lipka1slipka Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 Čaute. Mám PS3 slim 250 Gb asi tak měsíc už. Zajímal by mne jestli existuje nějaký program na PS3 s jehož pomocí můžu zároveň poslouchat písničky a přitom i hrát nějaké hry. Nevíte náhodou prosím někdo něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tonylee Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 Co já vím tak nic " bohužel " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 Není, snad brzy pro JB. Jinak vlastní hudba ve hrách pustit jde, ale musí to ta hra podporovat. Bohužel patch pro tuto funkci přidalo jen málo vývojářů... např Burnout Paradise. Seznam podporovaných her určitě najdeš na Googlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lipka1slipka
Čaute. Mám PS3 slim 250 Gb asi tak měsíc už. Zajímal by mne jestli existuje nějaký program na PS3 s jehož pomocí můžu zároveň poslouchat písničky a přitom i hrát nějaké hry. Nevíte náhodou prosím někdo něco?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.