javak810i Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Myslím, že nadpis je dostatečně výstižný :). Takže já plánuji pořídit novou televizi a nějaké hry. Jsem rozhodnut pro limitku Arcanie: Gothic 4 (prostě must have) a Naruto ultimate ninja heroes 2. Pak uvidím jak to bude s COD: Black OPS, to počkám na recenze. No a pak bych si chtěl pořídit balík 3 datadisků do Mafie 2 v CZ, ale to záleží, zda na to zbydou peníze :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukys.96 Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Tak já plánuju, že dostanu Xbox S :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 já jsem si nadělil Iphone z kterýho jsem vyšmelil HTC a jinak plánuju si ješte nadělit Need For Speed Hot Pursuit vypadá to fakt žhavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 No ja jsem si nadělil Apple iPad 16gb wifi a Playstation 3 slim 120gb :-) Sice jsem si udelal vanoce uz ted, ale vubec mi to nevadi :) pod stromecek stačí už jen nějaké to oblečení :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Říjen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Tak já plánuju, že dostanu Xbox S :) Tak přeju ať to vyjde :D Je to fakt luxus. Měl jsem předtím 5 starých Xkboxů a tenhle je fakt luxus. Menší, hezčí, TICHÝ, no a pak věci jako no-RROD, Kinect ready, wifi adaptér. K dokonalosti chybí snad jen integrovaný zdroj. BTW už jste viděli gameoutlet.cz? Fkat jsem čuměl, ceny některých her levnější než v zahraničí xD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Tak PS3 Slim 250gb++ + Cod: Black ops,MW2,WaW,Moh + VGA PS3 cabel :) tesim se jak malej kluk(jeste mensi nez sem ted) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 BTW už jste viděli gameoutlet.cz? Fkat jsem čuměl, ceny některých her levnější než v zahraničí xD. Prdel ted na to koukam a Cod:black ops maj za 1299 ! Ale zase hardened za 1999 :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Tak přeju ať to vyjde :D Je to fakt luxus. Měl jsem předtím 5 starých Xkboxů a tenhle je fakt luxus. Menší, hezčí, TICHÝ, no a pak věci jako no-RROD, Kinect ready, wifi adaptér. K dokonalosti chybí snad jen integrovaný zdroj.BTW už jste viděli gameoutlet.cz? Fkat jsem čuměl, ceny některých her levnější než v zahraničí xD. Díky svojé řečí jsi mě přesvědčil koupit novej X-Box na origa ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Říjen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Tjn v UK to téměř neseženeš pod 40 liber. A třeba Collectorka té Arcanie, to je bomba, taky jsem si ji koupil. Navíc ji můžeš 14dní hrát a až pak jim zaplatit. No, ale nebudu už tu dělat reklamu :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Plánujete si koupit nebo dostat? Já teda na Vánoce kupuju dárky nejbližším a ne sobě :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtushak97 Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 No já jsem si chtěl přát nějaký to psp konečně!! Ale taťka že bych nedělal nic jinýho než byl u kompu a u psp. :cheesygrin: Takže vůbec nwm kdyby někdo něco věděl tak ať napíše.:blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Já si budu kupovat Kinect + Fighters Uncaged (aneb bitky na ulici pro kinect). No a pak si možná koupim i něco jiného, ale především chci novej Snowboard :D Btw vidim že se tu bavíte o Black Ops tak rovnou se mužu pochlubit že budu mít Prestige už 9.11 (den vydání) heč :D Edit: Omg tak se tu bavíme co si jako "já", "my" planujeme koupit na vánoce ne? Samozřejmě i já něco koupím i svým nejbližším (rodině)..... Ale o tom tohle téma není ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 No já si nic nenadělil. Budu kupovat jen tátovi/mámě/bráchovi. A sám nevim co chci. Od mámy kupa hadrů a tyhle věci ktreý chci :) a pak si něco vybrat od táty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Já si chci pod stromek koupit xko a samozřejmě něco i pro rodinku. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viitaz Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Chtěl bych prkno =) přesně jak říká Tekk...dárky by se měli kupovat nejbližším a né sobě =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Na co ty potřebuješ dárky když máš furt nějakej novej notebook či komp na prodej... btw. a já co mi tu chybělo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryel Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 S penězi jsem celkem na dně takže to nevidím nic jako televizi pro tátu nebo něco takovýho :D Já jsem skromný, já chci k vánocům jen Iphone 4, Cataclysm, Router s wifi.. a to je snad všechno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 To je fajn, že ti k Vánocům stačí dárky v hodnotě cca 18 litrů když sám máš hovno. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryel Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Mě je 15, očekáváš snad že u sebe mám statisíce? :D A ty dárky maj hodnotu asi 23 tisíc? Pár jsem přidal jako yoyo atd .. (Myslím to v ironii :D, nechci Iphone 4 stačí 3G :)) Schválně po vánocích řeknu co z toho jsem dostal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SliW3.G0ng3rs Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 iPhone 4 jsem zavrhnul, týden jsem ho měl a pak šel z domu, strašně mně vadil ten tvar a ostre hrany, v kapse je dost nepříjemný a ještě působí dojmem cihly - je těžky a neforemny. Zlate 3GS.. Takže abych to shrnul, rodičům kupuji kindla 3 - každému jednoho, sestře dám peníze, sobě přihodím nějaký cash na iMaca 27ku (bazarovou) a pokud to vyjde, rád bych si koupil i nějaké pořádné boty - představoval bych si jeden model od lacoste, ale stojí 3200,- a nějaké ty hadry.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Mě je 15, očekáváš snad že u sebe mám statisíce? :D A ty dárky maj hodnotu asi 23 tisíc? Pár jsem přidal jako yoyo atd .. (Myslím to v ironii :D, nechci Iphone 4 stačí 3G :)) Schválně po vánocích řeknu co z toho jsem dostal :D No vidíš, je ti 15, v peněžence máš prach a akorát co umíš je já chci, chci, chci a kolik to stojí je mi u prdele, protože jsem si na to vydělal akorát tak hovno a mam od toho rodiče! Já chci třeba taky mít byt v Praze a vlastnit ňáký BMW M3/5, ale pokovaďsi na to sám nevydělám tak si o tom můžu ledatak nechat zdát. Všakneboj, život tě ještě naučí. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 K vánocům? No tak sobě si nekoupím nic, ale ostatním jo.. No a co dostanu? Asi "kliku" na kolo a nějaké levnější UMD do PSP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Mě je 15, očekáváš snad že u sebe mám statisíce? :D A ty dárky maj hodnotu asi 23 tisíc? Pár jsem přidal jako yoyo atd .. (Myslím to v ironii :D, nechci Iphone 4 stačí 3G :)) Schválně po vánocích řeknu co z toho jsem dostal :D Dostaneš ledatak hovno ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 K vánocům? No tak sobě si nekoupím nic, ale ostatním jo.. No a co dostanu? Asi "kliku" na kolo a nějaké levnější UMD do PSP... A k čemu UMD když máš flashlý fatko? :) K tématu: no ještě nevim ale viděl bych to na něco praktickýho a já sám nic extra nechci. Je teda pravda že bych chtěl Xbox S, ale ten radši až na konci školního roku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Jedno nechápu.. Všichni si stěžují na to že není práce, ale co tak vidím každej smrad v 10 má xbox nebo ps3, nechápu kde na to berou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.