huhla Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Tak pokud sem budeš neustále strkat palici a psat podekovani tak si z tech 600 odecti 550:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zirafcatko Odesláno Září 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 Tak se me snaž trošku pochopit huhlo,každýřika jak moc by to bylo fajn mit hry v cz.jaky by to byl skvělí herní zážitek-tak jsem se rozhodl proto neco udelat a ted kdyz je konecne možnost(mozna jedina) konecne mit lokalizaci na většinu titulu Tak chci aby to vyslo chci aby tam napsalo co nejvíce lidi pac se stovkou hráčů se asi zabivat nebudou(mozna ano) ve ctvrtek mi prijde email s výsledkem kolik lidi tam napsalo tak chci aby to cislo bylo závratne:)proste chci aby to klapko a uplne me stve přístup některých lidi co mi psali o co se snazim ze to stejne nema cennu-proste češi o tom ze neco chteji umí jen mluvit a kdyz je va možnost tak se jim zase nechce protoze to nema cennu(nerikam ze to je přístup každého.kazdy vi jaky je).ale ja to chci a doufam ze to chce i spousta dalších hráčů.proto chci aby to bylo snad na každém webu o ps3 ale ja takové možnosti nemam.sem poměrně pracovně vytížen(vstavam ve 4 a domu chodim v 6 vecer ja to tam nemam kdy dat mozna by skončí tenhle týden pak uz bude klid:)ale to je pozdě:) proto vas jeste jednou žádám dávejte to všude:)kam jen muzete:) A jeste neco pro ty kteří tomu neveri!na oficiálních stránkách sony je cislo na zákaznickou linku tak tam zavolejte a zeptejte se jich jak to je s lokalizaci pomocí DLC kterou navrhoval david John:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 tak jsem asi 14? uz se tady neorientuju ':-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 tak jsem taky poslal :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 bylo by možná dobré, upozornit taky ty, co jsem nechodí a máte je například v přátelích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 Taky jsem poslal mail, snad z toho neco bude :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zirafcatko Odesláno Září 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 Aby to melo smysl musi se zapojit co nejvíce hráčů ps3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SweetLittleThing Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 Stalo by za pokus napsat Eurogameru.cz a Tiscali.games., jestli by to nedali na sve stranky jako novinku. Chodi tam stovky a mozna tisice lidi. Hodne lidi o tomto vubec nevi. Ja sam se to dozvedel nahodou :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zirafcatko Odesláno Září 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 Do tiscali jsem ted psal tak snad to vyjde:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 co ostatní weby ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zirafcatko Odesláno Září 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 tak tam kdyz tak napiste:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SweetLittleThing Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 Napsal jsem na Eurogamer, ale pridejte se i ostatni. Cim vic tam toho budou mit, tim je vetsi sance, ze to otisknou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pluhín Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 Odesláno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alert03 Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 take jsem odeslal email Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta8 Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 Odesláno...Jinak, dobrý nápad ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zirafcatko Odesláno Září 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 Jeste bych rad poprosil vsechny co poslali email aby apelovali na ostatní kamarády z okolí a vsechny známé i slováky aby též podpořili naší vec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rone Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 Tak email odeslán doufám,že to vyjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lips Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 Slováci by se mohli taky připojit.Mě by u něktrých her slovenština nevadila a slováci vzhledem k jejich počtu by mohli být rádi za čestinu. Jinak odesláno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zirafcatko Odesláno Září 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 Tak jestli mas možnost a Znas nejaké slovenske fóra tak to tam dej:)A každopádně to řiš kde muzes:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zirafcatko Odesláno Září 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 Já Vás zdravím,jméno mé je David John a jsem strůjcem lokalizace pomoci DLC.Především bych chtěl poděkovat všem,co podpořili naší věc a pevně doufám že naše ůsilí nebude marné.a Nyní k těm ostatním,co mají výtky k emailu: Vy k..(pánské přirození) ,nikdo z vás nebyl schopen žádného kostruktivního myšlení.Jediné co umíte je stěžovat si, že se vám něco nelíbí.A když konečně příjde někdo s nějakým nápadem,který má šanci a zjevně i úspěch tak se vám to opět jedině nelíbí.Proto se ptám kdo z vás,někdy něco udělal pro komunitu hráčů PS3?!Já ze sebe dělám kokota,prosím kdekoho aby zveřejňoval naší snahu o lokalizaci,jak čůrák obtěžuji každého majitele PS3 aby to vyšlo.Ani kuře zadarmo nehrabe!A když nepodporujete český trh nemůžete se divit, že je jen pár titulů lokalizovaných.Nemám zapotřebí ze sebe dělat šaška!Pokud se vám to nelíbí,tak se vůbec radši nevyjadřujte!R8d bych poděkoval všem řezníkům a " hloupým lidem" ( jako jsme já) , za snahu o lokalizaci i když placenou.Velmi prosím vytrvejte ve svém úsilí.S pozdravem David John Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinCZ80 Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 Nic si znich nedelej proste to jsou chytraci kteri nevedi co chteji jen doufam ze ta cestina vyjde byla by to parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts