Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nejlepší herní znělka

DeSmond

Recommended Posts

Já tedy rozhodně souhlasím s Mafií, ta měla výbornou hudbu ať už v úvodním menu nebo např. v závěrečné sekvenci v galerii se Samem... Dvojka se ani zdaleka (její hudba) nepovedla. Pamatuji se, jak jsem poprvé spustil Mafii 2 a očekával tu úžasnou hudbu nebo alespoň něco, co se jí bude hodně podobat a nakonec to, co se linulo z reproduktorů mě uzemnilo, že jsme zůstla koukat na monitor jak na zjevení, samožřejmě nemile překvapen a zklamán...

JInak rozhodně výborné kousky jsou Medal of Honor AA:

Další luxusní hudební herní záležitost je Morrowind/Oblivion:

Ale hudba, která u mě naprosto totálně vede, kterou náhrávál dokonce celý orchestr a stála neskutečněj balík a na kteoru myslím hodně lidí zapomíná je Gothic 3:

Asi každý pozná na kterém žánru ujíždím :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Me osobne se traba zpocatku libilo kam hudba v mafii 2 smeruje, ale ve chvili kdy jsem prisel domu a pustil soundtrack jsem byl zklaman.

Ale hodne se mi libilla puvodni mafia 2 main theme z webovek, coz je jen upravena theme z jednicky, ale mam ji skoro radsi

Ta finalni neni spatna, ale neni tam to srdicko :)

Odkaz ke komentáři

To uz radsi Fortunate Son z BBC2: Vietnam, ten song miluju a je to podle me nejcasteji zobrazovany song ve vietnamske valce...

http://www.youtube.com/watch?v=Ft749fC-1p4&feature=fvst

Však písničku Fortunate Son mám zařazenou jako poslední.

Já tedy rozhodně souhlasím s Mafií, ta měla výbornou hudbu ať už v úvodním menu nebo např. v závěrečné sekvenci v galerii se Samem... Dvojka se ani zdaleka (její hudba) nepovedla. Pamatuji se, jak jsem poprvé spustil Mafii 2 a očekával tu úžasnou hudbu nebo alespoň něco, co se jí bude hodně podobat a nakonec to, co se linulo z reproduktorů mě uzemnilo, že jsme zůstla koukat na monitor jak na zjevení, samožřejmě nemile překvapen a zklamán...

V Mafii 2 byla aspoň jedna pro mě luxusní písnička -

, kterou pak trochu zremixovaly a vznikla z toho ještě lepší písnička -
Odkaz ke komentáři

Však písničku Fortunate Son mám zařazenou jako poslední.

V Mafii 2 byla aspoň jedna pro mě luxusní písnička -

, kterou pak trochu zremixovaly a vznikla z toho ještě lepší písnička -

Jenze si to pripsal a ja to napsal jeste kdyz si to tam nemel :)

Jinak soundtrack pisnickovi je u mafia uplne jina pisnicka. Ten byl brilantni a byla to nakonec asi nejlepsi stranka cele hry. Ale je to mu subjektivni nazor, protoze ja tydle 40. a 50 oldies miluju, nejlepsi je trailerové Oh Marie

Klasika Ain't That A Kick In The Head

A kdyz uz jsme u Deana Martina tak me potesila pisen Return to Me, kterou jsem do te doby neznal

http://www.youtube.com/watch?v=baRqH3dBmBE

Ale skvelych pisnich tam bylo nespocetne, to by bylo na dlouho...

Odkaz ke komentáři

On je ale preci jen rozdil mezi "znelkou", tedy hudebnim motivem a pisni, jinak Far Away he luxusni stejne jako Compass

a zaverecna Deadmans gun http://www.youtube.com/watch?v=HkAvVqjbUG8. Jinak i samotna znelka je paradni a mam rad hudbu ze zacatku co pripomina losty
bohuzel jsem ji nenasel v titulkove verzi kde jede dlouze jen ten zacatek na piano

EDIT: Nasel jsem pianovou verzi Exodus in america ze zeverecnych titulek, parada

Odkaz ke komentáři

• 1 year later...
  • Junior Moderators

Pro mě jsou to snad všechny soundtracky z Halo, nejvíc se mi asi líbí skladba Unforgotten:

Jako moje druhá oblíbená je Medal of Honor - Pacific Assault Theme :) http://www.youtube.com/watch?v=MlE6sVpkEf8

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu