stevens129 Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 Ahoj mám ntb acer aspire 5740 chci se zeptat jestli bych tam dirt 2 rozjel aspon tak normalne at se to neseka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 15, 2010 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 Jó hochu, dle mýho názoru asi ne, co se týče procesoru a ramky dobrý, ale ta grafika... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Říjen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 Thx,jo a jsem na to lama dalo by se to nějak vylepšit (koupení doplňků apod...) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 na některých notesech jde vyměnit grafika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 15, 2010 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 A na většině, teda spíš na všech paměť, ale tu nepotřebuješ vyšší, pokud používáš 32-bit Windowsy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 tady máš nějaký gk http://aukro.cz/listing.php/search?string=notebook+grafika&from_showcat=1&category=0&order=pd&view=gtext Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Říjen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 Díky moc ! Mě osobně ta grafika taky se*e ale jinak je to dobrý ntb za super cenu a tu grafárnu dokoupím ale teď to určitě nemám v plánu,hraju teď hlavně Nfs:W and Thaw (pokuď někdo hrajete napište mi Sz-Pm a setkáme se v hře) a ještě dotaz rozjel bych tam bez sekání Nfs:Shift ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 16, 2010 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 Tak to už vůbec ne.NFS:Shift je náročnější snad než DiRT 2, pokud se nepletu. Off Topic: Tak trochu mi přijde, že píšu akorát negativní komenty :D Btw. NFS:W hraju na Europe serverech ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Říjen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 Ok díky jen už se zeptám na poslední gamesku na left 4 dead a co to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 16, 2010 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 Tak to si myslim, že by ti jít mělo v pohodě ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 Já teda hraju shift i dirt 2 na mojí starý mašině na max a myslym že dirt je více náročné, ale chce to zkusit. Ztáhni si třeba demo od obou her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 16, 2010 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 Tak to si zase myslim přesnej opak.Na mým NTB jsem hrál dirt 2 na medium a shifty mi jely na 10FPS s low detailama :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 měl jsi nejnovější ovladače a patche Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 16, 2010 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 Jo, v počítačích zase takovej amatér nejsem :) Ale tak už to neřešim, pořídil jsem si silnější mašinu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Říjen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 Hej díky,lock edit:Jo a k vám... když říkáte jeden to a jeden to ale oba dva řeknou na starý mašině bylo by lepší dát tu jméno nebo odkaz na parametry-e-shop protože jeden může říct starou mašinu ale má stejné parametry jako ta kterou jiný považuje za novou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.