Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Všeobecná poradna mudr.Wokáčka a spol

Otázka

Odesláno

Máte nějaký problém ohledně XMB nebo downgradu.?? nepochopili jste něco nebo si nevíte rady.?? Pro ty co si nevědí rady sem založil poradnu wokonatora a spol.

• Tato poradna by měla sloužit pro začatečníky ale treba i pro pokročilejší.

• Doufam ze kdyz jsem udělal tuto poradnu ubyde pár threadu s lams otázkami.

• Doufám že tato poradadna někomu pomůže...endžoy..

• Poradí vám v podstate vsichni kdo tomu rozumi..:)

Tak toť zatím vše..;)

--------------------------------------------------------------------------------------------

Aktuality:

zadny nejsou...ptejte se dal...nekdo vam jiste poradi..

• Odpovědi 3.6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Prosím o radu. Chceme koupit pro mladýho, kterýmu je pět let psp, ale nedokážu se v tom zorientovat. Vidím různě po obchodech verze psp 1004 a jiné, která je nejvodnějši? Jdou všechny psp flashnout? Pokud si budu hry stahovat volně z internetu jdou na každou verzi psp.

Tady jsem četl, ze je pro psp san andreas, ale myslel jsem si, ze pro psp konzele nevyšlo?!

• 0
Odesláno

Myslím si, že je blbost kupovat pětiletému PSP..akorát mu to zkazí pořádné dětství.. ale pokud jste již rozhodnuti tak bych mu vzal nějaké použité (podle toho jak se k věcem chová), asi FAT 1004.

San Andreas pro PSP není ale je obdoba- Vice City Stories.

PS:Pokud mu to fakt koupíte a hodíte tam ten flash, tak doporučuju být při tom když na tom hraje, protože se dá hned něco po*ebat.

• 0
Odesláno

Dobrý den, mám problém s ps3. Flashnul jsem si ps3 i jsem nainstaloval Multiman a nahrál do složky game na flashce staženou hru ale když zapnu Multiman tak se mi tam ta hra vůbec nezobrazí už si s tím opravdu nevím rady.... byl bych opravdu moc vděčný za jakoukoliv pomoc :) a ještě když jsem si tam nainstaloval nejnovějšího Multimana tak mi to nešlo spustit a házelo chybu 80029519 tak jsem nainstaloval starší verzi a už se mi to spustí. Ještě jsem chtěl poprosit o nějakou dobrou stránku s ps3 hrami, neboť je táké možné že hry které jsem zkoušel byly poškozené. Děkuji za odpovědi :)

• 0
Odesláno

Ahoj mám PSP 2004 CWF 5.00-M33 po pokusu o instalaci dle to ho to treadu http://www.zazennudu.estranky.cz/clanky/sony-psp/cestina-na-psp.html nastal brick recoveri menu nepřístupne jak popsáno níže kontrolka power se rožne tak na 10 sekund má to snahu naběhnout ale nenajede.Dá se stím ještě něco dělat a nebo jeto po smrti? Dík předem za jakoukoli radu.

• 0
Odesláno

Ahoj, tak nejak jsem "podedil" PSP fat a mam ho poprve v zivote v ruce, takze se teprve hledam. Chci nejnovejsi cfw 6.60 a samozrejme nevim jak na to...kdyz pustim CIPL_Flasher, dostanu cernou obrazovku a FW error. Nevim, co bylo s PSP delano nez se mi dostalo do ruky, ale System information vypisuje FW 3.90 M33 a podle toho, ze se dostanu do VSH Menu predpokladam, ze uz flashnuty je. Jak se teda dostanu z FW 3.90 na 6.60? Muze me nekdo prosim navest, nikde jsem v tutorialu nenasel, z jakehe minimalni verze FW by se mel 6.60 instalovat. Diky! :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu