sejvi Odesláno Listopad 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Koblizek: Uz mame plno... Funguje nam to zatim VELMI dobre... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Možná by vás to mohlo zajímat http://www.gamerock.cz/clanky/novinky/item/82-sony-konec-sd%C3%ADlen%C3%AD-nebo-bude-%C5%BElut%C3%A9-ovoce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 A proc jim nerict, ze mas treba 5 PS3 a sdilis ten ucet?Na to ti nic nereknou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Lord: Sorry, ale nemůžou ti dokázat, že to je mimo rodinu apod., takže je nám to úplně ukradený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Listopad 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Sony udelalo BU BU BU, tod vse... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Navíc, nemáme povinnost dodržovat EULU která neni v našem mateřském jazyce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Lord: Sorry, ale nemůžou ti dokázat, že to je mimo rodinu apod., takže je nám to úplně ukradený. Dal jsem to tu jenom jako, že by vás to mohlo zajímat, takže to "sorry" můžeš vypustit. O tom co dodržovat nemusíme a musíme si myslím, že rozhodujou bohužel oni. O tom vysvětlování nevím, ale jak jim budeš vysvětlovat, že maš 5 konzolí na uplně jiných IP adresách, navíc sem si nevšim, že by tam byla v rámci rodiny nějaká vyjímka, takže asi tak. Doufám, že jenom tak straší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Listopad 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Lord1382: Diky za upozorneni, urcite nas to zajima... ;) Urcite jen strasi, muzou byt radi, ze si to aspon v 5 lidech nekdo koupi... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Dal jsem to tu jenom jako, že by vás to mohlo zajímat, takže to "sorry" můžeš vypustit.O tom co dodržovat nemusíme a musíme si myslím, že rozhodujou bohužel oni. O tom vysvětlování nevím, ale jak jim budeš vysvětlovat, že maš 5 konzolí na uplně jiných IP adresách, navíc sem si nevšim, že by tam byla v rámci rodiny nějaká vyjímka, takže asi tak. Doufám, že jenom tak straší. Tady jde o to, že to nesmíš dát CIZÍM osobám - ve smyslu jiným, než někomu tobě blízkému (tedy to můžu tomu, o kom přímo vím a je mi blízce přibuzný, takže u něj mohu mít konzoli). O IP tady nejde, stejný to bude, když to bude mít soused vedle mě, natož na konci republiky. Rozhodují oni, ale pokud to já, jako Čech, nemůžu pochopit (jiný jazyk), je mi u ***** co si říkají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 No nevím proč to furt řešíte v tomto topicu kde to nepatří, ale měl si taky možnost to odmítnout, takže můžou argumentovat tím, že pokud si nevěděl o co jde tak si to neměl potvrzovat. Kdyžtak na to můžeme založit topic, kde to mužem řešit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Ze zákona pokud porušíš pravidla při využívání produktu nějaké firmy (třeba EULU), která neni v jazyce kterému plně rozumíš (což je prakticky každý jazyk kromě mateřského) nemůže tě čekat žádný postih pokud takovou EULU potvrdíš a porušíš. A to že anglicky umíš ti budou dokazovat veeeelice špatně. Yo speak no americano.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.