Vojtushak97 Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Hele nevíte náhodou jak se jmenuje ta stránka kde jsou vypsaný všechny ty prohlíže - jejich vlastnosti a potom se tam dají i stáhnout některý pc by to měli mít už automaticky. S IE se to nedá vydržet (nový ntb). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Co zkusit google Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Krásně jsi se nám rozepsal, ale i kvůli tomu, že ty ztrácíš dobrovolně "několik desítek hodin" (dobrovolně proto, že web dělat nemusíš), nemusíš urážet uživatele IE :roll:, tak to nedělej, a když jim ty weby nepojedou, tak třeba na to přijdou sami, že by si měli vzít jiný prohlížeč.A neměl by jsi proto ztrácet čas tady ale začít s reformami u nejvyssich mist a netrávit svůj převelice drahocenný čas vysvětlováním věcí ohledně škodlivých účinků tohoto prohlížeče celému inteligentnímu světu, trollům. Ty, jakožto člověk, který se rád prezentuješ jako by někdo, kdo si myslí, že IQ hodnoty druhé poloviny první stovky ho opravňuje k tomuhle druhu vyjadřování, by jsi měl hledat porozumění u stejné sorty lidí. Navíc, znám i web, který je dělán přednostně pro IE, ale je skvěle funkční i na jiných internetových prohlížečích (Opera, Firefox, Safari, Chrome...), ale to je web už na jiné úrovni, než je zřejmě ten tvůj. Ale já se s tebou nebudu hádat, stejně si furt pomeleš svou písničku Ja dobrovolne zadnej cas neztracim. Tomu se rika prace. Mam za to zaplaceno. A jestli jsi to nepochopil - tim, ze se seru s hackama, prichazim o cas, ktery bych mohl venovat prave dobrovolne vyrobe ruznych uzitecnych projektu (webu), ktere by jsi treba pouzival i ty. Jinak je tvuj prispevek plny uboheho radoby husteho shazovani me osoby. Prober se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Alespoň vidíš, jaké jsou tvoje posty když shazuješ lidi co využívají IE... pak kdo se má probrat :D Já nemám za potřeby někoho shazovat a hustě už vůbec ne, od toho jsou tu jiní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Alespoň vidíš, jaké jsou tvoje posty když shazuješ lidi co využívají IE... pak kdo se má probrat Já nemám za potřeby někoho shazovat a hustě už vůbec ne, od toho jsou tu jiní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtushak97 Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 www.browserchoice.eu to je ta stránka jinak chrome jsem již zkoušel ale řekl jsem si že stejně využívám jenom jeden a tak jsem se rozhodl pro Operu. Ale rozhodně ji někdy vyzkouším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Google chrome :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeStHeRo Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 :)Google chrome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 Mozila Firefox :-D Jinak jak psal anonymouse tak naprosto s ním souhlasím. Taky sem dělal pár webovek a vždycky s tím IE měl nějakej problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 zkoušel jsem operu a google chrome ale nejvíc mě sedla mozzila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 používám google chrome, jinak ale nejrychlejší a nejbezpečnější je nový IE, takže možná přejdu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 ... nejrychlejší a nejbezpečnější je nový IE ... :lol: :lol: :lol: Dobre ty :D Dobry vtipky takhle pred silvestrem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aje Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 použivam IE 8 pokud tam neco nekomu nechodi tak at se zamisli sam nad sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kure221 Odesláno Prosinec 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 použivam IE 8 pokud tam neco nekomu nechodi tak at se zamisli sam nad sebou jo tak my se "zamislíme" a když se zamyslim tak zjistim, že IE je největší hovadina z prohlížeču!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtushak97 Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 koukněte na browserchoice.eu tam to máte pěkně vypsaný vlastnosti a dá se to tam i stáhnout. Nejlepší ie ha tak to je největší blbost co se prohlížečů vůbec týče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 zacinate tady rozjizdet peknej flame war... je preci na kazdym kdo co pouziva ne? :roll: A abych nebyl OT ja jsem spokojeny s Mozilla Firefox. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 nechápu ubožáky, kteří někomu nadávají jenom kvuli tomu, že používá jiný prohlířeč, já mám IE a jsem s ním spokojený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 Al capone : Tak to jseš zřejmě největší IT viď.... Jinak nemusíte všichni líst anymu doprdele, on vám to tady nevypsat tak o tom ani nevíte :D ... Za mě to je furt Wyzo/Firefox (ono je to stejný v podstatě, je to jen upravenej firefox co se dá stáhnout už jako exe)... Nemam moc rád Chrome, ale aspoň že si to teď lidi stáhli a ubylo zase těch lidí s IE.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 loco99: co to meleš za hovadiny??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 90% lidí nadává na ostatní lidi, co používají IE, protože je to v módě. :) Jenom pár lidí, jako Any, vidí opravdovou podstatu. Zajímalo by mě, Any, jakej máš názor na Radka Hulána?:D Btw. Používám Safari (Mac) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 :lol: :lol: :lol:Dobre ty :D Dobry vtipky takhle pred silvestrem :D se podívej na testy jestli mi nevěříš, IE9 vůbec není špatná, to jenom vy jste moc konzervativní http://www.nsslabs.com/assets/noreg-reports/NSS%20Labs_Q32010_Browser-SEM.pdf článek o IE 9 http://www.zive.cz/clanky/internet-explorer-9-beta/sc-3-a-154320/default.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavoCZ Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Výhradně Google Chrome ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rubosu Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Google Chrome taky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 google chrome+firefox :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 second: souhlasim s tebou anonymous: wtf? proč hned útočíš na toho, kdo používá IE.. trochu zkrat ne? je to každýho věc, co používá za prohlížeč.. jinak u mě vede firefox... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.