Dan.nesnera Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Nevíte kde stáhnout ps3 jailbreak 3.60 :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 nestáhneš, protože neni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiTRO1468626193 Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Ahoj, na internetu jsem našel návod na JailBreak verzi 3.60 - http://ps3-jail-break.blogspot.com/ . Tak by mě zajímalo jestli to už někdo zkoušel, nebo jestli je to blbost. Dík za info :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candymann Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 byl to april,muj kamos se take naúpalil a zaplatil si ucet na stahovani.april..... dle me kdo mate 3.60 ste uzu skoncili:( smycka se utahuje je to tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brousek Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Ahoj, chtel bych se zeptat, jestli je nejaka moznos JB na PS3 s fw 3.56, jestli je mozny nejaky downgrade na 3.55 nebo tak neco. Diky za opoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DOpatrny Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Zatím není. Musíš čekat a doufat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brousek Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 Takze tahle stranka je taky fake? http://www.ps3tuts.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 Ano je...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal123 Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 Čau, rozběhal někdo Mafii 2 Specialní edici na 3.41? Novej EBOOT.bin mě nepomohl, BR mám samozřejmě v mechanice - stále black screen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffy Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Ahoj tak jsem přešel z JB 3.41 na KMEW 3.55.Jen bych se zád zeptal na dvě otazky:1-Ve hrách co jsem přepisoval eboot.bin na 3.41 někdy i param.sfo budu muset nahrát zpět originální eboot a musím nahrát i originál param.sfo nebo to nemusím? 2-před hrou gt5 jsem musel vždycky pustit prográmek fixpermissions a gaia manageru dát patch mod.Musím to dělat i na kmew 3.55 nebo jak na něm gt5 zpouštíte?.Stáhl jsem si ted gaia 2.04 a multiman 1.16.07 jsou tyto verze dobré nebo mi doporučíte nejaké ověřené a lepší? Děkuji za Vaši odpověd Víta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffy Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Ještě jsem zapoměl jednu důležitou otázku.Když mám save data hry gt5 na 3.41 a ted jsem na kmew3.55 a budu upravovat ten eboot.bin a param.sfo bude mi fungovat ten stary save???????Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepan12 Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Chtěl bych se zeptat mam PS3 350G 3.55 aktualizováno samo od sebe na3.56 jestli se nedají hrát na ní stahované hry nedávno jsem si stáhl Mafii 2 a bylo u ní napsáno že byla otestována na CFW KMEAW 3.55 + GAIA MANAGER 2.07 a tak jsem ji zkusil ale rozjel jsem jen videa hru jsem se pokoušel rozjet s HDD nevím ale jestli jí vůbec nějak rozjedu jestli k ní něco nepotřebuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa88 Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Pokud umis cist tak zjistis, ze to na 3.56 nejde.... dal ti nema smysl nic vysvetlovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepan12 Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 No ale já slyšel že by to snad už mělo jít tak proto se ptám jestli o tom náhodou někdo něco neví to snad není zakázáno ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 Ahoj tak jsem přešel z JB 3.41 na KMEW 3.55.Jen bych se zád zeptal na dvě otazky:1-Ve hrách co jsem přepisoval eboot.bin na 3.41 někdy i param.sfo budu muset nahrát zpět originální eboot a musím nahrát i originál param.sfo nebo to nemusím? 2-před hrou gt5 jsem musel vždycky pustit prográmek fixpermissions a gaia manageru dát patch mod.Musím to dělat i na kmew 3.55 nebo jak na něm gt5 zpouštíte?.Stáhl jsem si ted gaia 2.04 a multiman 1.16.07 jsou tyto verze dobré nebo mi doporučíte nejaké ověřené a lepší? Děkuji za Vaši odpověd Víta U CFW 3.55 Kmeaw potrebuješ originálny eboot a param.sfo. Netreba nič meniť. Všetko potrebné máš v jednom balíku s hrou. Gaia 2.05 už má v sebe implementovaný fix permission a patch mod a to isté platí pre MultiMan 1.15 alebo 1.16. Ještě jsem zapoměl jednu důležitou otázku.Když mám save data hry gt5 na 3.41 a ted jsem na kmew3.55 a budu upravovat ten eboot.bin a param.sfo bude mi fungovat ten stary save???????Děkuji Neviem ako je to u GTA5, ale mne to staré savy nezobralo a tak museli ísť preč. Avšak hra Monsters vs Aliens fungovala aj s uloženými pozíciami pre JB 3.41. Musíš skúšať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candymann Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 ne prejdi na kmeaw 3.55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raff.1stad Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 zdravim, rád bych se zeptal, zda jde na cfw 3.55 normálně 3D blu-ray a hry jako by sli na oficialnim firmwaru, omlouvám se, jestli už to tady někde je zodpovězeno....děkuju za případnou odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 měli by, 3D hry jsou myslim od 3.50+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raff.1stad Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 měli by, 3D hry jsou myslim od 3.50+ Ok, díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodier Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 ahoj lidi cca od vanoc jsem byl mimo scenu. Koukam ze je nejaky kmeaw 3.55 cfw .. jde stim byt online? nebo ne? diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa88 Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 Precti si par diskuzi a hned budes "IN" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gotieer Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Ahoj potřeboval bych návod na jailbreak co a jak. Nejsem profík tak ani nevím jestli to jde mám FW 3,60. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Gotieer nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DOpatrny Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Na 3.60 NEJDE, jde od 3.55 dolu. A ta otázka je tu na každý stránce aspoň dvakrát. Tak si přečtu aspoň 3 stránky, než položím tu samou otázku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 nechapu, zniceho nic mi nejde pustit multiman, nainstaloval jsem aktualizaci a kdyz zmacknu multiman tak pri prvnim spusteni hodi 3x potvrzeni licenci a potom to vyzkoci do XMB menu a nic. a potom znovu pustim tak zase zkoci do XMB menu.... uz nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.