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Zdárek, nevíte kde bych sehnal nejnovější autualizaci na PS3Key? Na ofiko web mě nejde přihlasit ne možno to sehnat někde jinde? Už je update 4.3 a ten bych chtěl :) Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 no tekk ma pravdu vetsinou ve vlnach ale treba ja ho dostal kdyz zadna vlna nebyla a mel sem vysunutou mechaniku // věřil jsem si :D jinak díky tekku ze si nakonec pochopil o čem hovořím doufam ze se to nejak dá a bude se moct hrát origa i "pálenky" (samozřejmě že se na PS3 hry nevypalují) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GangBik3r Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Tak už se mi to podařilo aktualizovat PS3key na verzi 4.3, ale po netu si stejně nazahraju. Nepřipojí se to k PSN jak je to možný? Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vico Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Mam problém.Včera všechno ok hrál jsem normálně COD:BO z ext disku.Pak jsem tam nahrál na interní disk brunsvik pro bowling, ale když jsem ho chtěl pustit přes gaia manager v1.03 .Tak po označení to už nenaběhlo zpátky do xmb a ps3 se švíkla.To samý mě dělá multiman (nej).Děje se to u všech her co mam.Nelze se ani vrátit zpátky z manageru.Používám teensy 2.0 a PSGroove evilsperm PL3 zkoušel jsem i zpět v4b (jen zajímavost když je v4b tak je při R1 napsánot mem patch a při evilsperm je tam disc less -stejná verze gaia).Vypnul jsem internet a pořád nic.Nesetkal jste se s tim někdo?Mam 1.Ps3FAT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sukacek Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 ahoj, přemýšlím,že bych si v PS3 vyměnil disk za 500GB.můžete mi poradit, jestli radši vybrat 500GB se 7200 ot. nebo stačí 5400 ot. někde jsem četl, že jsou docela velké časové rozdíly např. v nahrávání. nebo nechat stávající interní a vzít si externí disk např. 1TB 7200 ot. Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 ahoj,přemýšlím,že bych si v PS3 vyměnil disk za 500GB.můžete mi poradit, jestli radši vybrat 500GB se 7200 ot. nebo stačí 5400 ot. někde jsem četl, že jsou docela velké časové rozdíly např. v nahrávání. nebo nechat stávající interní a vzít si externí disk např. 1TB 7200 ot. Díky za radu HDD do 750 gb a rychlost bych neřešil konzole není počítač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Tady jsou časové rozdíly a myslim že jsou zanedbatelný.. Já nedavno pořídil 250gb s 5400rpm a pohoda.. Rychlost instalace her GT-HD 5400rpm - 1:42.636 7200rpm - 1:32.993 Jericho demo 5400rpm - 2:08.629 7200rpm - 1:58.685 Tony Hawk demo 5400rpm - 4:11.184 7200rpm - 3:32.045 DiRT demo 5400rpm - 1:29.289 7200rpm - 1:25.385 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filmar_8 Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Čau lidi rozjeli jste někdo "NEED FOR SPEED HOT PURSIUT" ?? Mam Ps3Break fw 1.7 (emulace z fw 3.41 na 3.50) a open manager 2.1H a Gaia manager 1.03 a ani s jednim mi to nejde rozjet. podařilo se vám to někomu ? a ještě mimo nejdou "Shaun White SnowBoarding EUR" a "IL 2 Sturmovik" tak mi prosim někdo něco poradtě, ptže už nevim jak na to.. možná v tom nejsem tolik zběhlej;) dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sukacek Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 všem děkuji za usnadnění výběru...mohu objednávat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drako83 Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Čau lidi rozjeli jste někdo "NEED FOR SPEED HOT PURSIUT" ?? Mam Ps3Break fw 1.7 (emulace z fw 3.41 na 3.50) a open manager 2.1H a Gaia manager 1.03 a ani s jednim mi to nejde rozjet. podařilo se vám to někomu ? a ještě mimo nejdou "Shaun White SnowBoarding EUR" a "IL 2 Sturmovik" tak mi prosim někdo něco poradtě, ptže už nevim jak na to.. možná v tom nejsem tolik zběhlej;) dík Zatím to ješte nikdo nerozjel. Taky ješte nejde PRINCE OF PERSIA TRILOGY , SLY COLECTION a TWO WORLDS II . Musíme teda čekat jestli to někdo prolomí :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 jak je na tom novej assassín ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaGuPaK Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 jak je na tom novej assassín ??? http://www.ps3news.com/PS3-Hacks/assassins-creed-brotherhood-is-working-on-ps3-jailbreak-3-41/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drako83 Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 jak je na tom novej assassín ??? http://www.ps3news.com/PS3-Hacks/assassins-creed-brotherhood-is-working-on-ps3-jailbreak-3-41/ Mam to udelaný podle toho návodu a hra funguje bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaGuPaK Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Lidi nemůžete mi někdo pls poradit jak rozjet XLinkKai pls? Nějak mi to podle ofiko návodu nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Můžu se zeptat .. jak to vidíte s JB na 3.50 ? Děkuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.