porty Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Cuzz lidi chcete 500 Wii poinds zdarma? Není problém jediné co k tomu je potřeba je jít do Wii Shop Channel v levém horním rohu kliknout na Connection Ambassador Promotion ( modré postavičky) kliknout na Person who was helped zadat moje číslo 3159 - 3557 - 0992 - 0677 vyplnit pár informací a je to! Jediné co potřebujeteje napsat do komentářů váše Wii číslo, a to naleznete ve Wii menu kliknutím na obálku následně kliknutím na papír s perem, a potom klikněte na Addres Book, to číslo opiše dejte sem a za několik málo minutek máte 500 Wii poinds na vašem účtě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 no pokusím se o to ale jelikož je ten nový update na wii (4.3) tak me to proste do shopu nepusti ale jinak s tím connection ambasadorem to maji sehrany divně to si můžu domluvit s ostatníma wííčkama a budu mít více points :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cwikla Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 ahoj,moje cislo je 4472 9338 7643 6286 dík.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
surac Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 moje 4381 3162 8485 8934, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porty Odesláno Říjen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 ahoj,moje cislo je 4472 9338 7643 6286 dík.. Nejprve si mě musíš moje číslo přidat podle návodu, potom to půjde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porty Odesláno Říjen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 moje 4381 3162 8485 8934, díky 500 Wii bodů odesláno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cwikla Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 hej daval som to a potom ako napisem tvoje cislo,tak mi napise nieco v zmysle ze ma nemas zaregistrovaneho,tak neviem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porty Odesláno Říjen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 hej daval som to a potom ako napisem tvoje cislo,tak mi napise nieco v zmysle ze ma nemas zaregistrovaneho,tak neviem. Cuzz musíš dát to oranžový ne to modrý to modrý dám potom já! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cwikla Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 aha takže takto,ale skusil som aj to oranžove dat a tam mi napise nieco a je tam len moznost vybrat ok,a potom ma to hodi do shopu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porty Odesláno Říjen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 aha takže takto,ale skusil som aj to oranžove dat a tam mi napise nieco a je tam len moznost vybrat ok,a potom ma to hodi do shopu A nedával jsi už někomu to Wii číslo? Protože jestli jo a už ti dal 500 bodů tak víckrát to nejde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cwikla Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 nie nedaval som nikomu...tak nic potom dik aspon za ochotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porty Odesláno Říjen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 a nemohl by jsi sem dát co tam máš přesně napsaný? Ještě vyzkoušej to, že vymazeš svoje připojení, a nastavíš ho celé od znova, a máš nastavený region na UK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 není to nějak hlídaný a pod já ted nevim jak to tedy presne funguje ale furt si brat jen body ze jednoho uctu je trohu divny (ja nevim tuhle sluzbu opravdu neznam tak me hned nekárejte co to tu píšu za hlouposti) Tak chtel sem také nějaké bodíki ale jak už je nová aktualizace tak mě nikam nepustí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porty Odesláno Říjen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 není to nějak hlídaný a pod já ted nevim jak to tedy presne funguje ale furt si brat jen body ze jednoho uctu je trohu divny (ja nevim tuhle sluzbu opravdu neznam tak me hned nekárejte co to tu píšu za hlouposti) Tak chtel sem také nějaké bodíki ale jak už je nová aktualizace tak mě nikam nepustí Je to udělaný tak, že na jedno Wii číslo dostaněš jen jednou 500 bodů při zadání jednoho čísla, nejde získat za jedno číslo třeba těch bodů 10x 500, jen jednou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukajmen Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 zdravím :) pls poslal bys ? čislo je 1599 5900 1797 2575 diky :D teda jestli to tak funguje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beranekCZ Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Zdravim, trochu