Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

QrioCity


tekken90

Recommended Posts

Sony na CES představila zbrusu novou službu pro své nové produkty. Služba nese název Qriocity, jedná se o první pokus Sony zahrnout síť Playstation Network ID i do jiných produktů Sony. Jednat by se mělo hlavně o Bravia HDTV, VAIO PC, a nové Blu-Ray přehrávače. Služba Qriocity by měla být přístupná právě na všech výšejmenovaných produktech Sony,a díky připojení k internetu bude možné stahovat stovky filmů v HD kvalitě. Sony zatím neřeklo přesné datum vydání, ale v současné době se mluví už o únoru letošního roku. Při startu Qriocity by mělo být k dispozici stovky titulů. K využítí služby se stačí přihlásit vaším Playstation Network ID v každé HDTV nebo BD přehrávači. Z CES knám dorazilo exkluzivní video této revoluční služby Sony.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo to me docela mrzi ze delaji kotel funkci a nefungujou u nas.. jak sem slysel tak treba na kinectu jak bude to ovladani hlasem tak to prej u nas nepujde prej to bude zakazany regionem .. i kdyz treba budes umet anglicky tak ti to proste v cr nepude :D:D to me prijde taky smesny..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Presne tak i itunes nejsou spatny, ale pokud chybi oficialni podpora tak pro spoustu lidi je to nepouzitelny....jsme proste moc malej stat :) Plne chapu pristup sony,apple atd... na tak malej trh se jim nevyplati vstupovat a investovat do jeho podpory. Muzem nadavat, ale to je tak vse.... Ja kupuju pres itunes uz peknejch par let a nechapu proc bych porusoval zakon?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Presne tak i itunes nejsou spatny, ale pokud chybi oficialni podpora tak pro spoustu lidi je to nepouzitelny....jsme proste moc malej stat Plne chapu pristup sony,apple atd... na tak malej trh se jim nevyplati vstupovat a investovat do jeho podpory. Muzem nadavat, ale to je tak vse.... Ja kupuju pres itunes uz peknejch par let a nechapu proc bych porusoval zakon? Jo to me docela mrzi ze delaji kotel funkci a nefungujou u nas.. jak sem slysel tak treba na kinectu jak bude to ovladani hlasem tak to prej u nas nepujde prej to bude zakazany regionem .. i kdyz treba budes umet anglicky tak ti to proste v cr nepude to me prijde taky smesny..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu