BlackWolf Odesláno Listopad 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2010 no pre mna je to dobra hra lebo naposledy som to hra este na PS1 XD no pomali tam robis to iste a prestava to bavit ale grafiku mohli spravit lepsiu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellin Odesláno Listopad 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2010 Totalni becko-cecko,kopirovat,kopirova,kopirovat a nic novyho nevymyslet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2010 Totalni becko-cecko,kopirovat,kopirova,kopirovat a nic novyho nevymyslet. Ako co mali nove vymysliet v akcnej 3D hre z pohladu tretej osoby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balda88 Odesláno Listopad 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2010 tak jsem zkusil Bonda na PC, docela mě zaujal, přemýšlím, že až budu mít volné peníze pořídil ho na Xko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellin Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 co meli vymyslet ve 3rd person?No tak toho je spousta.....,jde o vychytavky co ma bond,jen mobil...Celou dobu chodis s mobilem,no bes.Stale dokola ta sama natura,vystrilet ,jizda autem.Konec hroznej,bond se muze vyuzit mnohem lip,nez jen kopirovat neco jine.3rd person s bossami,s nadupanou akci(lepsi efekty),lepsi bojovy system,vic vybavy,vice zbrani,vic vyuzit potencial bonda ,je toho spousta ,jak mohl bond vypadat,ale oni se dali starou zaprasenou cestou ,co si zahrajes 2-3roky zpet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Přesně. Z bonda by se dalo vymáčknout mnohem víc. Pamatuji si bonda na PSOne tak jsem měl vychytávek hafo. Tady je jen ten pitomej mobil... Jinak stereotyp jako blázen a to už po pár minutách ve hře, a jediné co vás u hry drží je filmové zpracování ... Fakt tuhle hru jen pro zarytý fandy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Asi takhle: fanouškovi bondovek se to bude hodně líbit.. Jinak je to opravdu takovej lepší průměr. A jelikož já jsem to první tak se u toho královsky bavim..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellin Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Ja jsem taky fanda bondovek,dokonce mam doma dvd kolekci bondovek .Proto ze jsem fanda,stve me ta odflakla prace,ze zacatku se mi to taky libilo ale pozdeji uz to nebylo ono,jizdni model a celkove cela akce.Takovou hru jsme tu meli davno,pustte me nekdo k programovani a udelam vam takovyho bonda ze se bude prodavat dalsich 10 let he. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 nehrál jsem to ale ze všech videíí co jsem viděl mužu řict... ta grafika je hnus ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 nehrál jsem to ale ze všech videíí co jsem viděl mužu řict... ta grafika je hnus ! Tak hnus to nie je...uz boli aj horsie grafiky na X360 :D http://www.gametrailers.com/video/shaken-not-james-bond/707154 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda_8020 Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Zbytečně odrazujete od vyzkoušení negativními názory.Za sebe můžu říct, že to sice neni nějaká pecka co dostane 9/10 , 10/10 ale celkem mě to baví, poměrně dobře se jim povedlo vystihnout bondovskou atmosféru, je tam zajimavý zpestření honičkama a jízdou auty, čluny atp. což v QoS nebylo a grafika je průměrná a ne hnus jak tady píšete.Nevím možná je to tím, že hraju na 40" led tv a všechny hry na tom vypadají solidně, ale prostě když srovnám s QoS tak grafika je o něco lepší. Střídání venkovního prostředí s uzavřeným, jízda ve všem možným, pestré mise na všemožných místech po světě a to že jsem fanouškem Bondovek je moje hodnocení 7/10 a doporučuju vyzkoušet alespoň 2 hodiny hraní než nad 007 zlomíte hůl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellin Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 ceka se na ceskou verzi-Karel got krvavy sutr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 tak mam za sebou par prvnich misi. Co se tyce grafiky, vcelku me nezklamala, nektery pasaze povedeny, nekdy zase dost jednoduchy. Je to prospikovany na muj vkus az moc videjkama, bralo me to pred lety, ale dnes radsi cim vice hrat, tim lepe..tim jednoduchmy zamerovanim, ktery me nezaujalo mi to prislo trosku jako DIE HARD , jeste kdyz jsem mel ps1.) jinak se to urcite necha hrat, a celkem slusna hra. JAko neprislisnej fanda serie BOndovek, me to myslim i trochu oslovilo a nehraju to rozhodne z "donuceni". za sebe doporucuji, nic extra,ale dááááá se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balda88 Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 já jsem bonda dohrál a přijde mi, že hra neurazí a nijak nenadchne. kdybych ji musel hrát znovu tak by mě to asi moc nebavilo. ale jako odreagování to bylo dobré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulba Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Není to nejhorší počin, zatím jsem hrál všechny hry s agentem 007 a za sebe bych dal 7/10, ale nejlepší Bondovská hra bylo stejně Everything or Nothing (alespoň pro mě). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.