se sem vetru Princip rozdavani: Wii odmenuje ty co pomahaji ostatnim s pripojemim jejich Wii k internetu. Takze ten co pomohl i ten komu bylo pomozeno dostane 500 Wii pointu. Za tyto body muzete nakupovat Virtual console a WiiWare hry. (napriklad stary mario z 87 roku atd) Postup: 1. V hlavním menu konzole Nintendo Wii klikněte na Wii Shop Channel 2. V levém dolním rohu zvolte Connection Ambassador Promotion 3. Vyberte pravý obrázek: „Person Who Was Helped“ 4. Do pole vyplňte moje číslo: 1696 2745 3015 6148 a potvrďte OK 5. Vyplňte krátký dotazník 6. A je hotovo Ted uz mi jen sem(nebo osobni zpravou) napiste Vase Wii cislo a ja zadam vase cislo a melo by nam oboum pricist 500 Wii pointu. Zjisteni Wii cisla: 1. V hlavním menu vyberte druhý obrázek z leva v dolní části obrazovky: „Create message“ a v něm zvolte Address Book 2. V adresáři se Vám objeví číslo Vaší Wii ve formátu xxxx xxxx xxxx xxxx, toto cislo mi napiste. (sorry za to vetreni sem, ale chtel bych bombermana :-D, pak to klidne smazu ten prispevek) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulina Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Ahoj moje wii číslo je 3869244515060226 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leons Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Chceš Bombermana??? http://console-forum.net/tema/112446-wiiware Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beranekCZ Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Chceš Bombermana???http://console-forum.net/tema/112446-wiiware dik, ale uz mam. A navic nemam hack takze mi to je na nic predpokladam. Ale koukam ze tam mas poker atd. Zajimave veci. Ted jeste jen ten flash. Indiho uz mam takze jen cas a navod :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nabijecka Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 jakmile postupuji dle zde napsaného návodu a kliknu na Person who was helped tak mi vypíše tuto hlášku: the period during which you were able to register as having been helped to connect your wii console to the internet has expired. Registration must take place within 30 days of your first connection to the wii shop channel. We hope you continue to enjoy using the wii shop channel, tímto bych chtěl požádat jestli by to nešlo udělat třeba nějak naopak (klikl bych na tu modrou ikonku ale pak musím zadat nějaké wii číslo-tvé nefunguje, moje je:1935 9251 1527 2713) takže kdybys mi případně napsal co mám udělat, potěšil bys :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sickboy666 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Cuzz lidi chcete 500 Wii poinds zdarma? Není problém jediné co k tomu je potřeba je jít do Wii Shop Channel v levém horním rohu kliknout na Connection Ambassador Promotion ( modré postavičky) kliknout na Person who was helped zadat moje číslo 3159 - 3557 - 0992 - 0677 vyplnit pár informací a je to! Jediné co potřebujeteje napsat do komentářů váše Wii číslo, a to naleznete ve Wii menu kliknutím na obálku následně kliknutím na papír s perem, a potom klikněte na Addres Book, to číslo opiše dejte sem a za několik málo minutek máte 500 Wii poinds na vašem účtě :) moje cislo je 4267-3380-5441-5479 diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wries Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Porty : moje číslo 8828-0585-9936-1420 dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eliska12 Odesláno Červen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 Zdravím,koupila jsem v pondělí Wii. A chci se zeptat, zda tam můžu zadat i ty čísla co už někdo zadal? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xyzero Odesláno Září 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2012 Cuzz lidi chcete 500 Wii poinds zdarma? Není problém jediné co k tomu je potřeba je jít do Wii Shop Channel v levém horním rohu kliknout na Connection Ambassador Promotion ( modré postavičky) kliknout na Person who was helped zadat moje číslo 3159 - 3557 - 0992 - 0677 vyplnit pár informací a je to! Jediné co potřebujeteje napsat do komentářů váše Wii číslo, a to naleznete ve Wii menu kliknutím na obálku následně kliknutím na papír s perem, a potom klikněte na Addres Book, to číslo opiše dejte sem a za několik málo minutek máte 500 Wii poinds na vašem účtě :) 8425-8295-4238-8543 díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.