Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Firmware 3.50


tekken90

Recommended Posts

Hej mě to proste vyšlo jak cip.. O prazkach sem si vydelal a koupil na ps3 a 24 LCD fullhd obrazovku .. Naši maj v obýváku uz asi dvacet let starou televizi a asi pred týdnem oznámili ze na Vánoce dorazí nova televize a jeste lip Tatka je z toho 3D unesenej a kdyz slyšel ze ps3 bude podporovat 3D tak do toho půjde .. Proste kdyz se daří tak se daří :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jako promin ale dneska uz 3D LCD stoji jen 22 000 coz teda uz moc neni:-DDDD

ano, ale tolik stojí ten nejlevnější samsung navíc s malou uhlopříčkou (a co je u samsungu nejlevnější, to většinou stojí za h...), zbytek pelotonu je hrubě nad 30000 spíš kolem 50k. 3D v ČR v běžném obýváku? Otázka let, ne měsíců...SONY to tam cpe jen protože musí. Nebylo by in. Ale přehrávat není zatím ani co....kolik budou stát filmy na blu-ray ve 3D...to se ani neodvažuju odhadovat. Navíc, přehrávat filmy se spotřebou 80 - 90 W....už teď jsou blu-ray přehrávače za pár korun, s podporou 3D to bude za chvíli to samé....je možné, že to samé bude i u TV, ale kdo si teď koupil ne 3D TV za 30k, tak ji těžko bude v dohledné době měnit.

Na 3D film, podle mne jedině do kina. A jen tehdy, pokud to bude mít smysl. Podle mne mnoho humbuku...pro nic. Ale pokrok je pokrok....kdo bude chtít být in...ten to prostě bude muset mít.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja myslim ze 3D TV netreba.. staci proste mit ty 3D brejle na obliceji :)) ty 3D televize co nechteji brejle jsou za 1. desne drahe (od 30K vic.. to si vy pletete pojmy a dojmy.. ty o kterejch mluvite vy opet vyzaduji brejle..) a navic 2. ten efekt je dost spatnej..

Takze to bluray 3D bude hlavne urcene pro lidi co si nasadi klasicke brejle jako v kinech (nebo jako na PC kdyz si zapnete v nvidia ovladacich 3D.. a nemusite mit spec obrazovku)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

............ a nemusite mit spec obrazovku)

že nemusíme? no ehm....takže podle tebe 3D vision pojede na jakémkoliv monitoru? :-) Co ti říká obnovovací frekvence 120 Hz?

mno, já chtěl říct, že na filmy je podle mne 3D úplně na dvě věci....na hry, je to už možná o něčem jiném. Ale uhlopříčky monitorů a běžných televizorů, jsou žalostně malé...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Novinky:

FRIENDS:

* v seznamu přátel přidána možnost nahlásit uživatele rozesílajícího SPAM

PLAYSTATION NETWORK:

* na [PlayStation Store] aktualizováno rozhraní [PlayStation Plus]

* na [PlayStation Store] přidána ikona [Qriocity] v hudební sekci

NETWORK:

* vylepšen přístup a funkce sociální sítě Facebook

* možnost ovládat kurzor internetového prohlížeče ovladačem PlayStation Move

GAME:

* oznamovací obrazovka pro 3D hry kompatibilní s 3D TV

VIDEO:

* podpora přehrávání 3D Blu-ray filmů

OSTATNÍ:

* zlepšen popis 14 nejběžnějších PS3 chyb

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

;o)))) tak 3.50 je fw ušitý hodně horkou jehlou...objevují se stále dokola problémy s psn. No a ouplně největší problém má fw s 3D ;o))) podle některých zdrojů nejde 3d vůbec přehrát, jiný mají problémy, že když už to spustí, tak jim brzy spadne apod..Bravo Sony, to se ti zase něco povidlo ;o)))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A kam jinam to chceš dát?

Do USB rozhodně ne. Synchronizační modul pro 3D (aspoň od Sony; nevím, jestli ho vyrábějí i jiné značky) má speciální zástrčku/zásuvku, která se vyskytuje jen na určitých typech Sony TV. Na PS3 není.

Pokud ale existuje ještě jiné zařízení, nechám se rád poučit.

M.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zdroj: PS3.novinky.org

Pokud vlastníte nějaký neoriginální ovladač, například Joypad od některého z third-party výrobců, možná jste už zjistili, že po aktualizaci firmwaru na verzi 3.50 vám ovladač přestal fungovat.

Sony ve snaze zabránit hackerům v používání USB klíčů PS Jailbreak a podobných omezila použití USB portů PlayStation 3 pouze na licencované produkty. To se samozřejmě dotklo také neoriginálních a nelicencovaných ovladačů a jiných periférií od third-party výrobců využívajících USB. Firmware 3.50 toto omezení rozšiřuje i na neoriginální a nelicencované bezdrátové ovladače, k čemuž Sony vydala varování, že se na trhu objevili padělky ovladačů, které se mohou vznítit, nebo dokonce explodovat.

doufam ze to funguje i proti Jb a ty vase ostatni Sr... co si kupujete delate a programujete!!! (vim ze JB jde jen na 3.41)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu