Smaky Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Ono většinou si člověk pamatuje něco,z čeho se probudí zděšenej,než něco,co je totální kravina,jako že mu třeba někdo ukradne PSP,jak tu řešíte....teda,pokuď vás ve snu vyděsí i to s tou konzolí,tak jste hold ještě děti a nevíte co je důležitý ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssaaww Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Ono většinou si člověk pamatuje něco,z čeho se probudí zděšenej,než něco,co je totální kravina,jako že mu třeba někdo ukradne PSP,jak tu řešíte....teda,pokuď vás ve snu vyděsí i to s tou konzolí,tak jste hold ještě děti a nevíte co je důležitý ;) No já byl zděšenej....(kdo se diví psp za 5 500,-)a já myslel že se to opravdu stalo......To si opravdu pamatuješ jen ty sny,kde se zděsíš?To si opravdu nemyslím(určitě si pamatuješ nějakou blbost co se ti zdála.Navíc většina lidských snů jsou blbosti můžeš si to potvrdit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny-malina Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Mě se jednou zdálo o PSP :psp: a myslím že se mi uplně vysypalo sko z obrazovky :wohow: a už to nešlo dát zpátky a myslim že sem ho ani nezapnul. Ale asi nejšílenější sen byl, že mě chtěl kámoš zabít a já mu ujel na sáňkách (jel sem po chodníku :cheesygrin: ) a že když sem pak nastoupil do autobusu, tak mi všichni tleskali :wohow:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deamon125 Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 No mě se zdáli sny o PSP dřív než sem si ho koupil..... Jinak mokrý sny se pamatujou nejlíp :D EDIT:/ ale nejhorší sny sou ty kdy dete po náměstí a najednou ste úplně nahatý :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USB Odesláno Listopad 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 EDIT:/ ale nejhorší sny sou ty kdy dete po náměstí a najednou ste úplně nahatý :D Ty si užívám nejvíc :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
condoleezza Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Jaký je vztah psp a sny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BreC Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Když jsem ještě neměl PSP tak se mi zdálo, že jsem si šel koupit k vjetnamcům tričko a najednou uvidím vyskládaný pspčka za 150,- a vypadaly úplně stejně jak ty pravý. Tak sem si ho koupil a kdyz sem chtěl zamachrovat před kamošama, tak se mi v ruce rozpadlo a bylo tam napsané chines produkt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon4 Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 jediny co mam spjaty s psp a snama je ze sem paril v posteli na psp asi do 1ny rano a pak se mi zdalo ve snu jak sukam pamelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 Mě se sny nezdaj a když jo tak to stojí za to , budto se někde válím mrtvej v rozsekaným autě a nebo mě něco žere ale že by se mi zdalo o PsP to nikdy :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Čau lidi,chci se zeptat objednával někdo z téhle stránky PSP http://levny-obchod.net/ ? Potřebuju radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 a ty si ku*** MYSLIS ZE DO SNU O PSP PATRI NEJAKEJ VIETNAMSKEJ OBCH0d! neumis zalozit new topic? asi ne,co bysme mohli cekat od opice s pulkou mozku pokud chces levnou kopii psp z levnyho obchodu s nalepkou MADE IN CHINA tak si to kup, sorry guys,ale takovyhle me dokazou nas**t edit. aby to nebylo ot: dnes sem mel udelat tezkej du jenze ja mel od kamose k opsani a tak sem v 5 rano planoval jak to rychle udelam a usnul sem a me se zdalo jak v posteli pisu ten du xD a pak sem to tak udelal xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Tohle není chinskej šunt !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 ne? srry..za ot..ale nejlevnejsi psp 3004 stojí neco přez 3,5K a ty ho máš tady i s GT za 0,6K za 2,8K neni to trochu blbost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 No asi ne ale bylo tam PSP s gran turismem za 2,8k. A tak za tyden bylo vyprodaný,ale psal sem jim tak uvidíme co odepíšou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 No asi ne ale bylo tam PSP s gran turismem za 2,8k. A tak za tyden bylo vyprodaný,ale psal sem jim tak uvidíme co odepíšou. Prosim te to je nejaky chytak na lidi, kdyz se kouknes tak ty stranky jsou rychle delany. Nejlevnejší pspcko 3000 jsem videl jen 3500kč. :D Schvalne se jdi podivat k nim do kameny ho obchodu. http://levny-obchod.net/index.php?main_page=product_info&cPath=151_154&products_id=3953 velice levna konzole normalne je priblizne okolo 7-8000kč. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Ale zas když mi nic nepošlou,nebo pošlou blbost tak to už se dá nahlásit PČR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Tohle není chinskej sunt !! vazne?uz si videl go za 4000? a kdys vis co je to za sunt tak proc se nas ptas? kup si radsi tamagotchi,to je taky MADE IN JAPAN,je to levny a vhodny pro mentalne postizeny a uz dost ot at nejsou body Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Prosinec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2011 Proč sis proboha nezálohoval ty hry v PC? Nebo na exterňáku? Jinak se mi zdál párkrát po sobě sen o tom jak skáču do moře a tam v písku se válej voděodloný psp FAT a Slim :D potom taky paměťovky pandory a spoustu věcí k PSP tak sem je sbíral a rval do igelitky byl sem štastnej že když celej den lovim bude to stát za to a ráno sem měl samouřejmě ♥♥♥♥♥ :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.