Sony58 Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Nedavno jsem si poridil xbox a vsechny hry co zapnu mi prijdou uzasny na grafiku. Nejdriv me dostal battlefield-Bad company 2,pak me dostala forza a ted jsem zacal hrat Alan Wake a ta grafika mi prijde az neskutecna a proto bych chtel vedet jaka hra ma nej grafiku protoze mi prijde ze pres alana uz nic dostat nejde ale mozna se pletu.Prece 360ka musi mit nejaky hranice.Diky za kazdy nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zidiel Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 alan wakea sem nehrál, ale z těch her co jsem hrál nebo je znám tak mi přijde graficky nejlepší assassin's creed 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 CoD4.5.6, Resident Evil 5 a je ich mnoho. Hlavne by grafika nemala padat na 15fps, tak potom je to pozeratelne hadam vsetko. Aj ked X360 je uz starucky hardware. Ale grafika na konzolach bude omnoho lepsia v dalsej generacie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IDMW Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Jo,má má hranici a to je rozlišení nejvíce 1920 × 1080 bodů.Podle mě k nejlíp grafickým hrám patří např. Mafia 2, Assaassins Creed 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Jo,má má hranici a to je rozlišení nejvíce 1920 × 1080 bodů.Podle mě k nejlíp grafickým hrám patří např. Mafia 2, Assaassins Creed 2. Ma hranice nielen v rozliseni!!! Momentalne existuje aj vyssie rozlisenie pre TV a zariadenia? :D Ved 1920x1080 je fullHD. Ale konzola to na 1080p rozlisenie iba upscaluje, pretoze drviva vacsina hier je vyrobena v 720p (1280x720). Mafia2 ma "peknu" grafiku, ale iba pre tu konkretnu konzolu, pretoze rozlisenie, antialiasing, DirectX, pixel share, atd atd. je limitovana vykonmi 5 rokov starych konzoli a to je uz na tuto dobu dost slabe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Tak CODy maj hroznou grafiku. Pěkná je Mafie 2, RDR, Halo Reach, Dark sector, Forza 3...Jen mě celkem štve to malý rozlišení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 RDR,alan wake a Fight night round 4 sou nej:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ungaro Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Pokud chceš opravdu dobrou grafiku, podívej se na Castlevania : Lords of shadow. Ostatní hry co tady zmiňují bych ještě doplnil o Darksiders, nový F1 2010 (hlavně noční závod na mokru je lahůdka) a Enslaved: Odyssey to the West. Závistivě se můžeš mrknout i ke konkurenci PS3, najdi si God of war 3, Uncharted 2 a Heavy rain :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Pokud chceš opravdu dobrou grafiku, podívej se na Castlevania : Lords of shadow. Ostatní hry co tady zmiňují bych ještě doplnil o Darksiders, nový F1 2010 (hlavně noční závod na mokru je lahůdka) a Enslaved: Odyssey to the West. Závistivě se můžeš mrknout i ke konkurenci PS3, najdi si God of war 3, Uncharted 2 a Heavy rain :) Ano rozhodně Castelvanie ma nejlepší grafiku jakou sem na xku viděl , srovnatelnou s tituly které si vyjměnoval alespoň s GOW a UNCH2 se to hodně přibližuje .. .Jinak bych ještě dodal Just Cause 2 kde je excelentní grafika hlavně parádní dohled ... a hodně dobře modelovaný svět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Tak CODy maj hroznou grafiku. Toto je hrozna grafika? Tak potom ja som asi mimo :D Ja si pod hroznou grafikou predstavujem FPS na PSOne :lol: http://www.gametrailers.com/video/wolverines-gameplay-modern-warfare/58831 http://www.gametrailers.com/video/e3-09-modern-warfare/50039 http://www.gametrailers.com/video/campaign-gameplay-call-of/42586 http://www.gametrailers.com/video/campaign-gameplay-call-of/42584 http://www.gametrailers.com/video/e3-2007-call-of-duty/21586 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterSweter1468624034 Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Jo,má má hranici a to je rozlišení nejvíce 1920 × 1080 bodů.Podle mě k nejlíp grafickým hrám patří např. Mafia 2, Assaassins Creed 2. Nej grafika Mafia II ? Ja to zrovna hraju, libi se mi to, ale chvilema to podle me dost pokulhava...Treba voda v Mafia II vs GTA? (jo GTA je spi kresleny, ale i tak...). Super grafiku ma RDR, Prince of Persia TFS, Tomb Raider, Gears of War, atdatdatd... P.S. Jaky mas kabel jakou mas TV? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostsoul Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Castlevania : Lords of shadow, jednoznačně nejlepší grafika... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombkiller Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 no tak nevím ale podle mně má darksiders jednu z nejhorších grafik na xboxu,a potvrzují to i rezenze ve kterých to recenzenti většinou zminují,nicméně hra je to velice kvalitní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidv1468623429 Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Mafia II vypadá dobře, ale vrchol to není. Dobře vypadá i Mirrors Edge, ale tam není moc detailů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Po odehraném demu Castlevania se troufnu rict ze jsem na xboxu zatim nic hezciho nevidel a to mam celkem slusne nahrano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 U2 nejlepší naprosto bez konkurence... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 U2 nejlepší naprosto bez konkurence... co to je U2?????Underground? P.s.uz se docela tesim az se bude tu vyhlasovat hra roku 2010:) mozna to vyhraje castelvania:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phx117 Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 U2 je asi Uncharted 2,bych řekl.Ale tipek si koupil Xbox,takže mu PS3 Only titul asi moc nepomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 U2 nejlepší naprosto bez konkurence... Nejak si sa zatulal. Toto je sekcia "Xbox 360 hry" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 Mě se docela dost líbí tedka zrovna taky Enslaved odyssey to the west tady pár obrázku ... Je to takovej mix Uncherched 2 a Hack and Slasch http://konzolista.cz/seznam-her/karta/enslaved_1450.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony58 Odesláno Říjen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 P.S. Jaky mas kabel jakou mas TV? Nemam ani fullhd ani hd ready takze vim ze by ta grafika byla jeste lepsi ale kdyz jsem mel jeste ps3 a zapojil ho na fullhd tak grafika byla o hodne lepsi nez na ty televizi co mam ale prijde mi ze xbox360 takovy neni tam je grafika skoro stejna na fullhd i na normal.U ps3 byl hodne velky rozdil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 Nemam ani fullhd ani hd ready takze vim ze by ta grafika byla jeste lepsi ale kdyz jsem mel jeste ps3 a zapojil ho na fullhd tak grafika byla o hodne lepsi nez na ty televizi co mam ale prijde mi ze xbox360 takovy neni tam je grafika skoro stejna na fullhd i na normal.U ps3 byl hodne velky rozdil :D To co tu pises za nezmysli? :D Aky mas TV, model? PS3 si na aku TV fullHD napojil, akym kablom? A kde, ked pises, ze nemas HDTV? X360 si mal tiez zapojene na fullHD cez HDMI kabel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 sony promin ale meles hovadiny... zkousel sem i psko i xko z normal na full hd.. a u obojiho byl prechod stejny... (u multiplatformovek) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 Tak teda sem zmenil nazor Castlevania: Lords Of Shadows je NEJLEPSI GAMES:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 Kraviny nemele pokud mas nejakou z poslednich CRT, od nejakeho solidniho vyrobce tak tam x360 vypada velice solidne coz se o ps3 rict neda a to je prosty fakt :) A skok mezi CRT a LCD je u Ps3 mnohem znatelnejsi nez u x360 mam to vyzkousene nekolikrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.