EpiC1468621732 Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 oplati sa asi viac na ps3 a po cesky to isto nebude...to by uz hadam aj vyslo...mozno tak keby to niekto nadaboval po cesky ale to myslim na pc ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav Humeš Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 a jeste neco,jsem v MEMORY BLOCKU 4 a ve všech městech jsem vylezl na ty věže(view points),zachránil jsem všechny lidi a teď nevim kam dál prostě nikde žádné mise,poraďte někdo jak dál:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woozzi Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 a jeste neco,jsem v MEMORY BLOCKU 4 a ve všech městech jsem vylezl na ty věže(view points),zachránil jsem všechny lidi a teď nevim kam dál prostě nikde žádné mise,poraďte někdo jak dál:? ja to teda mam a pc, ale hadam že je to stejné...musíš jít za tím chlápkem, jak ti dává úkoly..jmenuje se něco na B nebo D myslím že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav Humeš Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 ja to teda mam a pc, ale hadam že je to stejné...musíš jít za tím chlápkem, jak ti dává úkoly..jmenuje se něco na B nebo D myslím že a za jakym chlápkem mam jít (v jakém měsťě) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 Takže sem se zaregistroval na The Artefact a zjistil sem že všechen (nebo většina) bonusovýho materiálu jde stáhnout bez zalogování, stačí mít ten správnej odkaz... Tak to sem nahážu :). Click here to download a preview of the Assassin's Creed Prima guide. Msn Theme Click here to download the Assassin's Creed MSN theme Teaser TV spot & Masyaf sketches Click here to download the Teaser TV spot Click here to view some Masyaf exclusive sketches to learn more about the Assassin's Clan! Assassin's Creed soundtrack Click here to download 4 news tracks from Assassin's Creed OST by the award-winner Jesper Kyd Comcast Video Click here to download the new Assassin's Creed video Lost Pages Click here to discover the "lost pages" from the Assassin's Creed Art book. Focusing on Altair's equipment this content is 100% exclusive to "Artefact" users Exclusive Assassin's Creed poster Click here to discover your new bonus content! An exclusive Assassin's Creed poster that you can print in A4 / A3 format! Rendez-vous on Wednesday for the next Artefact update. Content to come in the �Artefact�: In November prepare to be the firsts to see an exclusive video! The « Artefact » is opening its doors! Finally, the « Artefact » is opening its doors! Click here to discover your exclusive content. From now on, every Wednesday, a new exclusive content or information will be released! The Artefact will open soon with brand new exclusive content The Artefact will open soon with brand new exclusive content. Meanwhile we offer 1 exclusive track from Assassin's Creed official soundtrack Click here to download The artefact will start to reveal its secrets on October 1st The artefact will start to reveal its secrets on October 1st Till then, be the first to discover the Assassin's Creed Art Book. Takže to je celá aktuální podoba The Artefactu. Tady je ještě celej soundtrack na rapidshare http://rapidshare.com/files/88773384/ac.part1.rar http://rapidshare.com/files/88778513/ac.part2.rar http://rapidshare.com/files/88784736/ac.part3.rar http://rapidshare.com/files/88793824/ac.part4.rar http://rapidshare.com/files/88802525/ac.part5.rar pass: gamemusichall.net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
verbatim Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 a jeste neco,jsem v MEMORY BLOCKU 4 a ve všech městech jsem vylezl na ty věže(view points),zachránil jsem všechny lidi a teď nevim kam dál prostě nikde žádné mise,poraďte někdo jak dál:? Musíš zkusit jít do jiný čtvrti města a zkusit najít třeba informátora nebo najít další view pointy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 a jeste neco,jsem v MEMORY BLOCKU 4 a ve všech městech jsem vylezl na ty věže(view points),zachránil jsem všechny lidi a teď nevim kam dál prostě nikde žádné mise,poraďte někdo jak dál:? Jo, přesně tam jsem skončil, je to v Jeruzálemu. Pls poraďte někdo, dám points. Mám otevřenou jen jednu čtvrť u těch ostatních je ta barikáda. Všechny view points mám objevené a nic. Poraďte spěchá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 však máš radu už nad tebou...teď se ti v každým městě jedna čtvrť otevřela...nejlepší je v ní vylíst na nějakej view point aby se ti ukázaly úkoly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 Aha máš pravdu posílám points Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GamerGirl Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 Cawes, Pamatuje si nekdo ovladani AC na ps3? Ja to mel a prodal ze jse mi po roce ztiskalo ze jsem musel stahnout na PC a ted se to neda vubec hrat... tak mam pripojenej sixasis k PC.. Nepamatuje si nekdo co se vsim co dela? diky.. =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 ahoj sem v damasku a mam tady na mape ikonku .. kdyz sem na miste sou tam dva kokoti, jeden je po orlim zraku bilej a pise mi to> Pickpoket Lock onto your target to start pickpocket, nwm co mam ale delat diky za radu, jo a co znamena misto na mape jmenem :Bureau? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 musis na toho jednoho "kokota" zamirit tusim R1 nebo R2 ... a pak ho pronasleduj a vem mu z kapsy vacer musis drzet nejaky tlacitko ... nwm jaky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 musis na toho jednoho "kokota" zamirit tusim R1 nebo R2 ... a pak ho pronasleduj a vem mu z kapsy vacer musis drzet nejaky tlacitko ... nwm jaky :D ok dik a ta druha ikonka na mape? jinak kdyz uz mam na mape jen ikonku ten burneat bo jak to je v legende, tak mam hotovo a mam jit do kralostvi za sefikem?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 jestli ti nic nezbývá tak radši jdi za nim bureau ti dává infirmace i cíly a dá ti vždycky peříčko abys ho pak přinesl od krve a sef není v království ale v masyafu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 jestli ti nic nezbývá tak radši jdi za nim bureau ti dává infirmace i cíly a dá ti vždycky peříčko abys ho pak přinesl od krve a sef není v království ale v masyafu este mi zbyva zachranit asi 7 lidi od vojaku ale to je jen bonus. ukol ne? a v tom burneoutu jsme ted byl a nic mi to nedalo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.