Sada23 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Z toho anglickýho rozumím hovno :D Někdo ochotnej, kdo to srozumitelně napíše v CZ?? Teď mám v xku dash 9199 tak co dál? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rdsc Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Má někdo zkušenost se samsungem ms28,FW 1,6? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Z toho anglickýho rozumím hovno :D Někdo ochotnej, kdo to srozumitelně napíše v CZ?? Teď mám v xku dash 9199 tak co dál? :) Tady to máš česky:http://console-forum.net/tema/107463-rozjeti-ac-b-s-ochranou-ap-2-5-na-dashi-9199?highlight=active+iso každopádně je asi důležité jaký maš FW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Podle dostupných informací to funguje zatím na 1.5 a 1.6 FW nikde sem se nedočetl že by to někomu jelo na LT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blima Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Postupoval jsem dle návodu a potvrzuji funkčnost hry ACB po vložení activation disku. Mám liteon FW1,6. :) Jsou funkční i starší hry, např. Mafia 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Pochopil jsem špatně že když vložim Activation disc tak se mi rozjede ACB?:-D Nebo musim postupovat podle toho navodu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marin1468624946 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Assassins Creed La Hermandad je to stejne jako Assassins Creed Brothehood? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 jo............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marin1468624946 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 a ma to tu ochranu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 ne asi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blima Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Pochopil jsem špatně že když vložim Activation disc tak se mi rozjede ACB?:-D Nebo musim postupovat podle toho navodu? Musíš to rozjet podle návodu a použít activation disk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fejtas Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 A pojede to s activation disk,když jsem to patchnul z wave 9 na wave 4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 2Fajtas: Obávám se, že ne podstata nepatchování je v tom aby se ti spustil update. Mám pocit, že s patchem to dělá problémy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulba Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Zdarec lidi nevíte někdo jak je to s tím LT+?? Neví se už nějaký konkrétnější datum?? Nebo jestli se budou muset patchovat hry?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Tak jsem u te hry zkejsnul skoro cely vikend a nelituji, je to ten stary dobry AC2, rozjezd velmi pomaly, ale nestezuju si, ac neplnim moc mise uziju si spoustu legrace. Rim je neuveritelne velky a krasny (ikdyz na benatky nema). A "konecne" jsem se dostal do casti, kde uz rozjizdim bratrstvo a koukat jak se na eziuv povel z nenadani vyriti na nepritele nekolik assassinu je k nezaplaceni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voska10 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 mohu potvrdit, podle návodu postnuteho tady o par stranek driv, sem rozjel assassina na Samsung mechanice s 1.6 Extreme flashem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 ja cekam na slimovej LT+. Pouzivam uz dlouho abgx a nehodlam s tim prestat, verzi samo ted 1.04. Chtel bych se jen ujistit, jestli je tohle to nej co mohu pro hru a pripadnou konzoli udelat,abych se co nejvice banu vyhejbal. Nova verze abgx si hru sama s ap 2.5 pripravi, neni potreba zadny jiny patchovani, je tak? Pridavam jpg, jaky melo overovani hry prubeh, samo myslim ze ten spravny.Je to tedy v s LT+ tak spravne,nejbezpecnejsi? diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecek5 Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 mne sa vôbec ale vôbec nepáči ako ten príbeh skončí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 ja cekam na slimovej LT+. Pouzivam uz dlouho abgx a nehodlam s tim prestat, verzi samo ted 1.04. Chtel bych se jen ujistit, jestli je tohle to nej co mohu pro hru a pripadnou konzoli udelat,abych se co nejvice banu vyhejbal. Nova verze abgx si hru sama s ap 2.5 pripravi, neni potreba zadny jiny patchovani, je tak? Pridavam jpg, jaky melo overovani hry prubeh, samo myslim ze ten spravny.Je to tedy v s LT+ tak spravne,nejbezpecnejsi? diky za odpoved.[ATTACH=CONFIG]10930[/ATTACH] Ano - máš to správně - víc udělat nemůžeš . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavluňa Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Ano - máš to správně - víc udělat nemůžeš . Ja myslim,ze to uplne spravne neni.... hry s AP25kou musis nejdrive patchnout na AP25ku (zagoogli a najdes nejaky to info) a teprve abgxkem nechat standardne zkontrolovat. Takovy info mam ja,ale jestli staci jen abgxko,tak jen dobre :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Ja myslim,ze to uplne spravne neni.... hry s AP25kou musis nejdrive patchnout na AP25ku (zagoogli a najdes nejaky to info) a teprve abgxkem nechat standardne zkontrolovat. Ano, spravne...najprv patchnut cez ppf-0-matic3 http://www.xbox-zone.sk/2010/11/23/patche-pre-hry-s-ap-2-5-hrane-na-fw-lt-pre-bezpecne-hranie-na-live/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 nevíte jak mám otevřít tu hrobku, kde je ten oblek? mám všechny 3 listiny s pečetí ale když to chci odemknout, napíše mi to, že nemám všechny... fakt, na netu nic není, youtube jsem taky hledal a v těch videích už ten oblek mají - ten černý se 2 skrytýma čepelema. furt chodím v bílém jen s jednou a už mě to pěkně s*re Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 někde jsem se dočetl, že ezio může mít i 2 dýky, taky nemám tucha a že ezio může mít 6 assassinů, pozbíral jsem jich 5 a pak se to z mapy ztratilo, takže můžu vyslat nanejvýš 4, fakt nevím, jestli si ta hra ze mě dělá prdel, nebo jsem takový vůl... víte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 někde jsem se dočetl, že ezio může mít i 2 dýky, taky nemám tucha a že ezio může mít 6 assassinů, pozbíral jsem jich 5 a pak se to z mapy ztratilo, takže můžu vyslat nanejvýš 4, fakt nevím, jestli si ta hra ze mě dělá prdel, nebo jsem takový vůl... víte někdo? Nemýlímli se tak tech peceti je 6, nektere se otevrou az v pozdejsi fazi hry. Jinak Assassinu muzes mit az 12, za kazdou znicenou Borgia tower muzes mit jednoho. Ja osobne uz jsem mel volnejch asi 7 slotu kdyz mi pribyla moznost nabirani assassinu. Momentalne mam 11 zabijaku na nejvyssi urovni, tedy pravych assassinu (maji stejne bile obleceni jako vy). Jinak co se tyce "assassins baru" tak muzes mit maximalne tri. 1. je za jednoho assassina., 2. za 4 assassiny a 3. za 6 assassinu (celkem, nescita se to). Pri vsech tri plnych barech muzes pouzit arrow storm. Jo a druhou cepl si lze koupit od leonarda, stejne jako dalsi upgrady.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Ja myslim,ze to uplne spravne neni.... hry s AP25kou musis nejdrive patchnout na AP25ku (zagoogli a najdes nejaky to info) a teprve abgxkem nechat standardne zkontrolovat.Takovy info mam ja,ale jestli staci jen abgxko,tak jen dobre :-) Kdyby jsi se podíval pořádně na ten výpis z ABGX , tak by jsi zjistil , že to už je ošetřené a patchlé ( opatchuje se to už v ABGX ) . Takže jsem odpovídal že je to správné a víc udělat nemůže . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.