Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nový MICROSOFT DASHBOARD "FUCK" KINECT UPDATE 2010

xxYoshixx

Otázka

Pred tydnem jsem si stahl BETA verzi Dashboardu a az ted jsem zjistil ze je to antipiratska kopie updatu :'( ted mam xbox sice aktualni (a jeste k tomu s predstihem) jenže mi nejdou nove hry ... co mam delat ? to uz se muj XBOX stal nepouzitelny na nove hry ??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 525
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0

drsnak...jenze fable ma Ap2.5=hraní na flashy =flag=ban(jenom tem co to nejde a napise to tu hlasku)

ale jak jsem psal me to napsalo a ban nemam

on ho nema proto protoze mu ten fable jde.=live si mysli ze je to origo.

Odkaz ke komentáři

• 0

Postupně se do toho zamotávám čím dál více.. Takže to řeknu takhle: Mám Xbox 360 Elite s mechanikou Lite-on v1.1 a starý DashBoard (Nevím přesně typ, ale je to z května 2010). Chci si koupit Kinect.

Takže mám 2 otázky:

1. Když koupím Kinect, půjdou mi hrát hry (starý Dash) na Kinect dělané? (Kinect Adventures, Kinect Sports, Dance Central)??

2. Když hodím nový Dash, nepůjdou mi hrát nové tituly, nebo dostanu „jen” BAN od MS?

HRAJU POUZE OFFLINE! Děkuji za plnohodnotnou odpověď která mi konečně objasní o co jde. :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Tohle se tu už sice psalo, ale budiž.

1) Leaknuté hry šly spustit údajně na 9199 (to je ten, co máš), jen chtěly připojený Kinect (logicky). Takže ano, mělo by to jít.

2) Pokud budeš mít nový Dash, nepůjdou hrát tituly s AP2.5 (zatím jen Fable III). Pokud se pokusíš takovou hru spustit, nepůjde a tvoje konzole bude oznaená (ale nic se ještě nestane). Taková označená konzole má po připojení extrémně vysokou šanci na ban, označení je pro MS velice jednoduché zjistit. Pokud se nepřipojíš, ban nebude.

Odkaz ke komentáři

• 0

Frederick: On je často rozdíl mezi tím, jaký Dash je na disku a jaký opravdu potřebuje hra. Já ale psal údajně, Kinect nemám, ani ho neplánuju kupovat.

Molda: Naopak, na starém Dashi spustíš všechny, Dash nedokáže aplikovat AP2.5, není na to připraven. Ale pokud máš Dash nový (tedy s AP) a pokusíš se spustit hru, i neúspěšně), jsi flagnutý.

Odkaz ke komentáři

• 0

Kinect som kupil dneska 9.11 v nay electro, mam beta dash hra sa spustila ,ale pre pouzitie kinectu potrebuje upgrade dash, tak som upgradol software z kinectu (mam dash 2.0.12416.0.) Mam Liteon a flash asi 1.5 patchujem programom ppf-o-matic3 asi na wawe 2 a napalene kinect hry mi idu a ide aj FABLE 3!!!

Odkaz ke komentáři

• 0

To FrederickVI : Myslím že jsme se s přítelkyní i zasmáli. Zkoušeli jsme sport , dancing central ( asi největší legrace ) , Adventures ( spíše na krátké zabavení ) ale Kinectimals se nám nepodařilo rozjet .. zatuhla vždy konzole. Asi špatně vypáleno, zkusím otestovat.

Odkaz ke komentáři

• 0

Já mám flash LT 1.1. Stáhl sem ofiko update (tuším, že verze 2.0.12416.0) Mi jdou všechny hry na kinect. Kinect od včerejška doma a musim říct, že to je moc příjemná změna. Považuju se za hardcore hráče, ale tohle si užívám. Odezva je v pohodě, kinect reaguje líp než sem čekal. Fable 3 nemám. Xbox live mi jede, zatim žádnej ban.

Odkaz ke komentáři

• 0

No to je sice pěkné, že vám to jede, ale pokud vím, tak ta AP2.5 ochrana, která je na nových hrách a která se aktivuje jen díky novému dashi, který s ní umí "pracovat" vám flagne konzoli (čili označí ji pro ban) Sice v tom mám trochu chaos, tak se možná pletu, ale on nikdo pořádně nemůže se 100% jistotou tvrdit, že ví co a jak co se týče současné situace :D

Odkaz ke komentáři

• 0

Mohu poprosit o odpověď... Mám rok starý flash a doteď všechny hry fachaj - s act. iso. Mohu tam dát přes live ten nový daschboard? Nebo už potom nepůjdou?? Jako třeba Fable 3... Totiž, pořád se tady něco píše, že někdo problémy má, někdo ne...nevím...

A ještě jestli i když máte flash tak normálně přes live updatujete hry, jako třeba nhl 11 a tak...dííík!

Odkaz ke komentáři

• 0

Mělo by ti to jít v pořádku. Ale nikdo o tom nic pořádně neví takže je to risk. Určitě nedělej UpDate jen tak z nudy že nemáš do čeho píchnout. Nech si starý a až ti nepobere nějakou hru nebo si koupíš Kinect tak ho udělej. Jinak čekej až výjde nový LT+

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu