Millo_CZ Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Ahoy lidi; Po prodání svých konzolí plánuju přejít z DS Lite do DSi. Myslíte že se vyplatí koupit DSi XL ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fricky Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Ahoj, ak ti smiem poradiť, tak si tak rok ešte počkaj na 3DS ;) bude stáť síce okolo 7000sk, ale IMO sa to určite vyplatí :) viac sa dočítaš tu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millo_CZ Odesláno Září 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Vypadá opravdu parádně, jen doufám, že na to budou flash karty ;) I když nevim nevim, a řekl bych, že třeba normální DS hry už nerozjede Těch 5K her přijde v niveč a budou vyráběny nový :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Vyplati nevyplati - Jak se to vezme... je to jen ZVETSENE DSi, takze pokud by ti nevadilo nosit kalhoty s kapsama na "skoro-netbook", tak volba uz je jen na tobe. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 ja myslim ze vyplatí má uplně perfektně úžasný a nádherný desing a to že jsou obrazovky veliký je na tom veliké + já bych při koupi 3DS počkal v mém případě si 3DS nekoupím hned jak vyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trany Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Taky bych s 3DSkem počkal :) než se vyladěj systémy pro flash karty (a flash karty samotné), jistě to bude chvilku trvat :) Btw: Přemýšlet jestli si koupit to či ono jsi měl dřív, než jsi to DSko vůbec prodal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millo_CZ Odesláno Září 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Guy já jsem je ještě totiž neprodal, citace "plánuju přejít" mluví dostatečně jasně nn ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trany Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 No sorry, hned jak jsem viděl "po prodání svých konzolí" v tvém prvním postu jsem si dal dohromady jinou pohádku:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 ja mam XL a asi bych radsi klasicky DSi.. pac to XLko je uz opravdu obri, o kapse snad uz nemuze byt ani rec, s dokoupenym pevnym obalem uz vubec ne ;). Je i dost tezke do ruky pri hrani.. Takze displeje velke, to je jasny, ale ja uz bych ho misto dsi nekoupil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 ja zboznuju OBŘÍ a dsi xl bych chtěl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 jak píšou lidi nademnou bral bych radši dsi,já jsem se taky před časem mezi xl a i a volaba padla na dsi a určitě toho nelituju krásně padne do ruky a i velikost je akorát do kapsy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 vzhledem k tomu ze tema je ze zacatku zari lonskeho roku, myslim ze se jiz do te doby rozhodnul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millo_CZ Odesláno Únor 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Jj, nechápu proč to vykopáváte :D Jinak plánuju koupi všech next-gen konzolí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luklkluk Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 tak velikost........ stejne to po kapsach nenosim a ty mini displeje mne stvou, takze za mne jasny hlas pro XL vim je to opozdena rada ale nevadi lepsi pozde nez nikdy:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 mam DSi, ale vzhledem k tomu ze mam fakt dlouhy prsty je mozna skoda ze sem nekoupil XL (po kapsach nenosim nic, natoz konzole), treba by me lip padlo do ruky ;] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.