Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Hoj, tak jsem si nechal u brachy zhotovit desku podle

pshax.cz/?p=292

ale mam problem.

Tohel mi napsal :" Zapakovaný soubor obsahuje pouze zdrojový kód v jazyce C, který se musí ještě v prostředí zkompilovat, aby se vytvořil HEX (případně BIN).", "při programování toho procesoru se v programátoru nastavuje mnoho parametrů, jak ten procesor má fungovat. Chtělo by to taky tyto informace někde získat"

Mohl by me nekdo prosim pomoci s tema dvouma otazkama ???? Diky moc

Odesláno
Zkoušel jste někdo i jiný telefon s Androidem? Uvažuji že bych si koupil nový telefon a toto by bylo pro mě asi rozhodující faktor :)

dík

Tady si můžeš zjistit který telefony fungujou: http://psfreedom.com/wiki/Device_compatibility_list Ja mam diamanta nejakej ten patek a furt slusnej foun ale jde to i na novejsich typech 100% mozna bych sel bejt tebou rovnou do nejakyho Android founu protoze odpadne instalovani Androidu a slozitejsiho nastavovani.

Odesláno
Hoj, tak jsem si nechal u brachy zhotovit desku podle

pshax.cz/?p=292

ale mam problem.

Tohel mi napsal :" Zapakovaný soubor obsahuje pouze zdrojový kód v jazyce C, který se musí ještě v prostředí zkompilovat, aby se vytvořil HEX (případně BIN).", "při programování toho procesoru se v programátoru nastavuje mnoho parametrů, jak ten procesor má fungovat. Chtělo by to taky tyto informace někde získat"

Mohl by me nekdo prosim pomoci s tema dvouma otazkama ???? Diky moc

Ach jo. Koukam, ze by se mely davat ridicaky i na programator.

Zkousel tvuj bratr alespon mrknout do hlavickoveho souboru main.h, kde jsou ty parametry pojistek napsane? :roll:

#device adc=8

#FUSES NOWDT //No Watch Dog Timer

#FUSES WDT128 //Watch Dog Timer uses 1:128 Postscale

#FUSES HSPLL //High Speed Crystal/Resonator with PLL enabled

#FUSES NOPROTECT //Code not protected from reading

#FUSES NOBROWNOUT //No brownout reset

#FUSES BORV20 //Brownout reset at 2.0V

#FUSES NOPUT //No Power Up Timer

#FUSES NOCPD //No EE protection

#FUSES STVREN //Stack full/underflow will cause reset

#FUSES NODEBUG //No Debug mode for ICD

#FUSES NOLVP //No low voltage prgming, B3(PIC16) or B5(PIC18) used for I/O

#FUSES NOWRT //Program memory not write protected

#FUSES NOWRTD //Data EEPROM not write protected

#FUSES NOIESO //Internal External Switch Over mode disabled

#FUSES NOFCMEN //Fail-safe clock monitor disabled

#FUSES NOPBADEN //PORTB pins are configured as digital I/O on RESET

#FUSES NOWRTC //configuration not registers write protected

#FUSES NOWRTB //Boot block not write protected

#FUSES NOEBTR //Memory not protected from table reads

#FUSES NOEBTRB //Boot block not protected from table reads

#FUSES NOCPB //No Boot Block code protection

#FUSES NOMCLR //Master Clear pin disabled

#FUSES NOLPT1OSC //Timer1 configured for higher power operation

#FUSES NOXINST //Extended set extension and Indexed Addressing mode disabled (Legacy mode)

#FUSES PLL5 //Divide By 5(20MHz oscillator input)

#FUSES CPUDIV1 //No System Clock Postscaler

#FUSES USBDIV //USB clock source comes from PLL divide by 2

#FUSES VREGEN //USB voltage regulator enabled

#use delay(clock=48000000)

#use rs232(baud=57600,parity=N,xmit=PIN_C6,rcv=PIN_C7,bits=8)

Odesláno

loadfiles taky nepoužívám za tu cenu ...! Torrenty jsou také naprd. Na console-power jsou na RS jen iso, ty nefungujou pomocí JB a nebo na loadfiles, který fungujou (stejný uploader jako tu). Rychlost je opravdu závratná, ale když mi net nestahuje ani mb/s, tak pro mne nemá cenu platit za tak rychlý server více, když mi to stejně tak nepojede!

Odesláno

takze misto toho kusu HW o kterem se vsude mluvi staci pouzit telefon? Na internetu je milion navodu jak na to, ale nevim jakej bude vysledek :D V tom info topicu se o portech a jak to vlastne funguje v podstate clovek nic nedozvi :) Mozna by bylo dobry, kdyby ti co uz to zkusily, napsali nejaky jejich navod /nebo link na na nej a pridali k tomu sve zkusenosti.

Odesláno
takze misto toho kusu HW o kterem se vsude mluvi staci pouzit telefon? Na internetu je milion navodu jak na to, ale nevim jakej bude vysledek :D V tom info topicu se o portech a jak to vlastne funguje v podstate clovek nic nedozvi :) Mozna by bylo dobry, kdyby ti co uz to zkusily, napsali nejaky jejich navod /nebo link na na nej a pridali k tomu sve zkusenosti.

Sleduj http://pshax.cz - tam se presne takove info dozvis :-) A pokud ne ted, tak casem urcite :)

Muze mi tedy nekdo nahodit ten HEX soubor ve formatu BIN a nebo proste uz pripraveny pro programatora ???Diky

Vzdyt jsi psal, ze uz ten Ceckovej kod zkompiloval a ze uz ma i HEX, jen nevi pojistky - ty jsem ti rekl, tak kde je problem? :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu