toshiba25 Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 ahoj, chtěl jsem se zeptat ,jaký je nejlepší modchip? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 asi dobry by bylo upozornit ze to neni modchip nybrz uprava FW a to docasna! tzn jako chickhen na psp a jinak si myslim ze podle zkusenosti lidi zde nejlepsi je psjailbreak (original) a teensy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitestorm Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 asi dobry by bylo upozornit ze to neni modchip nybrz uprava FW a to docasna! tzn jako chickhen na psp a jinak si myslim ze podle zkusenosti lidi zde nejlepsi je psjailbreak (original) a teensy To je věc názoru, když jsou naprosto totožné jen s tím rozdílem, že u některých se používají rozdílné destičky a design. :-) Maximálně nějaké odchylky v SW, jinak nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wilson001 Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Teď, když se používá Jailbreak, tak se otevírá možnost lokalizacím ne? Nevíte náhodou o nějákym začínajícím projektu na překlad her? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMike Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Rozjel někdo Race Drive Grid? Případně jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Rozjel někdo Race Drive Grid? Případně jak? hra jede normalne, musis ji ale opatchovat. Na netu si stahni patch, vali se nekde tady, http://www.ps3news.com/subdomain.php?pagename=psn&s=7 Soubor PKG spustis treba z flashky a ono se to samo opatchuje, pak Ti hra pojede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Ahoj když mám doma originálku GT5 a chtěl bych provést downgrade z fw 3,5 na 3,41 tak mi pak nebude GT5 fungovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Nebude, GT5 zatim prolomený nebylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klela Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Rozjel někdo call of duty 4? a když jo tak jak? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Funguje Downgrade i na teensy ? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaGuPaK Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Stačilo by se podívat o stránku zpět (http://console-forum.net/tema/101515-ps3-jailbreak-vsechny-otazky-sem/page116) Funguje Downgrade i na teensy ?dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitestorm Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Funguje Downgrade i na teensy ?dík Na všech JB funguje Downgrade :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juseph Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Právě jsem downgradoval PS3 na 3.41, poradí mi nekdo prosím co mám udělat ted. Případně hodit nejakej link. jak pokračovat abych měl backup manager, a jailbreak a mohl si dat na disk nejakou hru? prosím. jo a mam teensy At90USB162_16Mhz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Naprogramujes desku, kterou si downgradoval hexem na jailbreak napr. od Hermese v4b co je tet nejnovejsi a pak nabootujes PS3 v dev modu. Potom už jen přes flashku si stáhneš nejaký backup manager(multiMAN, Gaia manager, Open Manager....) a můžes hrát. Všechno je tady: http://console-forum.net/tema/103583-ps3-jailbreak-faq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 caute mam problem s downgradem pres psfmod na htc diamond nemuzu do terminalu napsat jak se pise su cd sdcard insmod psfreedom.ko jig=1 ta jednicka za tim jig= proste nejde napsat kde je problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schimpy Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 vyšiel Genesis emulator: http://www.ps3hax.net/2010/12/genesisplus-beta-emulator-released/#axzz18GUZetNC neviete kde by som na to zohnal gamesky? Inak pokusil sa už niekto inštalovať ten Acid CFW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3r Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 když updatnu fw na playtv a budu mít jailbreak s 3.55 spoof nebude to po mě chtít naistalovat fw 3.55 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 vyšiel Genesis emulator:http://www.ps3hax.net/2010/12/genesisplus-beta-emulator-released/#axzz18GUZetNC neviete kde by som na to zohnal gamesky? Inak pokusil sa už niekto inštalovať ten Acid CFW? tak ten ACID CFW me taky zajima, a hlavne k cemu to bude dobry, kdyz mam teensy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balonek Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 zdravím... právě jsem si koupil PS3 a k tomu AmazeBreak... chtel bych se zeptat jestli někdo neví jak na to dostanu hry... krom bluray... míním tím jestli se to dá udělat přes nějáký kabel ... díky za odpovedi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atavarecek Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 zdravím, asi už to tu padlo asi 100x, ale nedá mi to nezeptat se. je nějaká možnost hrát zálohy her, které mají soubory větší než 4GB z EXT HDD? díky (a neukamenujte mě) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal123 Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 zdravím... právě jsem si koupil PS3 a k tomu AmazeBreak... chtel bych se zeptat jestli někdo neví jak na to dostanu hry... krom bluray... míním tím jestli se to dá udělat přes nějáký kabel ... díky za odpovedi :) Tak za tyhle otázky už bych fakt nejraději rozdával facky! Jistě že to víme a víme to všichni, protože umíme číst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 vyšiel Genesis emulator:http://www.ps3hax.net/2010/12/genesisplus-beta-emulator-released/#axzz18GUZetNC neviete kde by som na to zohnal gamesky? Inak pokusil sa už niekto inštalovať ten Acid CFW? Co třeba tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasa Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 když updatnu fw na playtv a budu mít jailbreak s 3.55 spoof nebude to po mě chtít naistalovat fw 3.55 ? nota budes v prd..li protože se updatne celé PS3 na ten neeeeeejnoveeejší FW a ani to nepostrehnes nekomu se to tu uzstalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candymann Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 Co třeba tady Chci se vas zeptat zda homebrew programy jako treba back up managery a amulatory jestli jsou vswchny kompatibilni s teensy protoze posldny dobou nemohu tyto nove programy pkg v ps3 rozjet....proste se sekne a cernocerna tma,a v lepsim pripade mi to napise ze je to nefunkcni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candymann Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 A co se stalo S nasim skvelym serverem pshax?????proc ho zrusili to si zase stezovali i zenyri ze sony. Cu..ci!!!kde ted sehnat informace o homebrew??????!A nebo nejakou cizy stranku poradte hosani dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.