Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nabíjecí Dok Dualshock+Move

player99

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 9 months later...

tak dobrý ale není to ono. Zkoušel jsem si to objednat s amazone.com a objednávku jsem vytvořil a došlo mi i potvrzení na mail ale pořád tam je nějaká hláška že mám změnit metodu platby. víte někdo jak to mám zaplatit? moje AJ stojí za ho... takže požívám google překladač ale občas to nedává smysl. poradíte mi někdo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a jak to ověřím? co se týká platby tak kartou přes internet jsem ještě neplatil ale předpokládám že se tam zadává číslo té karty název(předpokládám že to je mé jméno) a platnost karty.Je to tak? kartu pro platbu přes internet mám samozřejmě aktivovanou

edit: tak tohle zboží mi do ČR pošlou. Jen tak jsem zkusil objednat 55" tv a hned mi to hodilo hlášku že tohle zboží nelze na zadanou adresu odeslat. takže tahle dokovací stanice půjde určitě. Jen musím ještě zjistit jak je to s tou plabou

Odkaz ke komentáři

• Moderators

V detailu u každého prodejce na Amazonu je napsáno, do kterých destinací odesílají a za jaké peníze (někdo účtuje každou jednotlivou položku, někdo celkovou váhu, někdo každou položku + paušál za odeslání atd...) Vše najdeš v detailu daného prodejce (rozuměj, že na Amazonu prodávají různí prodejci, není to jen Amazon sám).

S kartou je to tak, že zadáváš při platbě (registraci) její číslo, datum konce platnosti karty a 3 místný bezpečnostní kód, který je na druhé straně karty.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu