k4relB Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 Hm, tak pro me zklamani. Dal jsem tomu tak 2 hodky a uz se k tomu asi nevratim. Z 90% hopsani po blikajicich tyckach, ze kterych snad ani nejde spadnout me nevzalo :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 Hm, tak pro me zklamani. Dal jsem tomu tak 2 hodky a uz se k tomu asi nevratim. Z 90% hopsani po blikajicich tyckach, ze kterych snad ani nejde spadnout me nevzalo :/ hold o tom to taky je ... není to styl god of war nebo dantes inferno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 tak sem prave dohral tuhle genialni hru. (Jako prvni na xboxu) a musim rict ze to je fakt pecka.Pribehu sem sice rozumel jen tak prumerne ale myslim ze mi to stacilo na pochopeni. Jo a jeden detail...hlavni postava mi prisla strasne povedoma a nevedel sem za boha kde sem ji videl. Az potom pri zaverecnejch titulkach sem si vygooglil ze to je ten stejneh herec kterej hral Glooma v Lord of the Ring :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 tak sem to dohral mno neni to spatny, ale znova uz to hrat asi nebudu... libil se mi zdevastovanej NY =) trosku jako z I am Legend Heavenly Sword na PS3 byl od nich lepsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellin Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Taky jsem prosel,zazitek fajn,hezka hra,zajimava nadherna apokalypsa ale znovu to hrat nebudu.Nejaky pasaze me brali min ,nektere vic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.