Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Co si plánujete koupit/dostat na Vánoce?

javak810i

Recommended Posts

Myslím, že nadpis je dostatečně výstižný :). Takže já plánuji pořídit novou televizi a nějaké hry. Jsem rozhodnut pro limitku Arcanie: Gothic 4 (prostě must have) a Naruto ultimate ninja heroes 2. Pak uvidím jak to bude s COD: Black OPS, to počkám na recenze. No a pak bych si chtěl pořídit balík 3 datadisků do Mafie 2 v CZ, ale to záleží, zda na to zbydou peníze :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já plánuju, že dostanu Xbox S :)

Tak přeju ať to vyjde :D Je to fakt luxus. Měl jsem předtím 5 starých Xkboxů a tenhle je fakt luxus. Menší, hezčí, TICHÝ, no a pak věci jako no-RROD, Kinect ready, wifi adaptér. K dokonalosti chybí snad jen integrovaný zdroj.

BTW už jste viděli gameoutlet.cz? Fkat jsem čuměl, ceny některých her levnější než v zahraničí xD.

Odkaz ke komentáři

Tak přeju ať to vyjde :D Je to fakt luxus. Měl jsem předtím 5 starých Xkboxů a tenhle je fakt luxus. Menší, hezčí, TICHÝ, no a pak věci jako no-RROD, Kinect ready, wifi adaptér. K dokonalosti chybí snad jen integrovaný zdroj.

BTW už jste viděli gameoutlet.cz? Fkat jsem čuměl, ceny některých her levnější než v zahraničí xD.

Díky svojé řečí jsi mě přesvědčil koupit novej X-Box na origa ;)

Odkaz ke komentáři

Já si budu kupovat Kinect + Fighters Uncaged (aneb bitky na ulici pro kinect). No a pak si možná koupim i něco jiného, ale především chci novej Snowboard :D Btw vidim že se tu bavíte o Black Ops tak rovnou se mužu pochlubit že budu mít Prestige už 9.11 (den vydání) heč :D

Edit: Omg tak se tu bavíme co si jako "já", "my" planujeme koupit na vánoce ne? Samozřejmě i já něco koupím i svým nejbližším (rodině)..... Ale o tom tohle téma není ne?

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

iPhone 4 jsem zavrhnul, týden jsem ho měl a pak šel z domu, strašně mně vadil ten tvar a ostre hrany, v kapse je dost nepříjemný a ještě působí dojmem cihly - je těžky a neforemny. Zlate 3GS..

Takže abych to shrnul, rodičům kupuji kindla 3 - každému jednoho, sestře dám peníze, sobě přihodím nějaký cash na iMaca 27ku (bazarovou) a pokud to vyjde, rád bych si koupil i nějaké pořádné boty - představoval bych si jeden model od lacoste, ale stojí 3200,- a nějaké ty hadry..

Odkaz ke komentáři

Mě je 15, očekáváš snad že u sebe mám statisíce? :D A ty dárky maj hodnotu asi 23 tisíc? Pár jsem přidal jako yoyo atd .. (Myslím to v ironii :D, nechci Iphone 4 stačí 3G :)) Schválně po vánocích řeknu co z toho jsem dostal :D

No vidíš, je ti 15, v peněžence máš prach a akorát co umíš je já chci, chci, chci a kolik to stojí je mi u prdele, protože jsem si na to vydělal akorát tak hovno a mam od toho rodiče! Já chci třeba taky mít byt v Praze a vlastnit ňáký BMW M3/5, ale pokovaďsi na to sám nevydělám tak si o tom můžu ledatak nechat zdát. Všakneboj, život tě ještě naučí. :)

Odkaz ke komentáři

Mě je 15, očekáváš snad že u sebe mám statisíce? :D A ty dárky maj hodnotu asi 23 tisíc? Pár jsem přidal jako yoyo atd .. (Myslím to v ironii :D, nechci Iphone 4 stačí 3G :)) Schválně po vánocích řeknu co z toho jsem dostal :D

Dostaneš ledatak hovno ;)

Odkaz ke komentáři

K vánocům? No tak sobě si nekoupím nic, ale ostatním jo.. No a co dostanu? Asi "kliku" na kolo a nějaké levnější UMD do PSP...

A k čemu UMD když máš flashlý fatko? :)

K tématu: no ještě nevim ale viděl bych to na něco praktickýho a já sám nic extra nechci. Je teda pravda že bych chtěl Xbox S, ale ten radši až na konci školního roku :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu