ramalamadingdong Odesláno Srpen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2007 Návod na Custom Firmware 3.40* LE (Leaked Edition) Pozor, provádejte pouze na vlastní riziko ! Co budete potřebovat: 3.40*LE 1.50 EBOOT 3.40 EBOOT Instalace fw.3.40* LE je možná pouze na PSP s fw.1.5, nebo s některým custom firmwarem SE / OE / M33!. Na PSP s jinou verzí oficiálního firmwaru dojde 100% k poškození. Postup: 1. Nabijte baterii a připojte PSP k AC adaptéru. 2. Rozbalte archiv 340_Wildcard.zip. 3. Otevřte adresář odpovídající vašemu firmwaru (Firmware 1.50, nebo Custom Firmware). 4. Obsah adresáře MS_ROOT překopírujte do rootu vaší paměťové karty. 5. EBOOT.PBP fw1.5 přejmenujte na 150.PBP a EBOOT.PBP fw3.40 přejmenujte na 340.PBP, oba soubory potom překopírujte na MS do adresáře ms0:/ PSP / GAME / Wildcard All-in-one Flasher /. 6. Spusťte 3.40* All-In-One Updater (installer vytvoří soubor 3.40* DATA.DXAR file a provede jeho instalaci) 7. Řiďte se pokyny na displeji. 8. Po dokončení instalace můžete smazat soubor DATA.DXAR a adresář Wildcard All-in-one Flasher z MemorySticku Vlastnosti tohoto firmware: Všechny funkce firmwaru 3.40 OE Nové Recovery menu ve stylu SCEP Recovery menu přístupné z XMB Automatická detekce jádra homebrew - již není potřeba adresářů GAME150 a GAME340 pro homebrew, vše se nyní instaluje pouze do adresáře GAME Aktualizace: 3.40* LE v2 Update Odstraněn nefunkční File Manager z Recovery menu V Recovery detekuje ms0:/PSP/GAME/RECOVERY/EBOOT.PBP a spustí ho, pouze pokud existuje Odstraněny problémy při spouštění UMD Přidána podpora homebrew adresářů ve tvaru %__SCE__ / __SCE__ Opět povoleno používání adresářů GAME150 a GAME340, i když to není potřeba Aktualizace: 3.40* LE v3 Update Opravena chyba bránící funkci Power save -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2007 Užs ho zkoušel bulki? Stojí to zato, přechod z 3.40 OE-A ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Srpen 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2007 Užs ho zkoušel bulki?Stojí to zato, přechod z 3.40 OE-A ? nemám PSP :lol: ale myslim ze fungovat to bude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulipek Odesláno Srpen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2007 ja to skusim mam 2 psp takze jedno bricknout muzu :) potom dam vedet jaky to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackOneil Odesláno Srpen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2007 mam 3.52 M33 tak jsem se chtel zeptat jestli je nejaky CFW lepsi nez tedle ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milux Odesláno Srpen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2007 mam 3.52 M33 tak jsem se chtel zeptat jestli je nejaky CFW lepsi nez tedle ?? 3.30 oe-a´:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulipek Odesláno Srpen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2007 uz jsem zento firm ware testnul ale lepsi je stary 3.40oe-a...a taky jistejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2007 zatial v tom nevidim ziadnu vyhodu a uz aj niekto na QJ brickol.. bojim bojim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulipek Odesláno Srpen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2007 ok taky hlavne proto jsem zustal na 3.40oe-a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackOneil Odesláno Srpen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2007 3.40a je open edition... takze tahle nova verze neopravuje bugy a vady te predesle verze ? takze neni lepsi tahle nova ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocurstvo Odesláno Srpen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2007 Nevidím jediný důvod, proč bych si tam měl dávat tenhle zbytečně vyvinutý firmware, když mám 3.52 M33 a fachčí mi všechno. Krom toho 3.40 OE byl taky super. Fakt nechápu, co tím chtěli ti mamlasi dokázat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Srpen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2007 jj taky o nim uz vim od vcerejsiho vecera z qjecka a prave se bojim kvuli tomu bricku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Srpen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2007 ja uz jsem taky bricknul, kdyz jsem ho instaloval z 3.40OE ...bylo nejspis tim, ze jsem mel nastaveny kernel na 1.50 a pro instalaci z CF by mel byt nastaven ten vyssi kernel... kazdopadne to pekny novy recovery fungovalo, tak jsem to pak jeste zkusil nainstalovat z 1.50 a to uz se povedlo :) a jak to tak vypada, jsem s nim spokojenej... stejne je to v podstate 3.40OE akorat ma hezci recovery, ktery se navic da spustit z xmb a nemusi se rozlisovat homebrew pro 150 nebo 340 takze samy plusy :D btw po nainstalovani se zapnou vsechny pluginy a to muze delat neplechu jako treba seknout psp pri startu... takze doporucuju povypinat nepotrebne pluginy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2007 Lol ... ak niekto chce strasn e to recovery tak tu je iba pre 3.52 M33 Inštalacia: aktivujte ako plugin vo vsh (XMB) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Srpen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2007 pro 3.40 by nebylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2007 nie iba 3.52... ma to tam navyse tie blbosti ako m33 driver atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2007 http://forums.qj.net/f-psp-development-forum-11/t-release-340-le-v2-update-team-wildcrd-117182.html 3.40* LE v2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Srpen 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2007 aktualizováno :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2007 Je tam něco new? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Srpen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2007 akorat opraveny chybky... * Removed non-functional File Manager option in the Recovery menu* In recovery, detects ms0:/PSP/GAME/RECOVERY/EBOOT.PBP and only launches it if it exists * Fixed problems that kept UMDs from loading properly * Added support for %__SCE__/__SCE__ homebrew naming style * Re-enabled the use of GAME150 and GAME340, though you *DO NOT* need them. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Srpen 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 dalsi aktualizace :lol: opravuje jen jednu chybu :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 dalsi aktualizace :lol: opravuje jen jednu chybu :roll: no ale je to chyba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.