penthaler Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Dnesnim dnem pocinaje se do obehu dostal novy FW pro DSi a to 1.4.1, ktery OPET blokuje (temer) vsechny flashkarty. Nefunguji na nem: - M3i Zero - iPlayer Fixnute: * Acekard 2i -> fix stazeni * DSTTi -> fix stazeni * Supercard DSTwo -> fix stazeni Ale kupodivu funguji nasledujici: - EZ-Flash Vi - iSmart DS - Hyper R4i (informace z gbatemp, jak o blokovani, tak i seznam s (ne)podporovanymi kartami) Doplneny odkazy s fix soubory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogobelo Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Ahoj ... neskoro čítam ,dnes som si stiahol update na V1.4.1E a nefunguje mi karta R4i V1.4 :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojtee Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Jo, teď jsem to na DS Scene chytil taky. To jsem na 1.4 kvůli Browseru aktualizoval asi před týdnem, to jsem to ještě hezky stih. Teď se jenom dočkat toho, až si s tím někdo poradí. Jak dlouho že to trvalo u FW 1.4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Září 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Wojtee -> Supercard DS Two -> ochrana prolomena, funkcni na FW 1.4.1 po JEDNOM DNI! :D :D :D Takze myslim, ze to bude rychlejsi nez jsme cekali... Stazeni -> http://filetrip.net/f12898-Supercard-DSTWO-Fix-for-DSi-1-4-1U-1-0.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Září 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 DSTTi se tez priradila k funkcnim kartam na 1.4.1 Stazeni -> http://filetrip.net/f12904-DSTTi-DSi-firmware-1-4-1-fix-1-0.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakrassMasakrass Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Takže když mam ak2i tak tohle nový nerozchodim? bych chtěl update protože mi nejde jít na dsi shop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Září 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Vydrz sakrass vydrz, v brzke dobe by mel byt fix i na AK2i (i kdyz ted se s tim doslova "s*rou") :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 updatuj plz prvni post, ktere karty jsou ci nejsou funkcni, at to nemusime lovit jinde, diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Září 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Tak acekard uz se tez pridal k fixnutym flashkartam. http://filetrip.net/f12918-Firmware-Update-for-AK2i-for-DSi-1-4-1-1-0.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel2704 Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Zdravím mam Dsi a kartu R4i gold taky jsem chytil ten humbuk a tak sem si stáhl ten soubor, jenže nevím, kam sním dík... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiwaf Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 iPlayer je take fixnuta ---> http://www.dsiplayer.com/download.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogobelo Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 R4i ... na 1.4.1 http://www.r4i-sdhc.com/downloade.asp ide to niekomu ? mne nie ! myslel som,že je karta zlá ,ale nie ! dajte info či ide... THX Písal som na podporu,že mi to nefunguje . Dostal som odpoveď ,že stare karty V1.4 to zatiaľ nepodporuju,že mám byť trpezlivý.... je to aj spomenuté na stránke... je to trošku divne,že je tam aj foto mojej karty a ta je podporovaná ,ale aj napriek tomu to nejde... 1. From 23 Sep 2010, products labeled “V1.4.1” support NDSI V1.4.1 hardware upgrade, please download V1.26B kernel. 2. Products labeled “V1.4” do not support NDSI V1.4.1 hardware upgrade temporarily, please do not upgrade your NDSI to V1.4.1 version. We are solving this issue.We feel terribly sorry for any inconvenience it may cause. Takže len čakať a čakať .... a teraz to tak potrebujem .... :-((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogobelo Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Ahojte ,dnes mi prišla nová DSTWO, stiahol som posledny update zo ofiko webu a aj tak mi to nejde ! máte niekto skusenosti ? Ako ju rozbehnem ? :-(( :-))) už sa rozbehla :-)) jupí . . