pavel2704 Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Zdravím, dneska jsem se konečně připojil přes dsi na internet. Vlezl jsem na nintendo shop, ale než jsem projížděl stránky, tak mi vyjela aktualizace systému. Tak jsem neváhal a aktualizoval. Po úspěšné aktualizace se dsi vypnulo a já ho zapl a ok. Kámen úrazu bylo to, že jsem měl v dsi R4gold kartu, kterou jsem nevytáhl (nenapadlo mě to). Tak jsem chtěl hrát, a po klepnutí na ikonku R4gold karty, se načítala jenže po asi 2 vteřinách mi vyjela černá obrazovka a tam zpráva: An error has occured. Press and hold the POWER Button turn the system off. Please reter to the Nintendo DSi Operation Manual for details. :cry: Pochopil jsem, že bude karta asi bloklá přes dsi. A tak se vás ptám dá se s tím něco dělat ? (micro sd kartu jsem zformátoval, ale to mi nepomohlo) Děkuji předem za pomoc. :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 Odkazu te zatim sem, jelikoz o R4 moc nevim. http://gbatemp.net/t253935-r4ids-gold-v1-4-1-upgrading-programe-is-released Je tam odkaz na stazeni fixu a dlouhe povidani... Zkus a pisni progress EDIT: Pokud nemas DSL nebo DSi s mensim FW nez 1.4.1, tak ti ten fix soubor bude na nic... PM me, jestli mas zajem o fix... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pavel2704 Odesláno Září 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 nintendo Dsi mám krátce, takže tomu moc zatím nerozumím, a ani nevím jakou mám verzi, ale myslím, že tu nejnovější když jsem aktualizoval, takže nevím ani co mám pořádně dělat, samozřejmě, že bych chtěl fix, abych zase spět rozběhl R4i gold kartu. Ale nevím, kolik pak to bude stát. A nevím jestli by mi pomohlo kdybych si sehnal novou, ale myslím si že ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 Soukroma zprava s informacemi odeslana. Ozvi se, at si co nejdrive muzes zahrat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CloudStrife JanMada Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 pls mužeš mi poslat tu samou správu co jemu mam upně stejnej problem jenom nemam R4 godl ale R4 SDHC Q RTS port mi moc prosím prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Robot2037 Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 mrkni se tady a tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Upresni typ! Jelikoz ty poje*any R4 maji desitky klonu, tak oznaceni nestaci! Potrebuju znat - PRESNY NAZEV - VZHLED (takze nejlepe obrazek nebo link, kde se da sehnat) - WEB ADRESU z krabice Pak budu schopen dat info, zda se da karta fixnout, nebo ne, popr. jak na to - nebo se prinejhorsim domluvit na poste (viz prispevek od Roba nebo muj podpis) PRISTE - NEBRAT R4 KARTY V KOMBINACI S DSi!!! To je prvni a posledni rada, kterou takhle hyrim. Je s tim totiz vice s*ani, nez zabavy a vetsinou se to hooodne prodrazi (vetsinou je nutnost koupit NOVOU kartu, ktera je FIXNUTELNA) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CloudStrife JanMada Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Mam kartu R4i SDHC RTS http://www.google.cz/imgres?imgurl=http://www.digitopz.com/images/R4i%2520SDHC%2520RTS.jpg&imgrefurl=http://www.digitopz.com/r4i-c-16.html&usg=__bnA0iUEaaBIjCNy4CB6ALIXl1w8=&h=365&w=365&sz=45&hl=cs&start=0&sig2=xN0pUVQbpUDyaOX-cSGqTw&zoom=1&tbnid=j5SLSRDSBZAQnM:&tbnh=157&tbnw=155&ei=IhQaTf2KEIyRswa73KnyDA&prev=/images%3Fq%3DR4%2BSDHC%2BRTS%26um%3D1%26hl%3Dcs%26sa%3DN%26biw%3D1024%26bih%3D634%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=767&vpy=81&dur=550&hovh=208&hovw=208&tx=147&ty=120&oei=DxQaTd3qAYyo8QOi5q2DBw&esq=4&page=1&ndsp=12&ved=1t:429,r:3,s:0 tu je obrázek a vebová adresa je www.r4rts.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CloudStrife JanMada Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 pls porat temi někdo sem docela zoufalý ufrt mi to nechce jet a nevýte kdebych mohl koupit acekart ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Trany Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 Kde koupit Acekard? www.wigishop.cz za větší prachy, ale do 2 dnů doma www.0shippingzone.com www.ndsale.com Poslední dva jsou zahraniční shopy, takže platíš přes Paypal (v dolarech) a do 2-3 týdnů je to snad doma... A přestaň psát ty pravopisné chyby, nedá se na to dívat, natož číst... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CloudStrife JanMada Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 jj dík moc a sry za ty chyby mě zrovna čeština moc nejde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kosmiklove Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 ako sa tak na to pozeram tak zrejme len ja som mal stastie na tu R4 :D mam konkretne tuto www.r4i.cn a funguje mi uz od zaciatku bez problemov a su na nu aj fixy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CloudStrife JanMada Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 tak to si teda štastlivec mě to furt nejde a ty bys nevěděl co stím?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 zahodit kartu - nebo prodat nekomu, kdo ma dsl ds nebo starsi neupdatovane dsi (max 1.4FW) Hledal jsem a jedina moznost je koupit si neco jineho - NE R4!!! K DSI NE R4! Ani kdyby to melo milion I v nazvu a bylo treba DSI FW 1.5 compatibilni! Mas klon kartu a fix neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vultureCZ Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 mám úplně stejný problém a potřeboval bych tu kartu také updatovat....kdyby mi chtěl někdo pomoci tak piště na mail hansl.V@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pavel2704
Zdravím,
dneska jsem se konečně připojil přes dsi na internet. Vlezl jsem na nintendo shop, ale než jsem projížděl stránky, tak mi vyjela
aktualizace systému. Tak jsem neváhal a aktualizoval. Po úspěšné aktualizace se dsi vypnulo a já ho zapl a ok.
Kámen úrazu bylo to, že jsem měl v dsi R4gold kartu, kterou jsem nevytáhl (nenapadlo mě to). Tak jsem chtěl hrát,
a po klepnutí na ikonku R4gold karty, se načítala jenže po asi 2 vteřinách mi vyjela černá obrazovka a tam zpráva:
An error has occured.
Press and hold the POWER
Button turn the system off.
Please reter to the Nintendo DSi
Operation Manual for details.
:cry:
Pochopil jsem, že bude karta asi bloklá přes dsi. A tak se vás ptám dá se s tím něco dělat ?
(micro sd kartu jsem zformátoval, ale to mi nepomohlo)
Děkuji předem za pomoc. :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.