Quicksilver Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Hojda ! Asi jsem dost blbej ,ale jak mam udelat registraci ?? Koukam ze se tady dost upladuje na tenhle server a navod jak se tam registrovat nikde neni ??? Jméno uživatele E-mail Heslo Znova Heslo Platební Účet (optional) Coupon code (optional) // co je : Coupon code a Platební Účet (sem mam napsat cislo VISA karty ??? Diky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Září 21, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Poslední dvě položky jsou optional (nepovinné), na ty se vyprdni. Jinak kód kupónu by byl třeba nějaký slevový kupón, pokud bys měl (asi) a k tomu účtu bys v případě např. toho paypalu napsal svůj paypal účet. Čísla kreditky tam nikde nezadáváš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Září 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 supr uz to mam a jak to mam udelat,aby me to stahovalo pres flashGET ? Nejde me to :_( Manualne pres web to normal stahnu. Kdyz zadam : Username a Password ktere mam stejny jako prihlaseni na http://loadfiles.in tak to nejde. Co delam spatne ? /// Vyreseno muzete lock diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Neeo Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Ja mám podobný problém. Zakúpil som účet cez paypal, ale okrem potvrdenia že som zaplatil nic neprišlo. Je to normálne. Myslel som, že to funguje ako na rapide. Tak som vytvoril normálny účet bez zakúpenia premium bodov. Mal by som dostať potvrdzovací mail a dokončiť aktiváciu účtu, ale aj tu je problém. Nič neprišlo. Môžte mi to niekto vysvetliť. Možno som úplne sprostý, ale fakt neviem čo ďalej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Napiš jim a reklamuj to : http://loadfiles.in/contact.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Neeo Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Tak nakoniec nemusím nič reklamovať. Účet je aktívny a dokonca aj ten druhý. Aktivačný mail by mal prísť okamžite, ale v tomto prípade to malo trochu meškanie asi 2 hodiny. Účet som vytváral okolo ôsmej hodiny a došlo to až o desiatej. No neviem je to trochu nezvyklé aby na premium bolo treba čakať. V každom prípade je to vyriešené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Quicksilver
Hojda !
Asi jsem dost blbej ,ale jak mam udelat registraci ??
Koukam ze se tady dost upladuje na tenhle server a navod jak se tam registrovat nikde neni ???
Jméno uživatele
Heslo
Znova Heslo
Platební Účet
(optional)
Coupon code
(optional)
// co je : Coupon code a Platební Účet (sem mam napsat cislo VISA karty ???
Diky za rady.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.