player99 Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 Ahoj, nevíte někdo, jestli se dá sehnat něco jako tohle http://www.amazon.com/gp/product/B0041S1MVI/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER v Česku ? Nebo třeba něco, kde se bude dat nabíjet Dualshock + Move+Move Navigation ? Díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 Tak to by mě taky dost zajímalo, vypadá to škvěle! Možná by bylo jednodušší sehnat někoho, kdo by to objednal hromadně (a má s tím zkušenosti) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
player99 Odesláno Říjen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 taky se mi to líbí, ale mohl by to někdo prodávat v česku, nebo aspoň něco podobnýho, podle mělo by to mělo úspěch... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheSkunk Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Jedině že bysme se nějak domluvily a koupily to tam odsud. Třeba 15 kusů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Hej tohle met doma tak to je mazec... libi se mi tam ty pridavny usb porty.. a hlavne ze vsechno mas pohromade a ne rozvaleny po cele policce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 trošku to tu umřelo :) já bych do toho taky šel, najde se někdo kdo by to objednal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Pokud by ta cena byla těch 500 kč, plus poštovné (rozpočítané) 50 kč, tak bych do toho možná šel taky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Pozor na to amazon nemá většinou jedno poštovné, ale za každou další položku plus pár dolarů navíc - jak u čeho. A max cena, na kterou se nedoplácí clo je 200 dolarů včetně poštovného. Tak si dejte bacha ať si jich neobjednáte moc najednou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 ikdyby se to mělo vyšplhat na 900,- tak to prostě beru je to užitečná věcička :) ... jen sehnat někoho kdo to ovládá a má kartu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SNOOPERman Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 na 900kc se to urcite vysplha, ted sem si delal jednu testovaci objednavku a postovny bylo 25USD, ale nejak dal jsem to nezkoumal jestli to jde zmenit na nejaky levnejsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 No, jde o to, jak se rozprostře poštovný, třeba z 25 dolarů na cca 5 - 6 dolarů (5 lidí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SNOOPERman Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 max. jdou koupit 3.. Shipping Method: Priority International Courier (averages 2-4 days) - tohle je asi jedina moznost, nedari se mi to zmenit na neco normalnejsiho.. Items: $83.91 Shipping & Handling: $30.96 Total Before Tax: $114.87 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 to vychází $40 na jednoho, ty vole, skoro dvojnásobek :D AKorát že Amazon do CZ neposílá ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SNOOPERman Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 nastavil jsem si tam svoji adresu(CZ) a nepsalo mi to ty hlasky jako kdyz sem si chtel koupit Kindle, ze do CR to nejde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Hm, tak to nevím, v tom případě by to bylo lákavý 40 dolarů - cca 800 Ve výsledku asi 700 najednoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SNOOPERman Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 jeste pro info.. nejdrive budu objednavat az po novem roce a tech docku je fura, ja tu testovaci objednavku delal na tenk amazon link co je nahore.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 mě osobně by tohle datum vyhovoalo, pokud se do té doby nic jiný nenajde, vemu to od tebe :d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Taky bych se zařadil mezi zájemce :) ...kdyby se to vešlo do 1000 tak np.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino100 Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Zdravím už se to někomu podařilo objednat? Nebo objevili jste už jestli se to prodává i u nás? Taky bych měl zájem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Zdravim tak po chvilce hledani sem nasel todle http://www.konzole-store.cz/product/stojanek-pro-ps3-slim-move-special-2664/ neni to sice uplne stejny ale ujde mrknete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino100 Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 tak dobrý ale není to ono. Zkoušel jsem si to objednat s amazone.com a objednávku jsem vytvořil a došlo mi i potvrzení na mail ale pořád tam je nějaká hláška že mám změnit metodu platby. víte někdo jak to mám zaplatit? moje AJ stojí za ho... takže požívám google překladač ale občas to nedává smysl. poradíte mi někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 30, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Nejdříve si ověř, že danou věc odešlou do ČR. Platba ba Amazonu by měla být možná kreditní kartou online anebo přes PayPal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino100 Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 a jak to ověřím? co se týká platby tak kartou přes internet jsem ještě neplatil ale předpokládám že se tam zadává číslo té karty název(předpokládám že to je mé jméno) a platnost karty.Je to tak? kartu pro platbu přes internet mám samozřejmě aktivovanou edit: tak tohle zboží mi do ČR pošlou. Jen tak jsem zkusil objednat 55" tv a hned mi to hodilo hlášku že tohle zboží nelze na zadanou adresu odeslat. takže tahle dokovací stanice půjde určitě. Jen musím ještě zjistit jak je to s tou plabou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 1, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 V detailu u každého prodejce na Amazonu je napsáno, do kterých destinací odesílají a za jaké peníze (někdo účtuje každou jednotlivou položku, někdo celkovou váhu, někdo každou položku + paušál za odeslání atd...) Vše najdeš v detailu daného prodejce (rozuměj, že na Amazonu prodávají různí prodejci, není to jen Amazon sám). S kartou je to tak, že zadáváš při platbě (registraci) její číslo, datum konce platnosti karty a 3 místný bezpečnostní kód, který je na druhé straně karty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.