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojtee Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 Pozor, achtung, uwaga!!! Máme tu další update FW pro DSi na verzi 1.4.2! Takže předběžná opatrnost a vyčkávání, jak se k tomu postaví jednotlivé flashkarty :) via http://www.ds-scene.net/?s=viewtopic&nid=10886 R4iDSN už má update, fungují CycloDS iEvolution, Action Replay DSi a SudokuHax Nějak se tím má propojit DSi Ware a 3DS Ware (?), ale pravděpodobně dojde i na blokování flashkaret. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubago Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 Tedka pred vydanim kvetnoveho updatu na 3DS?. Myslim ze je zcela zrejme, ze nintendo si chce overit tu blokaci a jak si s ni vyvojari flashkaret poradi. Je tedy dost jiste, ze to same ceka i 3DS ke konci kvetna. (nicmene je stejne vsechno otazka par hodin a dni, nez to zase vsechno bude znova funkcni) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos1 Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 Zdravím. Může mi dát někdo "FUNKČNÍ" fix na R4i, případně na DSTT? Mám R4i a na ní FW DSTT, ale omylem jsem to updatoval na Verzi 1.4.3E a už se toho nemůžu zbavit. Žádný ty fixy tady nejdou stáhnout. Poradí mi někdo jak to zase rozjet??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 karlospajdos1 smola...ziadna karta zatial nema fix na 1.4.3E jedine jednu som videl a to: http://www.r4itt.net/ lenze to je shit...neviem mas zrovna tu...tych R4i je vela..pozri na nej web stranku a hod to sem co to je zac... dalsia vec...najskor sa updatuje karta az potom dsi...takze ak mas uz v dsi najnovsi fw tak tu kartu na tom nefixnes..potrebujes niekoho kto ma ds lite alebo dsi co este neupdatoval na novy fw.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos1 Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 Kartu mám tuhle,ale ne 1.5 ale 2.0 http://www.monlinkerdsi.com/photos/r4i-dsi-xl/r4i-dsi-xl.jpg A jak dostanu ten starý firmware z toho druhého DS na to svoje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 @karlospajdos1 ziadny fw z dska sa prenasat nema :D ja pisem o tom ze ta karta pojde updatnut len na ds ktore este nema novy fw... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos1 Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 Tak že si mám vzít tu kartu, a dát ji do jiného DSka se starým firmwarem? Nebo jak přesně to mám prosím udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 momentalne nijak ked neni na tu kartu fix.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Březen 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 VAROVANI VSEM DSI uzivatelum. Je tu dalsi update FW na 1.4.4! Neupdatujte FW dokud nebude jiste, ze na nem flashkarty pobezi!!! Na zacatek: NEFUNGUJE: R4I GOLD 3DS (r4ids.cn) R4I GOLD PLUS (r4ids.com) R4I SDHC 3DS (r4i-sdhc.com) R4I SDHC V1.4.3 (r4i-sdhc.com) R4ITT black/purple (r4itt.net) R4I-GOLD 3DS (r4i-gold.com) R4ISDHC V2.20t (r4sdhc.com) TTi (ndstt.net) Acekard 2i (acekard.com) DSTWO (supercard.sc) DSONEi mini (supercard.sc) FUNGUJE: EZ Flash Vi FIX ale dorazi brzy na vetsinu karet! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 a to som myslel ze dsi sa uz noveho fw nedocka.. ponuka aj nieco nove, alebo ide zase cisto len o blokovanie kariet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojtee Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Konkrétně by to mělo řešit nějakej problém při uploadu fotek na Facebook plus něco málo vylepšování výkonu systému. A opruzení uživatelů flashkaret je samozřejmě v ceně ;) (via http://www.ds-scene.net/?s=viewtopic&nid=11851) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rupina Odesláno Duben 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2012 Když jsem kupovaa kartu na NDSL, tak mi prodávající kladl na srce, že: 1. se musím podívat na stránky výrobce, jestli už má updejt na moji kartu a že stránka je uvedená na krabičce (mám R4i SDHC White Dual Core) 2. pak můžu updejtovat firmwar ka kartě a až pak 3. updejtovat firmwar v mojí konzoli Tak se toho držte i vy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.